Scudo Sports

Yol mu & Mtb mi?

@Yetkin Şahin

Başlangıç için fena değil, bir süre sonra seni tatmin etmeyeceği aşikar, bütün speedster serisinde olduğu gibi en zayıf noktası cant seti, ben de s30 alıyordum neredeyse...

Scudo
Hakan Abi,yakında ben de CORRATEC RACE TECH COMPETITION almayı düşünüyorum....
(link)
Acaba bu fiyata benzer özelliklerde önerebileceğiniz bir bisklet var mı?

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
@ismailofli

Herkes genelde Yol diyince
Cannondale, Look, Pinerello gibi markalar söyler

bende Cannondale in fiyat ve ağırlık farkı bakımından size
2005 model CDALE R1000 (Msize) 7.6kg ;)

(link)

CANNONDALE SIX13 TEAM ULTEGRA
(link)

Ben Cdale derim :)

imkanım olsa da alabilsem..

• Beğen
Tepkiler: ismailofli
ya bişi sorcam bu scott speedsetter s 60 çok ağır bu üzerindekilerenmi kaynaklanıyo yoksa kadrosumu ağır yani ilerleyen zamanlarda parçaları geliştirdikçe 9 kilonun altına inme ihtimali varmı yokmu.yani aldığıma pişman olurmuyum? teşekkürler

@rcw

üstündeki komponentlerden kaynaklanıyodur büyük ihtimal..
9 un altına çok rahat inersin gibime geliyo

@rcw

Hem üzerindekiler, hem de cant seti muhtemelen çok ağır, ağır olması normal neticede giriş seviyesi bir bisiklet...

çok sağolun cevaplarınız için

he bişey daha bu durumda kadro güzal dimi ileriyi düşünmek için alınırmı bu kadro yoksa çok mu paraa harcarım hiç bulaşmıyımmı bu bislete

bana sorarsan sadece kadro ileriye dönük diye alırsan ilerde çok masraf yaparsın,çünkü bisiklet komple alındığı zaman parçalar ucuza geliyo ,ayrı ayrı parçaları almak çok maliyetli oluyo.en iyisi bence alt seviye donanım almaktansa biraz daha sıkıp biraz üst seviye almak lazım.
heralde yol bisikletinde ağırlık 9 kg altında olması ideal,yanlış mı düşünüyorum?

evet doğru söylüyosun bende senle aynı durumdayım çok iyi olmasada bi mtb var ama yol bisikletine hastayım ne satmak geliyo içimden nede param yetiyo iyi bir tane almaya en iyisi beklemek zaman herşeyin ilacı.

kuledibinde trek mağazasında vardı 999 ytl ye sıfır güzel bi alete benziyodu istersen bi bak

@Yetkin Şahin

Evet; Sora, Tiagra donanimlar; hatta durumunuz biraz daha iyiyse 105 tavsiye ederim.
Amator bir yol bisikleti icin toplam 9-10 kg. agirlik idealdir. 9 kg'den hafif olanlar biraz daha profesyonel amacli gruba giriyor. Yukselen fiyatlardan da anlayabilirsiniz bunu.

@moonloc

990 € olmasin?...Trek 1000 2007 modeli. Siddetle tavsiye olunur.

@Zuhâl

Bir trek 1000 kullanıcısı olarak zuhal'e katılıyorum.
hafif slr alüminyum kadrosu, karbon sele borusu ve çatalı ile alümninyum kadrolu bisikletler arasında en hafiflerden biri.

Ayrıca 700x25 lastikleri bozuk yollarda hem konfor hemde dayanıklılık sağlıyor.
kendisi ile bu yaz 1500 km yol yaptım buna mtb ci arkadaşlarımın peşinden inip çıktığım kaldırımlar da dahil hala akordu bozulmadı.

emin ol bir daha asfaltta scoot a binmezsin ..

MTB kullanıyorum ama ileride yol bisikleti düşünmüyor değilim. Belki bir kaç sene sonra.. Scott yada Trek düşünüyorum.. Planladığım çok uzun turlarda Scale 60ımı düşünüyorum. Bunun için Scalem üzerinde ufak modifiyeler ve eklemeler yapmayı planlıyorum. Bu değişimlerden sonra büyük olasılıkla yol bisikletine gerek kalmayacak..

bencede kesinlikle,yol bisikleti almalısın:)

evet mtb,de evde dursun,arada sırada bakkala,fırına,gidersin,:D :D

nedenide şu,yol bisikletine,bindikten sora,kesinlikle mtb,ye binmessin

evet,bu arada,sana tavsiyem,gaza gelipte,dandik ürün alma sakın...:eek:

vede italiyan markalardan hiiiiiç şaşma;)

saygılar

Ah ahhhh! Şu mtb fanatiziminden kurtulupta şu arkadaşlar iyi bir yol bisikletine bindikleri zaman bugüne kadar asfalt yollarda ne kadar hamballık yaptıklarını anlayacaklar. Arkadaşlar yol bisikletine biniyorum diyebilmeniz için en az 1500 euro bütçe ayırmalısınız almayı düşündüğünüz giriş seviyesindeki yol bisikletleri zaten kılı kırk yararak edindiğiniz mtb bisikletlerinden daha büyük bir keyif vermez (kılı kırk yararak derken hafiflikten bahsediyorum) ama biraz daha şartları zorlayarak yada biraz daha sabredip bütçe oluşturarak iyi bir yol bisikleti edinirseniz aramıza hoşgeldiniz artık sizlerde birer yol bisikleti fanatiğisiniz. :)

• Beğen
Tepkiler: Ali Hekimoğlu
Geri