Scudo Sports

Yöneticilerin dikkatine...

Scudo
Tuğrul abinin izniyle bir ilave yapmak istiyorum.Birde Rahmanın bu çocukça tepkilerini anlamakta zorlandığımı ifade etmek istiyorum.

Özel mesajlar olduğu gibi duruyor.Ayrıca yeri gelmişken

Özel mesajlarınıza girdiğinizde mesajların enaltında şöyle bir uygulama görürsünüz.
Bütün Özel Mesajları Aşağıdaki Şekilde İndir:
XML | CSV | Metin

Burada özel mesajlarınızı yukarıdaki tiplerde yedekleyebileceğiniz yazar.

Kendi pc lerimizde bile zaman zaman veri kaybı oluyor arkadaşlar.

saygılar.

Ha unutmadan.bir daha büyük harfle mesaj yazarsan banlanacaksın rahmancım.

Herhangi bir yazı yazılmadan önce forum kurallarının dikkatlice okunmasını ve buna uyulmasının istendiğini biliyoruz .Ama

Konu başlığından da anlaşılacağı üzere daha da güzel Bisikletforum için sevgili adminlerimiz,sevgili yöneticilerimiz ve sevgili moderatörlerimiz . Bisikletforum üyelerinden en çok nelere dikkat etmelerini istiyorlar.:rolleyes: .

Kısaca bir türlü düzelmediğini düşündükleri hatalarımız nelerdir veya en çok yapılan yanlışlarımız nelerdir ..

Bu konuya yazarsanız çok sevinirim

Sevgi ve saygılarımla :)

Hakan abi yine süper bi konuyla karşımızdasın :)
insanlara biraz daha iyi niyetle ve kırmadan yaklaşmalarını isterim
tabiki lütfen bu yanlış anlaşılmasın..şu anda da böyle davranıyorlar zaten fakat biraz daha iyi niyet kötü olmaz:)

şuanda sitede bir sorun yöneticilerimizde hiç bir kusur yok böyle devam edebilir !!!kendimce

@gurkankas

Amaç sitede, yöneticilierimizde, adminlerimizde, moderatörlerimiz de kusur armak değil . daha da iyi bir forum için fikir ve önerileriniz var mı? bunları merak ediyoruz .

Çünkü bizler karar verici merciler değiliz ama mantıklı akla yatkın önerilerimiz bizi üzen rahatsız eden sebebini bir türlü anlayamadığımız konular olabilir bunları sorabiliriz :D
yorumunuz için teşekkür ederim sevgilerimle

daha yumuşak yüzlüolabilirler tabi hepsi değil bazıları aralarında gerçekten çok iyimser ve sevecen yaklaşan insanlar var yani burası forum askeriye değil bence daha esnek olabilinir diye düşünüyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
Öncelikle Hasan Hakan Koç beye teşekkür etmeliyiz duyarlılığı dolayısıyla.

Gerçekten zaman zaman ifade edilemeyen ama üyelerimizde de sıkıntı / rahatsızlık yaratabilen konular var ise, ilgilenmek ve çözüm üretmekten memnuniyet duyarız. Bundan da öte, ilgili arkadaşların yaklaşımı, bizlere göre daha objektif çözümler üretmelerini de beraberinde getirebilir. Öneriler şekliyle de bizlere yansıtılabilir. Bugüne kadar yapıldığı gibi. Daha somut konular sözkonusu olduğunda ve gerek gördüklerinde ilgili bölüm moderatörlerine ve ya yöneticilere özel mesajlar yolu ile de ulaşılabilir. Üretken bir mecranın yolu özeleştirilerden geçtiği kadar, eleştirilere açık olmaktan da geçer. Ortak aklın hakim kılınması da bu şekilde gerçekleşir.

