Scudo Sports

Yolu kapatıp düğün fotoğrafı çekmek

anıl şentürkk

Daimi Üye
Tepki
465
İsim
anıl şentürk
Başlangıç
2013—14
Bisiklet
KTM
Bisiklet türü
Yol bisikleti
merhaba arkadaşlar , bugün kemerburgaz bahçeköy arasında pedallarken bir arabanın tek şeridi kapatacak şekilde dörtlüleri yakılı olarak durduğunu gördüm. Dışardan bakınca bir arıza yaşamış gibi duruyor değil mi ? ama öyle değil malesef , bu arkadaşlar yolu kapatıp düğün fotoğrafı çekiyorlar. Olayı anlar anlamaz bağırmaya başladım çok güzel yerde durmuşsunuz aferin , bunu videoya çekip polise göndereceğim vs. diyerek sonrasında telefonumu çıkarttım ve kaydetmeye başladım ( burdan sonrasını videoyu izleyerek de öğrenebilirsiniz)

video:
sonra pembe elbiseli hanımefendi bana " burası türkiye sanki her şey dört dörtlük " diye bağırdı ben de ona burası böyle diye sizde bu şekilde davranmak zorunda mısınız gibisinden bir şey söyledim o sırada bir araba daha geldi ve içindeki dayı bana bu arkadaşların yaptıklarının "romantiklik" olduğunu söyledi " ne yapacaksın yani" diye de ekledi , polise şikayet edeceğim dediğimde " saçmalık" diyerek bana sitemde bulundu ve tabi bu sırada diğerleri arabaya binip gittiler( ama plakalarını çoktan kaydetmiştim)

videoyu polisin vatzap numarasına yolladım cezai işlemin hemen uygulanacağını söylediler , şimdi videoyu youtube a yüklüyorum ve bir arkadaşım vasıtasıyla ekşi sözlük dahil bir çok platformda paylaşmayı planlıyorum ki bunu yapanları tanıyan bilen varsa görsün arkadaşlarının/akrabalarının/çocuklarının ne denli "maganda" olduğunu.

şunu da ekliyeyim , bana deselerdi "özür dileriz , haklısın bunu yapmamamız gerekir tekrar böyle bir şey yaşanmayacak" ben hiç düşünmeden özürlerini kabul eder bir daha böyle bir şey yaşanmamasını dilerdim ama bana " burası türkiye " gibi bir argümanla kızan hanımefendinin hatrına şikayet edip , paylaşıyorum.

Scudo
Klasik bir ortadoğu ülkesi repliğidir. Avrupa'da yap bakalım aynısını, adamın neresinden ne alıyorlar kamil, bi görelim.
Herkes ileri, biz geri. Bu magandalık değildir de nedir?

Can sıkıcı bir durumdur. 1 kere evleniyormuş 10 kere değilmiş. Sanırsın dünyada tek ve son evlenen onlar. Gitsin başka yerde dağda çayırda fotoğraf çektirsinler. Günden güne sayıca artan barzolardan gına geldi artık.

Arkadaşım iş yerimdeki engen nedeniyle videonu izleyemedim ne varki olayların akışını tahmin ediyorum...tavrından ve cesaretinden ötürüde tebrik ederim...

yani en çok zoruma giden şeylerden biri ben yolun kenarından giderken bile sanki onları engelliyormuşum gibi davranan araçlar bu arkadaşlar yolun tamamını illegal bir şekilde kapatıp saçma sapan işler yaptığında olayı romantiklik ile açıklamaları.

güzel türkiyem maalesef, yaptıklarını kendilerine hak görüyorlar. örnek vermek gerekirse metrobüsde yaşadım 18:00 de çıktım 18:10 gibi zincirlikuyuda indim , indim ama çıkamadık herkes metrobüse binmek için beklerken çıkmak yolundaki bariyerleri kapamışlar kimseninde umruna değil arkada kim olup olmadığı , millet sağdan soldan duvardan atlatıda yol açıldı. Artık Herkes kendini bir tek düşünüyor.etrafına bakıp dünyanın kendi etrafında dönmediğini anlamıyorlar. bu paylaşımdanda kendimi ne kadar geliştirdiğimi anladım insaniyetlik namına :)

@Ahmet Cahid GÜRSES

@Ahmet Cahid GÜRSES Güldürdün. Bir an bende öyle olabilirdim düşündüm.

