Scudo Sports

Yöneticilerin dikkatine...

@Bülent ÖZER

Bülent abicim bu yönden hiç bakmadım. Çok haklısın birde buna benim eklemek istediğim birşey var. Bisiklet satanlar mtb bisiklet ve yedekparça bölümünde bisikletini sergiliyorlar. Bisikletler yedek parçalar ile karışıyor. Benim düşüncem sadece 2. el mtb bisiklet, yol bisiklet, bmx diye alt kategori açılsa çok iyi olur diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Bülent ÖZER
Scudo
Günaydın Dostlarım bence yönetimde bayan olmamasını gerektirecek hiçbir sorun olmadığını düşünüyorum ..ama en başta bu zor göreve taleb olması lazım .. Olursa bence de çok güzel olur ..
Bazan biz erkekler bayanların gözüye dünyaya bakamadığımız gibi yine onların gözüyle bisiklet ve bisiklet dünyasına bakamıyor olabiliriz, gerçekten bence de iyi olur umarım talep olur ve değerlendirilir:)

Benim sizden ricam forum için önerileriniz varsa, yönetimde kardeşlerim uygun görürüse buraya yazalım uygun olanları kendi odalarında ayrıca değerlendiriler ve bir karara varırlar biz de direk olmasa bile foruma en azından bir katkı yapmış oluruz:)

Örneğin komik ama ben bir yemek tarififleri sayfası açılmasını isterim ..
niyemi çünkü ben bu formunun daha da bayalar tafından takib edilmesini ve dolayısı ile daha fazla bayanın bisiklet sevgisi yüreğin de kabarmış ve daha fazla bisikletli bayan sürücü, hatta sporcu olmasını sağlamış oluruz diye düşünüyorum

Bizleri yetiştiren annelerimizin bisiklet hakkında daha fazla bilgisi ve sevgisi olsaydı her halde sayılarımız bayan-erkek biraz daha fazla olurdu diye düşünüyorum..

Bu sitenin mtb sürücülerinin dışındaki sürüşleri de özendirici hale getirmesini yürekten isterim yeterince iyi ve kaliteli mtb sitesi var zaten bizimkinin biraz daha mtb ağırlığından çıkmasını örneğin triatlon- yol sürüşlerininde fotolarını haberlerinin yayınlanmasını teşvik edici konuma gelmesini gönülden isterim..

Yani bazan göz ne görürse, gönül onu ister.. Biz gösterlim ki gönüller onuda isteye bilsin

Ayrıca aslan Bülent'cimin bütün yorumlarına ayrıca yürekten katılyorum :):)
Sağlıcakla kalınız sevgilerimle:)

Evet Hasan abi, yol bisikleti kısmına kesinlikle katılıyorum. Forumda yol bisikleti ve triathlon için ayrı bir bölüm olması hem daha profesyonelce hem de daha şık olacaktır.

Hasan Abi buraya yazdığımız cevaplar nereye kayboldu. Yine geçen günlerdeki gibi forumda mesajlar kaybolmaya başladı galiba. Hepimiz buraya görüşlerimizi yazmıştık. Hepsini zevkle takip ediyordum. :(

ben bir şey daha eklemek istiyorum türkiyede başka başka bisikletforumlar var ama o kadar eksik ve karışıklar ki bizim forumumuz gerçekten en büyük ve rahat olanı .sonra yönetici olarak bir kadın arkadaş çok iyi olur ama yönetici olmak için sadece kadın -erkek olmak değilde bisiklet konusunda bilgi dağarcığı yüksek , pozitif düşünceye sahip ,maddi manevi destek verebilen ,sakin, konu ile ilgilenebilen ,konu takibi yapabilen şahısların daha olumlu olabileceğini düşünüyorum .bu kadında olabilir erkek de. ben Hakan abinin MODERATÖR olmasını çok isterim mesela , tabi ilk basamak olarak.

@Bülent ÖZER

Evet. Elbette; hanım yönetici derken yalnızca kadın olması değil bisikletten anlaması da gerekiyor. Hem kadın hem de profesyonel bisikletçi olsa mesela...oy oy, tadından yenmez. :) Mesela eski bir milli bisikletçi olsa...Hakikaten eskiden profesyonel bisikletçilik yapmış kadınlar şimdi neredeler? Keşke onlar da buraya katılsa da tecrübelerinden yararlanabilsek...

