Scudo Sports

Yöneticilerin dikkatine...

Scudo
Özel mesaj atamadığımdan yeni konu açmak zorunda kaldım.Size bir sorum olacak.Önceki yıllardan açılan konular epey bir kalabalık yapıyor.Bunlar silnse daha iyi olmazmı?Sahsen kirlilik ve kalabalık yaptığını düşünüyorum.Sizcede öyle değilmi?

Önceki yillardan kalan konular, BF'nin temelini ve ayni zamanda da arsivini olusturuyor. Aralarinda her konu %100 gereklidir demek hatali olur ancak bu konular hortlatilmadigi sürece, iyi bir arsiv niteligi tasiyorlar. Bu nedenle de silinmeleri su an icin gündemde degil.

İçlerinde bir çok faydalı konular ,yazılar var üyelerin arama yaptığında rahatlıkla ulaşabildiği o değerli bilgileri silmemizi istiyorsun yani, burası bir nevi bisiklet kütüphanesi sayılır,isteğin anlamsız.:cool:

@Bülent ÖZER

MİLLETİN YAPTIĞI GEYİK LAFLARIN NERESİ FAYDALI ACABA hiç anlam veremiyorum.Şuna kısaca deesenize o kadar yazının içinden bilgili olanları ayırıp silmek zor işime gelmiyor deseniz gerçekci olur....

@ghostrider

İşinize geliyor ise siz gelin hergün 8-10 saat iş güç koşturmacadan sonra akşam eve gelip, forumda bazı üyelerin saçma sapan davranışlarını düzeltmek, forumda büyük harfle yazı yazılmaması gerektiğini çözememişlerin mesajlarını düzenlemek ve işleyişi düzgün hale getirmek için uğraşın, bunun yanında birde eskileri ayıklamakla uğraşın bakalım... :boese157:
Sadece üye olarak yazı yazmak gerçekten çok kolay :boese157: :boese157:

Ayrıca burda işe gelmeme durumu değil zaman ayıramama durumu olarak değerlendirseuydinizde bu tepkiyi almazdınız bunuda hatırlatmak istiyorum... Çünkü forumda kaç mesaj kaç konu var bunlar neleri içeriyor pek bir bilginiz yok sanırım... Çok luzumsuz geyik dediğiniz bir konunun içerisinden bile beklenmedik şeyler çıkıyor yani sadece konu başlığına bakıp atamıyoruz malesef ve binlerce mesajı tek tek okuyup değerlendirecek vaktiniz var ise buyrun bekliyoruz...

"Haricten gazel okumak" veya "Davulun sesi uzaktan hos gelir" "Bekar adama bosanmak kolay" gibi ne güzel sözler söylemis atalarimiz...

İşte bende bunu dedim anlayana, vaktimiz yok desenize arkadaşlar değerli bilgiler falan diyosunuz gerçekler söylenmezse hiç bi şey açıklayıcı olmaz .... ha bu arada böle gerçekçi konuştum die puan ni düşürüyosunuz biraz anlayışlı olun böle eleştirileri anlayın valla hiç iyi bi hareket deil puan falan düşürmek çok yazık...

• Beğen
Tepkiler: mehmet_svm
@ghostrider

Önemli olan birşeyleri söylemek değil nasıl söylediğindir... Puanınız doğruyu söylediğiniz için değil söyleme şekliniz yanlış olduğu için düşmüştür...

Bende burda anlayana tarzında binlerce mesaj yazabilir bir sürü bilgi paylaşabilirim ama hedefe doğru şekilde ulaşmadıktan sonra anlaşılamadıktan sonra kıymeti yok malesef...

Size negatif puan vermekte benim eleştirimdir bir nevi bana bu hak verilmişse istediğim gibi olumlu yada olumsuz kullanmak benim hakkımdır, size yada bir başkasına soracak değilim... Herkez benden hak ettiğini alır diğerlerinin nasıl davrandığı beni ilgilendirmez...

Ayrıca konunun olması gereken yere taşınmıştır bilgilerinize...

Ghostrider kıvamındaki bu yeni üyelerin böyle şaşalı çıkışlarına da hayranım bu son günlerde..

Forum'la ilgili o kadar güzel !!! yorumlarda bulunuyorlarki.

Kurdukları cümlelere acayip dikkat ediyorlar birde . '' silmek zor işime gelmiyor deseniz '' '' İşte bende bunu dedim anlayana '' gibi.

Sizleri başka platformlarda görmek sanırım forum için daha faydalı olacaktır...

Acaba nasıl söylamişim merak ettim gerçekten, siz yanlış anlamayamı çalışıosunuz insanları buarada gerçekleri söyleyen birinin sırf yetki sahibisin die puanını kırıosun komikk.. Bide sizin konuşma tarzınız nasıl bi bakın 'başkasına soracak deilim' gibi sözler birine sor demedik.Bu arada yetkili olmak bişey değiştirmio bi ayrıcalığı yok buna güvenerek kimseye soracak deilim gibi cümleer yazmanız anlamlı mı?Bide sende haklısın vaktin olmayabilir mesaj ayıklamaya öyle ise baştan söyleseydin cevabını konuyu açan kişiye olur biterdi, puanıda düşürürsen düşür eline ne geçecekse.. mesela bunun gibi şeyler vakit bulundukça silinsinn üstünden biraz zaman geçincee..

