anıl şentürkk
Daimi Üye
- Tepki
- 465
- İsim
- anıl şentürk
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- KTM
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
merhaba arkadaşlar , bugün kemerburgaz bahçeköy arasında pedallarken bir arabanın tek şeridi kapatacak şekilde dörtlüleri yakılı olarak durduğunu gördüm. Dışardan bakınca bir arıza yaşamış gibi duruyor değil mi ? ama öyle değil malesef , bu arkadaşlar yolu kapatıp düğün fotoğrafı çekiyorlar. Olayı anlar anlamaz bağırmaya başladım çok güzel yerde durmuşsunuz aferin , bunu videoya çekip polise göndereceğim vs. diyerek sonrasında telefonumu çıkarttım ve kaydetmeye başladım ( burdan sonrasını videoyu izleyerek de öğrenebilirsiniz)
video:
sonra pembe elbiseli hanımefendi bana " burası türkiye sanki her şey dört dörtlük " diye bağırdı ben de ona burası böyle diye sizde bu şekilde davranmak zorunda mısınız gibisinden bir şey söyledim o sırada bir araba daha geldi ve içindeki dayı bana bu arkadaşların yaptıklarının "romantiklik" olduğunu söyledi " ne yapacaksın yani" diye de ekledi , polise şikayet edeceğim dediğimde " saçmalık" diyerek bana sitemde bulundu ve tabi bu sırada diğerleri arabaya binip gittiler( ama plakalarını çoktan kaydetmiştim)
videoyu polisin vatzap numarasına yolladım cezai işlemin hemen uygulanacağını söylediler , şimdi videoyu youtube a yüklüyorum ve bir arkadaşım vasıtasıyla ekşi sözlük dahil bir çok platformda paylaşmayı planlıyorum ki bunu yapanları tanıyan bilen varsa görsün arkadaşlarının/akrabalarının/çocuklarının ne denli "maganda" olduğunu.
şunu da ekliyeyim , bana deselerdi "özür dileriz , haklısın bunu yapmamamız gerekir tekrar böyle bir şey yaşanmayacak" ben hiç düşünmeden özürlerini kabul eder bir daha böyle bir şey yaşanmamasını dilerdim ama bana " burası türkiye " gibi bir argümanla kızan hanımefendinin hatrına şikayet edip , paylaşıyorum.
video:
videoyu polisin vatzap numarasına yolladım cezai işlemin hemen uygulanacağını söylediler , şimdi videoyu youtube a yüklüyorum ve bir arkadaşım vasıtasıyla ekşi sözlük dahil bir çok platformda paylaşmayı planlıyorum ki bunu yapanları tanıyan bilen varsa görsün arkadaşlarının/akrabalarının/çocuklarının ne denli "maganda" olduğunu.
şunu da ekliyeyim , bana deselerdi "özür dileriz , haklısın bunu yapmamamız gerekir tekrar böyle bir şey yaşanmayacak" ben hiç düşünmeden özürlerini kabul eder bir daha böyle bir şey yaşanmamasını dilerdim ama bana " burası türkiye " gibi bir argümanla kızan hanımefendinin hatrına şikayet edip , paylaşıyorum.