@Bülent ÖZER

Haklısın abicim, çünkü bisikletten, yedek parçadan, bakım onarım kısaca bisiklet hususundaki bir çok konudan bilgi sahibi olmayan bir kişi insanlara bisiklet konusunda yardımcı olabilecek fikirler beyan edemeyebilir. Evet HHK (Hasan Hakan Koç) abimizin moderatör olmasını bende isterdim çünkü başlıklarını keyifle takip ediyorum. Hoşuma gidiyor, Bazı sorunlu yazışmalarada yetiş bey gibi yetişmeside cabası. :)

@Özgür!

Çok çok özür dilerim ya :D bende diyorum bu konu vardı içine hepimiz görüş yazdık nereye uçtu diyordum. Kusura bakmayın göz yanılgısı yapmışım, yazdığım arada görüntü kirliliği oldu. Moderatör arkadaşlar isterse silebilirler.

selamlar öncelikle herkeze mesut beyin yazdığı süper. yanlız benimde yazmak istediklerim var 1.si samimiyet 2.si ise güven samimiyeti görebiliyorum fakat güven olayı biraz daha karmaşık bir olay her insana güven duyamıyosunuz haliyle günümüz insanları malum.güven duygusunu bilgisayar ortamıyla değilde yüz yüze görüşerek kazanabiliriz diye düşünüyorum elektrik olayı yani.bir insanın gerçekten samimi mi olduğunu sadece konuşarak yüz yüze anlayabilirsiniz.isteklerinde samimi mi bizden istekleri neler bizim onlardan isteklerimiz neler biz isteklerimizi söyleyince yüz mimikleri nasıl bunlar çok önemli şeyler yazışarak bunları anlayamayız diye düşünüyorum.ada bir kerede osa biryerlerde buluşmalar zor şeyler değil illaki bisikletle olmasıda şart değil.zaten turlarımız genelde forumdan bildiriliyor.katılanlar takip edenler oluyor.benim isediğim herkezle yüz yüze görüşmek görüşlerini paylaşmak.forumdada paylaşıyoruz fakat samimi bulmuyorum okadar .....

saygılarımla

benim tek istediğim ki herkez öyle düşünüyor diye umuyorum bisiklet forumun ayrı olması diğer forum sitelerinden farklı olması birlik içersinde olması herkezin samimiyetimizi kıskanması herkezin bizim forum gibi olmaya çalışması gerek yönetim gerekse üyeler olarak mesela fotoraf bölümü sadece bisikletlerimizin fotoları var veya en fazla 10 kişilik bir gurup resimleri var allah aşkına bizim forumda istanbul adına yazıyorum 10 kişimi var bizler sizler neredeyiz ben bunların organize olmasını istiyorum bana blki düşmez fakat yöneticilerimizden bunları organize etmelerini isterim açıkçası.bazı dergilerde görüyorum hoşuma gidiyor gurur duyuyorum.x bi forum üyeleri buluşup dostluklarını pekiştirdiler falan... güzel şeyler bunlar.biz neden böyle olmayalım diye düşünüyorum açıkçası.sadece yakın çevreler birbirlerini tanıyor hepmiz birbirimizi tanımıyoruz belki hergün birbirimizi görüyoruz ama sadece bakıyoruz boş.....herkezden özürdilerim saygısızlık ettiysem herkezle görüşmek dilekleriyle.......

saygılarımla

@Zuhâl

Zuhal'in düşüncesi ile başlayalım.
Öncelikle foruma moderatör, yönetici vs seçilirken ne şehir, ne yaş, ne cinsiyet ne de benzer bir ayrım söz konusu bile değil, bu tesadüfi bir şey gerçekten. Ancak bayan üye sayısının düşüklüğünü göz önünde bulundurursak, o zaman bunun nedeni ortaya çıkıyor.
Bu arada daha önce Gugus nickli bir moderatörümüz vardı. Bir bayandı kendisi, ancak mod. olduktan bir kaç ay sonra çalışmak için bir kaç aylığına Bodrum'a gidince bu görevini devam ettiremedi.
Şu an itibariyle bayan üye görmek bile bizin nasıl mutlu ediyor bilemessin :).

