Scudo Sports

Yoroz Kalesi...

@omerkabul@ttnet

Çok teşekkürler...
Önümüzdeki günlerde karabük, zonguldak,ereğli"den sonra AKÇAKOCA"YA uğramayı unutmayın benim memleketim :) sonrasında düzce, bolu ve başlangıç noktası karabük"e dönebilirsiniz :D yolunuz açık olsun gezi fotograflarınıza merakla bekliyorum... :)

• Beğen
Tepkiler: omerkabul
Scudo
@Kadir AYINTAP

AKÇAKOCA"YA gitmeden olurmu tabi ki gideceez sizi anıyacaz kadir beyin memleketi diyee meşhurdurr oranın sahilii herhalde orda birgün yatarız gibi:)
cevap için de tş ler

@omerkabul@ttnet

Akçakocada çadırda konaklamayı düşünüyorsanız Tezel kampingi önerebilirim manzara, fiyat ve konfor bakımından üst seviyede bir yer... ayrıca akçakocada bulunan ömür lokantası abime ait uğrayıp yemek yemek isterseniz güzel bir seçim olur adımı söylerseniz size fiyat konusundada yardımcı olur :) pazar günü kapalıdır :) tekrardan iyi geziler...

• Beğen
Tepkiler: omerkabul
@Kadir Lighta

Evet büyük dereden geçtik bende sizi baktım ama göremedim :D
Çok teşekkürler sağlıcakla kalın :)

@recep24ank

Çok teşekkürler :)
sizinde turlarınızı merakla bekliyoruz, sağlıcakla kalın selam ve sevgiler :)

@emre gülaydın

Çok teşekkürler, sağlıcakla kalın :)

@İ.Mutlu DEMİR

Çok teşekkürler, sağlıcakla kalın :)

@mehmet_svm

Bende 1 sene üzerine ilk defa gittim her zaman olduğu gibi harika, çok güzel yerler..yorum için teşekkürler sağlıcakla kalın :)

@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

Çok teşekkürler, sanalda olsa iyi gelmiştir..
Kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın selam ve sevgiler :)

@M.Nuri TEKE

Teşekkürler eyvallah :)

@Orhan Kılıç

Orhan abi gençlerle takılan gençleşir :D sende maşallah performansınla bizleri etkiledin oldukca iyiydin tebrik ediyorum :) bu arada daha hızlı turlarımızda oldu :D abi antalyada görüşelim nasipse, yolunuz açık olsun kazasız belasız turlar... :)

@Cem Şentin

ben en fazla kediyi kadıköy modada gördüm koloniler halinde geziyorlar :D çok teşekkürler Cem bey sağlıcakla kalın selam ve sevgiler :)

@Mehmet Ser

turda seni hep hidrolik firen durdurdu farkettiysen ve durdurmaya devm edecek :D :D

@M.MURAT YILMAZ

Arkadaşınızın dediği çok doğru aynen öyle gez gez bitmiyor :D

@İ.Mutlu DEMİR

çok teşekkürler...

Sevgili Orhan Abimle Uludağa, Hasan ve Mehmet kardeşimle Kartepeye ve Poyraza giderek güzel anılarla döndüm.. Kadir'in makinesinden çıkan doyumsuz güzellikteki fotoğraflarla da hayatımın uzun bir dönemini geçirdiğim Antalya'da Geyik Bayırı, Köprülü Kanyon, Aspendos ve daha bir çok güzelliği görerek hasret giderdim. Bir sonraki turda umarım tanışma fırsatımız da olur.. Arkadaşlar beni de haberdar edin :)

• Beğen
Tepkiler: Kadir AYINTAP
@engin özen

Yoroz kalesi gezimizde Orhan abi ile ilk turumu, Hasan kardeşimlede yaptığım tur sayısınız hatırlamıyorum :)
24 Haziran yani dün orhan abi ile ikinci turumu Antalya serik arasında yaptık...
Engin bey umarım birlikte bir tur yapma fırsatı yakalar fotograf makinamızla turumuzu ölümsüzleştiririz güzel kareler yakalarız... nasip kısmet...
Güzel yorumunuza teşekkürler sağlıcakla kalın...

@Kadir AYINTAP

Kadirciğim, işinin gücünün arasında bana zaman ayırdığın için teşekkür ederim. Bu gün Anamura geldik, yarın Taşucuna doğru yola çıkacağız. Mersinli dostlarla buluşmamıza az kaldı. :)

• Beğen
Tepkiler: Kadir AYINTAP
@Orhan Kılıç

Orhan ne demek benim için bir zevkti.. vaktim olsa mersin hatta hataya kadar eşlik etmek isterdim.. yolunuz açık olsun kazasız sürüşler diliyorum..

(link)

(link)

(link)

Vakit bulursan konu açıp fotografları paylaşırım orhan abi...

Geri