Video paylaşım sitesi YouTube, bir Yunanlı'nın oyuncağı oldu. Stavreatos nickli Yunanlı, Atatürk ve Türk halkına hakaret için yine sahnede.
YouTube İnternethaber okurlarının tepkisi üzerine Atatürk'e ve Türk halkına "gay" diyen videoyu dün yayından kaldırmıştı. Stavreatos nickli Yunanlı'nın üyeliği de iptal edilmişti.
Ancak aynı Yunanlı bu kez "Stavraetos212007" nicki ile yeniden giriş yapıp aynı videonun daha beterini yayına verdi. Bu videoda "Merhaba ben Kemal. Gay Türk halkının babasıyım" sözleri ile başlayan o çirkin videoya ek yapılmış. Ulu Önder'in farklı bir animasyonu yapılmış ve bir şarkı eşliğinde bu yayınlanıyor.
Aynı iğrenç yakıştırma ve aşağılama Bu videoda yer alıyor. Üstelik ilk videodan çok büyük bir çirkinlik sergileniyor.... Yazılarını gerek gazetelerde gerekse sitelerde hepiniz okumuşsunuzdur...
Neden kapatıldığını bilmeden uyarı msjını gördüğümde ben de çok üzüldüm. Ancak bu ülkenin kurucusu Ulu Önderimiz Atatürk'e yapılan hakarete tepki olarak engellendiğini duyduğumda aferin çok iyi yapmışlar, destekliyorum dedim.
Ha bu bir yaptırım uygulatır mı bilinmez ancak ulusça tepkimizi ortaya koymalıyız...
Bakın forum dostları biz Türklerin çok hassas olduğunu noktolar vardır.
Anamıza, bayrağımıza, dinimize, atamıza küfrettirmeyiz!
- Önce Mersin'de bayrağımızı yakıp tepkileri ölçtüler.
- Sonra Hz. Muhammet (sav) Efendimizin karikatürlerini çizerek dünyayı ayağa kaldırdılar...
- Bundan bir önce System of a Dawn adlı Ermeni kökenli müzik grubuyla Türkler'e ve Atatürk'e hakaret ettiler...
- Şimdi de Atamıza gay diye hitap ediyorlar...
Şu an tepkimizi koymazsak ne zaman koyacağız. Fransa Ermeni Soykırımı Tasarısını kabul ettikten sonra iki gün Fransız mallarını boykot edip bir hafta sonra aynen devam ettiğimiz gibi mi yapacağız?
Yada birisi sizin ananıza, bacınıza kürettiğinde mi bu gidişata dur diyeceksiniz...
Bunlar saçma salak kişilerin yaptığı şeyler değil. Hepsi önceden planlanmış, nabız yoklamak, Türklerin damarına basmak ve kışkırtmak için yapılan şeyler...
Ben kendi adıma verdiğim tepkiyi söyleyim. Aaa bir sürü de video yüklemiştim yazık oldu. Neyse sağlık olsun ben de trtube ile pikniktube yüklerim bundan sonra... Siz de kendinize uygun çözümler üretebilirsiniz diye düşünüyorum...
Lütfen Duyarsız Kalmayalım!
Anlayışınız için şimdiden Teşekkür ederim...