@Halil Uygun

selam sen türkçe öğretmenimisin acaba?benden bu kadar mesajı alan aldı iyi günler hepinize

Sevgili Ghostrider, tahminim sen de yapiyorsundur. Birisi bir elestiri getirdiginde "Acaba bu arkadas kim?" diye merak ediyorsundur.

Ben de öyle yaptim, aramizda cok yeni bir üye olarak gönderdigin mesajlarinin tamamindan fiskiran bilgi zerreciklerini görünce gözlerim yasardi.

Valla cok hak verdim getirdigin elestirilere, hele ki üslubuna diyecek yok...

Bugün atasözlerinden gidiyorum; Anlayana sivri sinek saz, anlamayana davul zurna az...

Ek: Halil Uygun'u az cok tanirim, Türkce ögretmeni degil ama konustugu dilin ilk harfini büyük yazacak kadar özüne ve benligine sahip cikan, ayni zamanda da tanimadigi insanlara hitap etme konusunda da saygili, forumdaki seviyeyi korumak icin de son derecede hassas ve dikkatli bir üye oldugunu söyleyebilirim.

selam ben yeni üye deilim yıllardır burdayım ama başka isimle giridim yeni,eleştirimde haklımıyım sen onu söyle yeter!

At gözlüklerin cercevesinde haklisin. Ancak konu bütünlügünü bozmadan 400binden fazla mesajin arindirilamayacagini anladigin gün sen de bana hak vereceksin.

Bu birbirinden ayrilamayan, bilgi ve muhabbetin (kimi zaman geyigin) birbirine karistiri 400bin mesaj forumun arsividir, forumun bilgi kaynagidir. Zamanla alakasi yoktur, bu mesajlari ayirmak bilginin anlasilabilirligini bozmadan imkansizdir.

Ben sizin foruma ne zaman geldigizi bilemem, acikcasi ilgilenmem de. Ben yazdiginiz bütün mesajlariniza söyle bir göz gezdirdim, yetti...

Ben senin dediğini anlıyorum mesajlar biribiri ile bağlantılı oluyor birini sildimi diğeri anlaşılamıyor.Eski mesajlarda gerçekten anlamsız konuşmalar var ve bir bilgide içermiyor sırf geyik.Anlayabildin umarım halil ama vaktin olmayabilir o ayrı....

Anlayabildim, yetti kapasitem sükür...

Ama herhalde ben anlatamadim, vakitle bir ilgisi yok bunun. Vakitten bol ne var, kilitlerim forumu 1 hafta, üye girislerini ve alimlarini dondururum. 22 moderatör ve yönetici arkadasimla beraber bütün mesajlari okurum, ama temizleyemem.

Örnekle aciklayayim, ben bir konu paylasmis olayim mesela. Konu amortisörler olsun, derlemisim, yazmisim ve yayinlamisim konuyu.

Cagri bana demis ki; Halil ellerine saglik, cok güzel olmus.

Sen de bana demissin ki; Halil, bu yeni cikan BisikletForum marka amortisörler neden cok ucuz.

Ben de önce Cagri'dan alinti yapip "Afiyet olsun kanka, yarin aksam da bekleriz :D:D:D" gibisinden anlamsiz ama o an icin keyifli bir yanit vermis olayim, sana da "BisikletForum masalari, yillik 50 milyon adet satis rakamina ulastigi icin rekabet gücü yüksek, yüksek kaliteyi ucuza mal edip fabrikadan halka direk satis yapiyoruz. Uygun fiyatli oluyor" diye bir yanit veriyim ve bu iki yanit, ayni mesaj icerisinde olsun.

Eh, simdi temizlik adina Cagri'nin mesajini silsem, benim mesajim havada kalacak. Benimkini de silsem hem arada bilgi kaybi olacak, hem de senin mesajin havada kalacak. E senin mesajini da silsem bu sefer konuda birsey kalmayacak.

Hadi diyelim kendi mesajimi düzenledim, Cagri'nin mesajini sildim. Bu sefer 2005'te gönderdigim mesajin altinda "Bu mesaj 30.02.2009 tarihinde HaliliOzturk tarafindan düzenlenmistir" yazacak. Kendi mesajim icin sorun degil, ama geri kalan 23bin kadar üyenin de mesajlarinin hepsi moderatörlerce düzenlenmis görünecek.

Simdi anlatabildim umarim.

@ghostrider

Gönül isterdiki buna karşılık vereyim , ama uzadıkça uzuyor...

Hani çöplük olmasın forum , (Sizin Tabirinizle)

Kendine İyi Bak Canım Benim...

Sende iyi bak canım benimm..Halil senin kapasiteni yetersiz bulduğumdan demedim o lafı lafın gelişi güzelliği öle olduğu için söyleim ben öyle teknik konu içeren msajlardan bahsetmedim mesela bölgelerdeki mesajlardan bol geyik var ve yazılana birdaha dönüp baklımıo yani üstünden 6 ay geçeni silin programı yokmu bunun süresi altı ay olan mesajın tabi bölümüne göre ayırın bölgelerdeki özellikle zamanı gelince silinsin..

@ghostrider

Benim tarzım bana hitap edildiği gibi davranmaktır... sen nasıl konuşursan o şekilde cevap alırsın...

Emin ol ben yetkimi arkama alıp bişeyler yapmıyorum... Bunu yapsam yada yapacak olsam şuan bulunduğum konumda olmazdım olamazdım...

Neyse Halil'in dediği gibi anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az...

Geri