@anıl şentürkk

Esas şu kısım için 'welcome to turkey' ...

yaptıgı yanlıs olsa bile bu şekilde yaklasımın yanlıs,polise vericem,cevap verme arzusu münakaşaya girme gibi durumlarda var trafik kazası olma olasılıgı gibi sinirlenip çekip seni vurma durumu da var adam haklı demiyorum sadece yaklasımlarımız birşeyleri ispatlama havasında gerçeklesmesi,videoyu cekip gereken mercilere iletmeniz yeterlidir diye düşünüyorum.

fotorağraf çekimi sadece 1-2 dakkida sürmüş yanlış anlaşılcak bişi yok zaten orası cadde değil yada otoyol gibi bişey değil fotoğrafı çekenleri ne tanırım ne bilirim tenha bir yol sende benklemek istemiyosan bence sollarından fırrr diye geçip gitmeliydim polise yolladığınız da cezai işlen uygulanacaktır diyolar ya sadece diyolar işte polis arkadaşlarımdan biliyorum olaya tarafsız bakıyorum bende çocukluğumdan beri bisiklete biniyorum yaş 28 hiçte takılmam böyle şeylere. takılanlarada saygı duyarım hayırlı akşamlar @anıl şentürkk

• Beğen
Tepkiler: Turan
bıktırdılar iyice valla memleke bak be !..

• Beğen
Tepkiler: anıl şentürkk
"uzatma boşver ya " işte canım ülkemin canım insanlarının felsefesi bu malesef , bugün de benim başıma bir olay geldi yolun sağında pedallarken yanımdan geçen bir araçtan bir elmanın koçanını vatandaş sırtıma fırlatıp yanımdan geçip gitti, bu ülke insanlarını gerçekten anlayamıyorum neden bu ülkede spor yapan bisiklet süren insanlardan bu kadar nefret ediliyor anlamak mümkün değil sadece spor yapanlardan da değil sanat yapan,edebiyatla uğraşan, resim yapan , yazıp çizen insanlardan nefret eden bir insan topluluğu var bu ülkede, bu halde olmamız bir tesadüf değil bir seçim

@krmguven "olayi anlar anlamaz bagirmaya basladim , cok guzel yerde durmussunuz aferin diye" cunku akli mantigi olan bir insan o yolda o sekilde durmaz ve ne yaziktirki insanlara sakince yaklasinca sizi ezmeye calisiyorlar.

@ercst0rm yalan mi soyluyorum? Polise vericem , bilgisi olsun. Ceza gelince hatirlasin beni. Munakasaya girmek isteseyen bir insan hakaret eder , taciz eder ben etmis miyim? Insanin hayatiyla oynayabilecek bir noktada durmuslar , hatali olan onlar ve benim uslubumda yanlis bir sey yok.

@CANOZAN ben onlara kizdigim icin oyleydi ki ben gitmeden once ne kadar zamandir orda olduklari belli degil. Ben kendi seridimi kullanmak istiyorum , o yolda arabayi sollamak benim icin buyuk bir risk. Bu yol kemerburgaz ve bahcekoy arasinda kullanilan ve kendine gore oldukca kullanilan bir yol. O an icin orada cok fazla araba olmamasi o yolun cok nadir kullanolan bir yol olmasi anlamina gelmez. Bu olay "takilmak ya da takilmamak" ile aciklanacak bir sey degil bu insanlarin yaptiklari suç , benim ve baskalarinin hayatini tehlikeye atabilecek duzeyde bir suç.

@anıl şentürkk tamam sen haklısın ben özür diliyorum hakkını sonuna kadar ara takipteyiz sonuçlarını merak ediyorum :)

• Beğen
@anıl şentürkk sana yalancısın veya adam haklı demedim!polise verdikten sonra cezai işlem uygulanırsa sebebi açıklanır, senin tepkine karsılık farklı bi davranış sergileme durumunu da göze almalıydın burası Türkiye..Allah beterinden korusun iyi farketmissin

• Beğen
Geri