Hakan Abi senin yemek tarifleri önerini okudum da, korktum :p :). Çünkü forumda zaman zaman tek işi Forum Cafe'ye Kopyala/Yapıştır konular açmak olan üyeler geliyor (Bir "Çarşı" vardı hatırlarsın). E bu da haliyle insanı rahatsız ediyor. Ayrıca o kişinin de bisiklete karşı ilgisinin artması vb konularda da pek bir faydası olmuyor. Aksine, uzun vadede bana kalırsa ters etki yapıyor. Kişi bisiklet özelinden uzaklaşıp, "atıyorum" yemek tariflerine odaklanıyor ki pek hoş bir durum değil.
Ayrıca dediğim gibi, bu tip konular ne yazık ki (belki de haklı olarak) Kopyala/Yapıştır konu olmanın ötesine geçemiyor.

@Ceyhun Pekuz

Bu uyarıların hiç gönderilmediği zamanlar oluyor. Bunun nedeni de Forum Kuralları'nda çok açık ve net bir şekilde belirtilmiş olan kuralların direk olarak çiğnenmesi durumu.

@veterinerhekim

abi ozaman adaylar vaadlerde bulunup başlık açıp miting yaparlar :D :D:D:D düşünsene ;

forum herkeze açılacak
kimse banlanmayacak
interneti olmayana internet bağlatılacakkkk :D:D:D:D:D

@HaliliOzturk

Halil bey, varlığımız sizlere mutluluk veriyorsa ne mutlu bizlere. :) Haklısın, kadın üye yok ki yönetici olsun. :p Toplasan 11.000 küsur insanın içinde bir avuç kalıyor. Dileğimiz kadın bisikletçilerin forumda olduğu kadar yollarda da artması...

Bu konu için öncelikle Hakan abi'ye teşekkür etmek istiyorum..

Öncelikle Mesut abi'nin yazdığı bir konu üzerinde durmak istiyorum, forum'un kurucusu Murat Kılıç hariç yönetimde bulunan herkes forumla, üye olarak tanıştı..

Zaman içerisin de bazı üyelerimizin yönetime başvurması, bazen de yönetim'in teklifi ile bugün ki yönetim kadromuz oluştu.

Geçen yıllar sonucun da yönetime bir çok değerli arkadaşımız katıldı ve ayrıldı, herbiri fahri olarak görev yaptı, severek ve hiç bir karşılık beklemeden..

Demek istediğim şudur ki, forum da üye olan herkese kriterlere uyduğu sürece yönetim kapısı sonuna kadar acıktır..

Bugüne kadar Forum da kimse keyfi uygulamalar sonucun da ban'lanmamıştır.

Ama eğer ki forum düzenini bozacak şekilde hareket edilirse, defalarca uyarılmaya rağmen forum kurallarını ciğnemeye devam edilirse, hak verirsiniz ki uzaklaştırmaktan başka secenek kalmıyor.

Burada biz, büyük bir aile'yiz kimsenin huzurumuzu bozmaya, sürekli polemik yaratmaya hakkı yok.

Mesela Halil kardeşimin örnek verdiği CARŞI, İnt'de yayınlanan ne kadar gereksiz konu varsa foruma taşıyordu, defalarca uyarıldı (günde 10 konu acmak mecburi değil diye:)) ama dinlemedi ve sonuç'ta beklenen oldu..

Eleştirilerinizi bu konu haricinde de yapabilirsiniz, emin olabilirsiniz ki yapacağınız her yorum, yazacağınız her PM mutlaka değerlendirilecektir..

Sevgi ve saygılarımla

@HaliliOzturk

Halilcim yönetim olarak öncelikle Bisikletforum için daha sonra bisiklet ve bisiklet sporu için hefleriniz nelerdir? gerçekten merak ediyorum ..Yani siz nasıl bir Bisikletforum ve nasıl bir Bisikletforum üyesi olsun istiyorsunuz ..
Bunu için bizlere düşen nedir . Vaktin olursa yazarsan çok sevinirim (https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=16046)
bu sayfadan da takip edebiliriz nasıl uygun görürsen Halil'cim

Biz seni ve emeklerini çok takdir ediyoruz yaptıkların ve yapacakların için çok teşekkürler :)
Sevgilerimle ve saygılarımla Halilcim
@muratevgin

Sevgili Muratcım bilgilenmek, bilgilendirmek için soruyorum bazan biz bilemiyoruz hangi tür konular gereksiz , ana başlıklarını vermen münkünmü ?(https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=16046) (bu sayfadan da takip edebiliriz nereyi görürsen Murat'cım)

Biz karşılıksız verdiğin emeklerinin değerini biliyoruz ve gerçekten seni de çok seviyoruz .
Herşey için eline sağlık Murat'cım
Sevgilerimle ve saygılarımla Murat'cım

Geri