öncelikle bisikletiniz hayırlı olsun, çok da olmamış alalı. neden internette yeterli bilgi/yorum bulamıyorum? diye düşünürken giantın sitesinde sadece japonyada rx3 modeli bulmamdan, ardından da buradaki yorumlardan doğru cevabımı buldum.
bisiklet konusundaki çok az bilgim ile acabalar (acaba nasıl bir bisiklet? akışkanlığı nasıl? konfor? hızlanma?)denizinde yüzerken yazdığınız inceleme yazısı kafamdaki soruların neredeyse tamamını yanıtladı. bunun için tebrik ediyorum. bu kadar isabetli dert/deva pek denk gelmiyor açıkçası.
kullanma amacımız, şeklimiz ve beklentilerimiz (eş durumu hariç

) neredeyse aynı. tabi ankara/istanbul arası farkları saymaz isek

.
bu bisiklet olayına girmeden önce ( örn:carrefourda, kipada 300- 500 liraya satılan bisikletler/diğerleri)[aman yanlış anlaşılmasın, küçümsemek için söylemedim, ihtiyaca-bütçeye göre tabi ki alınır, yoksa bisiklet diye nelere bindiğimi ben bilirim] en çok merak ettiğim konu donanım ve kadro kalitesi arttıkça artan bisiklet fiyatının ben bisikleti kullanırken alacağım tepkilere oranı idi. yani daha üst donanıma 300-500-700 tl fazla verip de acemi halimle yolda kan ter içinde pedal çevirirken o farkı hissedebilecek miydim? işte bu anlamda da yazdıklarınız epey yardımcı oldu. (hala kadro geometrisinin faydasını anlayamamış olsam da

)
ayağımızı yerden kesecek bisiklet düşünürken, carraro 224 e, ardından 227 ye, oradan merida crossway 20 ye, oradan la pierre 400 v derken buraya kadar geldik..
la pierre urban shaper 400 v ile rx3 daha yakın bisikletler. hatta deore vitesleri vb ile donanım olarak rx3 ten bir adım önde sanırım. ama herkes giant ın kadro geometrisi ve kalitesi bambaşka diyor. sizden ve giant kullanıcılarından (giant sayfasına da danışacağım bu konuda) en çok yardım istediğim nokta da bu. acaba neler söyleyebilirsiniz? bir de özel değilse aldığınız fiyat nedir? özel mesaj da gönderebilirsiniz. selamlar..