@tnt

Forum içinde geçen kimi tartışmalarda sergilenen tutumlar açısından, insanların birbirine karşı ifade tarzlarının doğurduğu psikolojiyi de dikkate alarak değerlendirmek konusunda azami çaba içinde olunsa da, zaman zaman karşımızda ki insanlarda oluşturduğu algının olumsuz yansımalarını (bunun tersi de mümkün ), yarattığı gerilimleri hep beraber yaşıyoruz. Karşılıklı anlayış ve hoşgörü ile aşılamayacak sorun yoktur, art niyet olmadığı sürece ...

Bu tür konuların Yönetim içinde de hassasiyetle ele alındığını ve yeni uygulamalar geliştirildiğini de vurgulamak isterim. Sürekli gelişim için zaten olmazsa olmaz süreçlerden biridir diye düşünüyoruz.

O nedenle somut rahatsızlıklar var ise bunları paylaşalım, çözümleri ile birlikte birbirimize sunalım.

Katkı sunan tüm arkadaşlara teşekkürler...

Sevgili Hasan Hakan Koç (HHK) beyin açtığı konu başlığı altında ben de yöneticilerin üyelerden beklediklerini dillendirmeye çalışayım.
Ayrıca bir başlık açmak yerine burada konuşmanın daha samimi diyaloglara vesile olması umuduyla.

Yöneticiler üyelerden neler ister?

Yöneticiler;
Yöneticiliğin maddi menfaatle değil, hatta karın tokluğuna bile değil yalnızca gönül tokluğuna yapıldığının bilinmesini ister.
Yöneticilerin forumu gönülleri hoş edici hale getirmeye çalışmaları ne kadar arzu edilir bir şeyse, üyelerin de forumu yöneticiler için aynı hale getirmeye çalışmaları o kadar arzu edilir.
Başka bir deyişle;
Bir yöneticinin bir üyeyi memnun etmesi ne kadar erdemli bir tavır ise, bir üyenin de bir yöneticiyi memnun etmesi en az o kadar güzel bir tavırdır.

Yöneticiler;
Üyelerin forumu; yöneticilerin yeriymiş gibi değil, kendi evleriymiş gibi görmelerini ister. Yani "nasıl bulmak istiyorsanız öyle bırakınız".

Üyeler su misali, yöneticiler ise köprü.
Su akar yolunu bulur, köprüler ise hep olması gereken yerde durur.
Köprüler suya sadece yol verir, her iri dalga ise gelir köprüye vurur.

Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol.
Nasıl bir yönetici görmek istiyorsan, öyle üye ol.
Yarının yöneticileri bugünün üyelerinden çıkacak.
Bunu sakın unutma ve dosdoğru ol.

Ey yöneticilik sen de dinle beni,
sana sesleniyorum Aşık Veyselin ağzıyla...

Güzelliğin beş para etmez,
şu bendeki aşk olmasa.
Eğlenecek yer bulaman,
gönlümdeki köşk olmasa.

Sevgi ve saygıyla
:) :) :)

@tnt

bunun için bence bütün yönetim kadrosundaki Abilerin Arkadaşların Kardeşlerin

avatarlarında kullandıkları resimleri gülen tebesüm eden fotoğraflarından seçsinler
nasıl ama?:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

not:Mesut abinin ki hariç :)

Sevgili dostlarım yorumlarınız için çok teşekkür ederim . Yorumlarınız gerçekten içten ve samimi sonderece açıklayıcı ..
Kesinlikle çok çok güzel ve haklı olarak yazmışsınız. Gönülden karşılıksız yaptığınız herşey için sonsuz teşekkürler . Ama
Ben biraz sanırım yukarıdaki iki üye arkadaşımın görüşlerine bir miktar katılacağım.. Muhakkak ki bazı durumlar da gerçekten bizim sabrımızı hoş görümüzü zorlayanlar, zorlandığı anlar olabilir..
Ama benim kişisel öngörüm her ne olursa olsun ve olaylar kurallar konusunda her ne kadar haklı olursak olalım,hatta ilişkilerimizi bitiyor olsak bile sokakta biribirmizin yüzüne sevgi ve saygı ile bakabilecek bir şekilde bize yakışır şekilde konuşma tarzımızı belirlememiz gerekir diye düşünüyorum ..

