Scudo Sports

Yoroz Kalesi...

@sinan aksu

Sinan abi pazar sabahı seni aradım ama cebin kapalıydı :( Bir daha tura çıkmadan bir kaç gün önce sana bildirecem abi :rolleyes: Bunu telafi etmem gerekir yoksa Enver tura almaz beni :D

• Beğen
Tepkiler: sinan aksu
Scudo
tek kelimeylee MÜKEMMEL bi gazi olmuş ayaklarınız sağlık katılım cı olan herkese tş ,, öünüzdeki günlerr karabuk.zonguldak.kozlu.ereğli.düzce. bolu.gerede.karabukk. böle bi turrumuz olacak bizleride takip edersiniz sevinirrm saygılarım la ömer kabul

bende büyükderede oturuyorum geçmişiniz ama göremedim :) çok güzel tur yapmışınız emeğinize sağlık :)

yine büyüledin bizi. az kaldı yeni gezu turları başlıyacak. bende bu güzeliklere katılacağım hayırlısı ile. ayaklarına sağlık.

Müthiş olmuş. Ayaklarınıza sağlık. Fotoğraflar ve paylaşım için teşekkürler.

Uzun zamandır gitmemiştim kavağa, fotoğraflarla eski gezilerimizi hatırladım, en kısa zamanda bende bir tur yapmak istiyorum Anadolu Kavağına, paylaşım için teşekkürler, ayaklarınaza sağlık...

Güzel bir tur olmuş, çoktandır işe gitmekten başka bisiklete binemiyorum üstüne iyi geldi, Sayenizde İstanbul'u turladım. Paylaşım için teşekkürler

@Hasan TÜRKER

Çok teşekkürler :)

@Zeki.Alper

önemli olan görülmeyeni bulup görmek, az gidilene ulaşmak, ama orasıda kardeşim amma kalabalık yaa ipini koparan gelmiş :D :D
kendine ve antalyaya ii bak zeki görüşmek üzere :)

@FatihBALTA

Çok teşekkürler beğendiğinize sevindim :)

@Frédéric LAPOİNTE

Çok teşekkürler...
İstanbul her zamanki gibi harika ve güzel, yeterki o güzelliğin farkına varıp görebilelim,
Turizimci arkadaşlarda fotografları tanıtım amaclı kullanabilirler telif hakkı gerekmez :D
Kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın uzak diyarlara selamlar :)

@Muratcan Gümüş

Muratcan istanbul özlenmezmi kardeşim :)
İstanbul bambaşka gelir gelmez ayağımın tozu ile bir boğaz turu yaptık özlediğim yerleri tekrardan görüp özlem giderdim... sanırım bu mutluluk yüzüme renk getirmiş olabilir :D hava tam istediğim gibi değildi, fotograflar daha iyi olabilirdi ama şimdilik bu kadar daha iyisini yapana kadar en iyisi bu slagonu ile yeni geziler yeni yerler bizi bekler :D :D
Kardeşim kendine iyi bak yakında görüşeceğiz nasipse :)

• Beğen
Tepkiler: Muratcan Gümüş
@Nurşafak Arvas

Nurşafak"ın annesine duyrulur Nurşafak bir bisiklet istiyor, annesi nurşafak"a bir bisiklet neden almıyorsun! :D :D umarım seninde yakın zamanda arzu ettiğin renkte güzel bir cannoncuk bisikletin olur :D :D sen buna katılmayı isterdin ama bisiklet yokken sadece yanımızda koşardın :) buda oldukca yorucu olurdu... bu arada cadı kızkardeşin nasılda canımı sıktı anlatamam :D :D ama senin daha fazla canının sıkıldığı kesin :mad: hayırlısı olsun herşeyde bir hayır vardır.. umarım tekrar ikna edersin hem ilgili kişileri en önemlisi ise kardeşini :D senin bilgisayar fotograflala dolmuş gibi gözüküyor :D her gezide yeni bir albüm oluşuyor sanırım.. ortaköydeki tüy yumağına hasta oldum adeta poz verdi çok tatlıydı görmeni isterdim :) daha bir sürü pozu var ben 3 tanesini yükledim :) Bahri toros istanbulda yaptığım turlara katılan bir arkadaş her gezi fotograflarında görünen tanınmış bir sima :D ama mehmet şer isimli şahışla ilk defa bisiklet kullandım oda yeni bir bisiklet almış benden özenip kırmızı renkte ilginç bir sima çözemedim :D :D

