Scudo Sports

Yöneticilerin dikkatine...

@HaliliOzturk

arşiv değeri olmayan satılık ilanlarının mesela 1 aydan daha eski olanları silinebilir diye düşünüyorum

Scudo
@neuro

Eğer üyeler biraz duyarlı davranıp çok kolay olan bir işi yapabilirler ise yani ürünleri satıldığı yada aradıkları ürün bulduklarında bildirip ilanlarını kapattırırlar ise kilitlenen mesajlar kaldırılabilir...

Ama bir aydan eski diye satışın olup olmadığını bilmeden bir ilan nasıl kaldırılabilir ki ? Forumda aylardır satılmayan yada satılması zor olan bir sürü ürün var ?

Herkez üstüne düşen görevi en başta doğru yaparsa zaten bizimde yapmamaız için bir engel kalmaz...

2. el ilanlari bir rehber niteliginde, parcalarin belirli bir piyasasinin olusmasi, hangi parcanin hangi fiyattan satilabilecegini göstermesi acisindan da önemli.

Ancak 2. el ilanlari o kadar cok hortlatiliyordu ki biz de cok uzun bir süredir satisi tamamlanan ilanlari kilitliyoruz, bu sayede hem eski konularla yeni konular siralamada karismiyorlar, hem de isteyen eski konularda gezerek fikir edinebiliyor.

@ghostrider

İnsanların bu forumda geyik yaptığını görmek istemiyorsanız yapacağınız 2 şey var.
1-Önce iyice düşünüp yetkililere konuyu uygun bir dille anlatmak.Bende sizin gibi düşünüyordum ama uygun cevap verildi silmemek daha mantıklı.
2- Talep ettiğiniz halde durum istediğiniz gibi değilse foruma girmezsiniz olur biter.

Zaten sizin yolladığınız gibi mesjlar yollanmasa bu konunun bahsi bile açılmaz illede forumu takip ederim diyorsanız durumu düzeltmeye kendinizden başlayın.

• Beğen
Tepkiler: yamaç kolatan
burada mod arkadaslar varken konusmak bana dusmez ama bildigim/tahmin ettigim kadarıyla yazılan mesajı belli bir süre icinde düzenleyebiliyorsunuz sadece (yarım saat gibi bir süre) ve aynı anda bir düzenleme limiti var (5 civarı) bu da sizin mesajınıza cevap verildikten sonra sürekli olarak degistirip konuyu yaptırma/degistirme riskini kaldırmak icin.. bu yüzdendir ki yazılan mesajlar belli bir süre sonra mod lardan rica edilerek düzeltilebiliyor sadece..

• Beğen
Tepkiler: Taner Yavuz
Mesajı belli bir süreden sonra düzenleyemiyorsunuz, bu sayede bazı kötü niyetler engellenmiş olunuyor.

• Beğen
Tepkiler: Taner Yavuz
@zodijackyl

Giriş derken ? ilan güncelleme şöyle olur, sizin açtığınız konu yada ilana günceldir yazmanız yeterlidir, yanlız günde bir defaya mahsus yapabilirsiniz.

@Bülent ÖZER

sakarya üniversitesi bisiklet topluluğu (SBT) adlı başlıktaki ilk mesajımı güncellemem gerekecek. topluluktaki kişileri en baştaki listeye ekleyebilmem için bana değiştirme yetkisi verebilirmisiniz? yada ekleme olduğunda güncel son listeyi ilk mesaja taşısanız da olur..

Foruma,bayram kutlaması için konu açtım.Daha önce başka bölümde açılmış bir mesajın linkini vererek,"Burdan devam edelim" dediniz ve benim "Bayram Kutlaması" mesajımı çektiniz.Ama görüyorum ki,bu uygulama sadece bana yapılmış.Çünkü bir kaç yerde,benden sonra açılmış kutlama ile ilgili konular devam ediyor.:boese157:

Saygı değer arkadaşım,olayı farklı yöne ve kişiselleştirmeye gerek yok.Gerekli maruzatını özelden pm ile bildirseydin hallederdik.Malum bayram üstü forumda olamayabiliriz.

İyi forumlar,hayırlı bayramlar..

• Beğen
Tepkiler: Piskiletci
Aslında kabahat yönetimde, ki böyle özel gün mesajlarını tek başlık altına başından toplamadık ;)

Az önce aklımı gelen bir fikri sizle paylaşmak istedim. Sitemizin anasayfasında belli süre aralıkları ile ülkemizdeki bisiklet derneklerinin,kulüplerinin reklamını (logosu,adı,kuruluş tarihi) yapsak. En azından kulüplerimize manevi destek sağlasak olmaz mı ?

umut güzel bir düsünce lakin yönetim tahminimce bunun yerine sponsor firma reklamını tercih edecektir. Bir konuda ben de aşırı reklamdan şikayetci olmustum. ama gayet sert bir cevapla karsılasmıstım.

Topluluk - Dernek logolarının yayınlanması demek reklam alanı pikselinden calmak yani reklamları bir nevi azaltmak demek bu da yönetimce nasıl karsılanacaktır bilemiyorum. Ya da yapılırsa her topluluk logosu aynı sıklıkla mı karsımıza cıkacaktır yoksa sponsorlukvari bir uygulama mı olacaktır onu da bilemiyorum. Tabi "Su an bu konuyla ilgili forumda kısım var orası yeterlidir" de denebilir mi onu da bilemiyorum. Yani kısaca ben hicbirsey bilmiyorum bilemiyorum.

Ama gönül ister böyle bir köşesi olsun bu guzide forumun. İnsanlar kaç kişi olduğumuzu bilsin, kendi sehrinde kendini yalnız hissetmesin..

bir de bu konulardan dolayı bir gün ban yersem bu siteden dostlar beni hatırlasın =)

@Umut AL
Bu iş parayla olur, çünkü bu forum belli bir çalışma ile ayakta duruyor, parayı basar anlaşırsanız olur

yukarı sayfaya her dernek için bir resim ve link koymuş olursak, alan çok fazla büyüyecek ve ilk girişte reklamdan başka bişey gözükmeyecek.

Geri