Yani yapılan hata uyarılarının taviz verir anlamında değil ama bir miktar daha sevgi ve saygı özellikle hosgörü ortamına uygun kelimelerle ifade edilmesinin daha uygun olacağı kanısındayım.. Zaten yaptırımlarınız yeterince var bu inceliğinizi anlamayan saygısız - hoş görüsüz kurallara uymayan tutumunda devam eden arkadaş zaten gerekli yaptırımı yaşadığında ne denmek istendiğini anlayacaktır ..

Ben kişisel olarak insanların söylediklerini algılamada kararsız kaldığımda söyleneni öncelikle kötü manada değilde iyi manada yorumlarım .. ve mutlaka uyarı yapacaksam ard niyet aramadan güler yüzle yapmaya çalışırım . Yönetimdeki bu foruma karşılıksız gönül vermiş dostlarımın bunu böyle yapmadığını söylemiyorum .Sakın yanlış anlaşılmasın .
Bazan hakikaten nerede yanlış yapıldığını ne den kızıldığını üyelerimiz anlayamıyor bir den kurallardan bahsediliyor .. ama hangi kurallardan .. bazan anlaşılması çok zor oluyor..
Tıpkı Murat Evgin kardeşimin yorumları gibi yukarıda iki güzel yönetimden yorum okumuş olmak benim ne kadar doğru bir adreste olduğumu bir kez daha doğruluyor . Çok teşekkürler Mesut ve Mustafa kardeşlerim.

Sevgi dostluk karşılıklı özveri ve saygı ile bu forumu ele ele daha iyiye taşıyabileceğimizi düşünüyorum.

Sevgi ve Saygılarımla :)

Mesut bey, çok güzel ifade etmişsiniz; teşekkür ederiz. Benim naçizane tavsiyem ise: hani bir de hanım yönetici olsaydı hiç fena olmazdı değil mi?...:rolleyes:

Bence forumun bugünkü durumu, başarılı bir forumun olabileceği en üst düzeyde. Yönetim kadrosunun durumuna gelirsek, ben şimdiye kadar sorduğum her soruya yöneticiler ve siz değerli dostlar sayesinde en iyi şekilde çözüm buldum. Zaman zaman ufak tefek kızgınlıklar olsa bile bunlar forumun tadı tuzu, diye düşünüyorum. Her ne olursa olsun, büyüklerimin önünde saygıyla eğiliyorum ve forumda bütün arkadaşları seviyorum. Kısaca forum bana huzur ve motivasyon veriyor. Benim düşüncem bu doğrultuda. Ayrıca HHK abime yürekten teşekkür ediyorum

• Beğen
Tepkiler: Mustafa KILIÇ
@burgazz

Onu kast etmemiştim Sayın Burgazz. :)
Bunu yapacak vaktim olsa ne alâ, seve seve...ama başımı kaşıyacak vaktim yok. Ancak yönetici olacak bir hanım arkadaşımıza sonuna kadar desteğiz.

ben bazı yeni bölümler açılabilir diye düşünüyorum 1. açık artırma bölümü :yani üye bir malzemeyi 1 haftalığına bölüme koymalı en yüksek fiyatı verene satmalı.bence süper olur bir hollanda sitesinde böyle bişey yapıyorlar ama kesinlikle süresi olmalı 2. şikayet bölümü :ben çok memnunum ama bazı üyelerimizin şikayetleri olabiliyor gerekli gereksiz yerde karşılaşabiliyoruz. 3.aranıyor bölümü:üyenin aradığı malzemeyi istekte bulunabileceği bir bölüm olabilir. bunların hepsi 2.el bölümünün içinde karışıyor benimki bir öneri tabiki .saygılar :)

Geri