Antalyadan selamlar sevgiler ayrıca yeşime özel bir selam gönderiyorum :D :D

@MustafaOzkul

çok teşekkürler mutluluğunuza sebeb olmak bizide mutlu eder :)
bu rota kesinlikle tavsiye olunur çok zevkli keyifli bir yol :)

@sinan aksu

Evet hasan bahsetmişti :) hayırlısı olsun nasip değilmiş..
çok teşekkürler sağlıcakla kalın bir dahaki turlarımıza bekleriz :)

[QUOTE="Mehmet Ser... Hayelleri olan insan durdurulamaz... :D

• Beğen
Tepkiler: sinan aksu
@abdurrahman topcuoğlu

evet bende fotograflara baktım herşeyi anlatır :D
teşekkürler sağlıcakla kalın :)

@Okan Örs

Çok teşekkürler sağlıcakla kalın :)

@RECEP İŞLEK

Hasan bu bisikleti nerden buldum dedim -abi Recepten yürüttüm dedi :D
yeşil trek çok güzel bir makina güle güle kullan.. bu arada kırık cam fotograf fikri senin korsandan :D :D güzel bir turdu seninde oluşunu isterdim ama nasip değilmiş seni temsilen trek bize eşlik etti sağlık olsun... kendine iyi bak kardeşim görüşmek üzere :)

@Hasan Bahri Toros

Hasan sayende bol katılımlı güzel bir boğaz turu ve hamsi yiyecekken olayı ziyafete çevirdik :D fotolar desen gözlük camların sayesinde harika çıkmış :D tura katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum yeni turlarda görüşmek üzere :D :D

@Bahadır Turhanoğlu

Tek kelime ile teşekkürler :) sizde sağlıcakla kalın selamlar :)

@dogan avcı

Çok teşekkürler Doğan bey..
daimi takipçilerimi hayel kırıklığına uğratmamak için daha özenli fotograf peşindeyim :D hava güzel olsa fotograflar daha iyi olurdu biraz parçalı bulutlu kimi zaman kapalı bir havada anca bu kadar...

sizede iyi günler sağlıcakla kalın :)

Kadirciğim ellerine sağlık. Güzel görüntüler çekmişsin. Turla ilgili tek şikayetim temponun yüksek oluşuydu. Ben yaşlı bir insanım bu kadar aceleye, heyecana gelemem. Biliyorsun 23 Haziranda Antalyadayız. Eğer İstanbula dönmezsen görüşelim. :)

@Kadir AYINTAP

Anadolukavağı'nda kedi popülasyonu fazladır ama Sarıyer'in Rumeli Hisarüstü Mahallesi'ndeki Boğaziçi Üniversitesi Güney Yerleşkesi kadar değildir. Hayatımda bu kadar çok kedi görmedim. Bu arada harika bir gezi yapmışsınız. Bu arada Osmanlı döneminde önce Kocaeli, sonra da Üsküdar Sancağı'na bağlı olan ve Beykoz'un merkez olduğu kazaya adını vermiştir. Yoros kalesi.

Kadir hocam ne hidrolik nede hayat durdurabiliyor :D

Çok güzel bir gezi olmuş arkadaşlar. İstanbulu pek bilmem, fakat yaşayan arkadaşlarım vardı. Hep derlerdi "İstanbul'u ne kadar gezersen gez, yarın için mutlaka gezecek yeni bir yer bulabilirsin." derdi.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Ser
Geri