Scudo Sports

"Yollara hasret Colnago Super in hikayesi"

Enfes olmuş emeğinize sağlık Murat hocam
Bir sorum olacaktı gidondaki marka yazısının üstündeki çift taraflı kollar ne işe yarıyor diye merak etmiştim

Scudo
@Afyon35
Tesekkürler, yalniz sorunuzu ben anlayamadim.

Gidon tamam....
Cinelli-Giro-D-Italia-64-Alloy-Handlebar-Road-Handlebars-Silver-CBT42.jpg

Gidondaki marka yazisi da tamam.... ama yazinin üstündeki cift tarafli kollari inanin bende cok merak ettim.:kötü:
3.JPG

"yalniz sorunuzu ben anlayamadim."
Merak ettiğim kısım kırmızı alan içinde

Dosyalar

• IMG_20180823_172659_240.jpg
    IMG_20180823_172659_240.jpg
    103 KB · Okunma: 45
@Afyon35
Vites kolları onlar :)

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
@Murat Cömez
Hocam yukarıdaki fotoğrafta süper göz yanılgısı olmuş. Iki bisiklet gidonu bir gibi ölçere dikkat

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
@Murat Cömez sahibindende full shimano mekanizmali kolnago buldum 600 liraya onu alicam ve senin Havanı söndürecem Murat bittin sen

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
@Murat Cömez
:D 650 ye colnago olsa valla alır sana hediye ederim reis :D

@Afyon35
İyi benzetmişler derken, kadronun 5 km den colnago olmadığı belli olmasını geçiyorum ki decallarin rengini bile benzetememisler.
Bu markaları alırken lutfen orjinalligine dikkat edin, bir iki colnago yazısı yapistirarak sizleri aldata bilirler. Her colnago yazısı olan kadro colnago değildir.

Mesela colnago Sport diye bir modeli var ve tamamen Almanya çakması. Colnago ismini kullanarak almanyada üretilmiş bir bisiklettir ve colnago bu firmayı zamanında dava etmiştir.

Sonunda senesine uygun olmayan Delta frenlerden yarin kurtuluyor ve bugün gelen senesine uygun Super Record frenlerine cok sükür kavusuyor ve böylece komple selesi haric tamamlanmis oluyor.

DSC_0692.JPG
DSC_0693.JPG
DSC_0694.JPG
DSC_0695.JPG

________________________________________________________________________________________________________________________________

Güncelleme 01.10.2018

Orjinal frenlerde takildi artik bi selesi kaldi onuda buldummu bu is tamadir.:):)

1.JPG
2.JPG
3.JPG

bisikletli dostumuz murat çömez yine tablo gibi bir eser ortaya koymuşsunuz. sizi emeğinizden ötürü kutluyor daha nice vintage lere hayat kazandırmanızı diliyorum. yalnız haddim olamayarak şöyle bir öneride bulunmadan geçemeyeceğim. restorasyonlarınız adeta görsel bir şölen yaşatıyor bizlere. lakin aynı cömertliği bisiklet hakkındaki yazılarınızada yansıtmanızı bekliyoruz. bisikleti edinimden başlayarak son aşamaya getirene kadar ayrıntılar üzerine bol bol yazarsanız, sizi okuma, değerli fikirlerinizden istifade etme zevkindende bizleri mahrum etmemiş olursunuz.

@mehmetsunu
Öncelikle güzel yorumun icin tesekkür esderim Mehmet kardes. Gercekten cok güzel bir öneride bulunmussun ama ben konuyu acarken bile zorlandigim icin tam detayli anlatimi yaparken kesin ecel teri dökerim. :D:D:D:D
Inan bana, benim türkcem okadar iyi olmadigi icin fazla uzun yazilardan kaciniyorum artik. Beni yazim hatalarim olsun, yanlis anlasilma olsun vs vs. bu tür seyler icin cok azarladilar bu forumda hatta cok argo konusan bile oldu, bundan dolayi konu yazisini kisa keserek aciyorum konuyu. Anlatimilari fotograflara birakiyorum. Böylece sorusu olan soruyor ve bende elimden geldigince cevaplamaya calisiyorum.
Bu konuda seni kesin hakli buldugum icin basso konusunda önerini yapmaya calisacagim.
1984 Basso Restorasyonu (Neovintage olarak toplanacaktir)

Tekrar tesekkürler

Geri