Anlayabildim, yetti kapasitem sükür...
Ama herhalde ben anlatamadim, vakitle bir ilgisi yok bunun. Vakitten bol ne var, kilitlerim forumu 1 hafta, üye girislerini ve alimlarini dondururum. 22 moderatör ve yönetici arkadasimla beraber bütün mesajlari okurum, ama temizleyemem.
Örnekle aciklayayim, ben bir konu paylasmis olayim mesela. Konu amortisörler olsun, derlemisim, yazmisim ve yayinlamisim konuyu.
Cagri bana demis ki; Halil ellerine saglik, cok güzel olmus.
Sen de bana demissin ki; Halil, bu yeni cikan BisikletForum marka amortisörler neden cok ucuz.
Ben de önce Cagri'dan alinti yapip "Afiyet olsun kanka, yarin aksam da bekleriz

" gibisinden anlamsiz ama o an icin keyifli bir yanit vermis olayim, sana da "BisikletForum masalari, yillik 50 milyon adet satis rakamina ulastigi icin rekabet gücü yüksek, yüksek kaliteyi ucuza mal edip fabrikadan halka direk satis yapiyoruz. Uygun fiyatli oluyor" diye bir yanit veriyim ve bu iki yanit, ayni mesaj icerisinde olsun.
Eh, simdi temizlik adina Cagri'nin mesajini silsem, benim mesajim havada kalacak. Benimkini de silsem hem arada bilgi kaybi olacak, hem de senin mesajin havada kalacak. E senin mesajini da silsem bu sefer konuda birsey kalmayacak.
Hadi diyelim kendi mesajimi düzenledim, Cagri'nin mesajini sildim. Bu sefer 2005'te gönderdigim mesajin altinda "Bu mesaj 30.02.2009 tarihinde HaliliOzturk tarafindan düzenlenmistir" yazacak. Kendi mesajim icin sorun degil, ama geri kalan 23bin kadar üyenin de mesajlarinin hepsi moderatörlerce düzenlenmis görünecek.
Simdi anlatabildim umarim.