Scudo Sports

Yolda arabasından biri size bağırırsa...

Aslında doğrusu tabi, laf dalaşına girmeyip veyahut küfürleşmemek. Ama insanın başına benim ki gibi gelirse o zaman iş çok değişiyor. "-Eğimin kaç olduğunu bilmediğim bir yerde tırmanıyorum, daha bitmesine 3-4km var ve mental olarak zorlanıyorum ayağa kalkmışım, kafamı da yere gömmüşüm tempomuda tutturmuşum gidiyorum. 15 dk daha sabretsem tamamdır diyorum. O da ne? solumdan bir araç geçerken içinden DAVARLAR saçma sapan cümlelerle bağırıyorlar ve sanki bana araç bana çarpmışcasına beni mental olarak bitiriyorlar." Sonra ne efendim küfür etti. :acpsnr::acpsnr::acpsnr::acpsnr::acpsnr::acpsnr::acpsnr:

Scudo
bi bitmediniz mınaha diyip basıcan biberi arabanın içine

• Beğen
Tepkiler: Melogram
Düşünebilseler otomobil kullanmazlar. Hepsinin potansiyel katil olduğu varsayımı ile hareket edilmeli, "ne bakıyon" diyerek cinayet işlenilen bir ülke burası.

• Beğen
Tepkiler: Melogram ve kapluj
Bu tip insanların kendisine ve aile üyelerine küfür edilmesinden sapıkça hoşlandığını düşünüyorum. Yoksa bu hareketinin sonunda yüksek sesle veya sessiz küfür yiyeceğini bile bile yapıyor.
Bende onu bu zevkten mahrum bırakmıyorum.

yakın zamanda başımdan geçti
trafik sıkışık ben de rampa tırmanıyorum. genelde iş arkadaşları o noktada beni yakalıyorlar. bağıran onlar sandım ilk başta.
- şşş aaabiiiiii
+ heh? efendim?
- abi bacakları ne ile alıyon?
+ hiçbir şeyle. doğal hali (genetik olarak tüysüz tayfasındanım :D)

Benim bir önerim olacak.Cep telefonu için bir uygulama yapsak ; tüm bisikletçiler indirse, yardıma ihtiyacı olana en yakın konumdakiler gidip destek olsa nasıl olur?

@cazci Taksiciler ve minibüsçülere bu konu hakkında danışılabilinir. Zoru görünce 30 saniye içinde 50'si birden ellerinde haydarla bitiveriyorlar.

@Zfr
Onlar 120 ile yetişirken bir 25 ile biraz zor olmaz mı :kptmya:

Benim kastım "Silahsız Kuvvetler" bağlamında sivil ve barışçıl bir dayanışma..
Kişinin sağlık,emniyet,adalet anlamında yardıma gereksinimi olabilir..

@cazci
Tek çözümün, kendilerini korumak için bu halde yürüyen kadınlar gibi gezmemiz olduğunu düşünüyorum açıkçası. Çünkü saldıranlar genelde boş gezmiyor.
8b0e45a3610fe28493565d910b935519.jpg

Bisiklet kültürüne evrensel ölçekte bakarsak;şiddete,vandallığa,yozluğa,linç ve yıkıma karşı bir duruşu olduğunu görürüz.
Teksas tarzı herkesin silahlandığı bir toplumda sadece vahşet hüküm sürer..

@cazci
Dimdik bir yokuşu tırmanırken ve en ufak bir ters harekette yuvarlanacağınız açıkken, arkadan arabayla gelen biri böğürerek sizi korkutur ve düşmenize ve belki de sakat kalmanıza sebep olursa, ne düşünürdünüz?
Hayır başıma henüz böylesi gelmedi ama, dün aynen çok dik bir yokuşu tırmanırken, ki yol da tozlu, yerler küçük taşlı ve harç kamyonundan dökülenlerle küçük küçük çıkıntıları olan bir yoldu. Arkamdan gelen arabalardan çok korktum. Pisliğin biri orada sadece bağırsa bile ben tepe taklak yokuştan aşağı yuvarlanabilirdim. Neyse ki sağ salim yokuşu çıkmıştım.

Niye anlatıyorum bilmiyorum, ama şu ülkede her pisliği yapacak ve bundan zevk alacak milyonlar var malesef.

Tercihimi 7. resimden yana kullanıyorum.

"Tişörtünüzü sıyırıp göğüslerinizi gösterin" :ssrtcbya:

Acaba kabzası görünecek şekilde gerçeğe yakın bir model oyuncak tabanca mı taşısak? Belki uzaktan gerçek sanıp yaklaşmazlar. :D:D:D

• Beğen
Tepkiler: kapluj ve venom09
@cazci

Tersi yönde de reaksiyon olabiliyor. Hukuksuzluğun ve adaletsizliğin dibe vurması durumunda bireysel silahlanmanın önünü açmak suç oranlarını ciddi ölçüde düşürebiliyor. Teksas'ta silah sahibi olmak yemek gibi barınmak gibi bir hak, vahşet mi değil mi suç istatistikelrine bakmak lazım. Devlet seni koruyacak enstrümanlarından aciz ise bireyler bir şekilde çözme yoluna gidebiliyor, evrimsel bir süreç, devletin ilk ortaya çıkış amacı kişilerin can ve mal emniyetini korumaktır.

@Ilter Elmas Teşhirden tutuklanıp ciddi bir ceza yiyebilirsin. Bu durumlarda karşına şununla cevap veriyorlar, ya karşıdakinde gerçek silah varsa?

@Zfr Ben şakasına söylemiştim zaten ama zaten karşıdakinde gerçek silah varsa hiç konuşmadan vurabilir de tabi.

Her yıl Ankara'da ortalama 200 kişi benzer muhabbetler yüzünden yok yere ölüyormuş. Bunu öğrendiğimden beri ağzım kapalı, kulaklarım tıkalı...

Geri