Scudo Sports

Yol bisikletleri fotoğrafları paylaşımı modifiyeli ve serzenişli

@MakRo 7 sene Trakya da okuyunca kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun. Kırmızı krank koruyucular, kırmızı Crank Brothers pedallar takılınca daha bir detaylı kırmızılanacak bisiklet. Gidon bandını eskitince Supecaz kırmızı-siyah gidon bandını taktım mı son kırmızı bükücü geri dönmüş olur. ? ? 1571200971869.png

Scudo
@MakRo 7 sene Trakya da okuyunca kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun. Kırmızı krank koruyucular, kırmızı Crank Brothers pedallar takılınca daha bir detaylı kırmızılanacak bisiklet. Gidon bandını eskitince Supecaz kırmızı-siyah gidon bandını taktım mı son kırmızı bükücü geri dönmüş olur. ? ? 211369 dosyayı görüntüle
Kırmızı sevdalısı bir çingen ben varım sanıyordum. ? ?

Yeah wunderbar :harika:

''Fahr was zu dir passt''

Çetin'e benzeyen bir bisikletçiyi en son Uludağ'a doğru Almanca türkü çığıra çığıra tırmanırken görmüşler.:ssrtcbya:

Çetin heyecanından bisikletin fotosunu tost makinesiyle çekmiş galiba :D

Çetin Hocam kırmızı sprey boya ile bisiklete mi giriştin.:tskler:

@trainspotting35
Hayırlı uğurlu olsun.Yakışır kardeşime:harika:

1 saatte anca topladım bisikleti. 2 lastik değiştirip 1 zincir ve fren ayarı yaptım. Anlaşılan Canyon 1-1,5 ay yok. Boşuna topladım.
Geometrisi, gidona uzanışı, selesi vs. çok rahatsız. Canyona 2500km'den sonra zar zor alışabilmişsem 2 ayda bir daha kendimi bozmak istemem doğrusu. MTB ile devam.

0F495144-B035-42EA-8AC7-F16FAE54C40D.jpeg

Son düzenleme:
Resimleri tazeledim. Benimle bu anı bekleyen hepinize cok tesekkur ederim. Cok daha guzelleri sizlerin olsun. Cok yakinda bol fotolu bir inceleme konusu acacagim.

Ilk surus ilk izlenimler gelsin. Uygun kadro boyu cok onemliymis. Yokus asagi inerken lastiklerden olabilir daha akiciydi arkadaslar pedallayarak yanimda kalabildiler ben pedal basmadim. Yokus rahatti ama ben biraz kondisyondan dusmusum bisiklet biraz nankor spor 2 hafta kullanmayinca kendini hissetiriyor. Yine titresimleri Lapierre gore daha az hissettim ve sprintte cok daha iyi hizlaniyor. 60 mm gidon bogazi beni tedirgin ediyormus 90 mm gidon bogaziyla cok daha rahat bir surus yaptim. Arka ruble aynakol kadar neredeyse bu da bisikletin epeyi bir agir olmasina sebep olmus. 11-34 biraz abarti olmus sanki ileride 11-32 yada 11-30 a gecis yapabilirim. Cok yokuslu bir guzergahta kullanmadim ama 34 ruble cok nadir kullanilacak gibi. Aklima geldikce ekleme yaparim.

R7000 den bahsetmemisim belki abartmis olabilirim arkadasin di2 su kadar dokunmatik tarzi calisiyor gibi geldi. Kollar benim gibi kucuk elliler icin ideal. Kollar yumusacik. Vites ayari yaptim ama elbette evdeki ile sahadaki farkli oluyor rublenin orta dislerinde gecisler biraz sikintili ama ince ayarla halledilir. Ustten degil ayarlar yandan yapiliyor on aktaricida alyan ile.

IMG_20191020_111223_035.jpg

Son düzenleme:
@trainspotting35
Çetin Hocam,
Yok mu modifikasyon yeni makina üstünde.Planlanan da olur

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@hamlet2006 Suleyman hocam bu sekilde devam masraf yapmaya gerek yok bu aralar. Suluk kafesi alacagim sadece. Baska modifiyeye ihtiyac yok suanda.

@hamlet2006 Çok para Süleyman Hocam ya bilemedim kafam karıştı. ? ?

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@trainspotting35
Matara kafesinde kırmızı detay olması; bisikletin kırmızı detaylarını yakalar, yakışır diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@trainspotting35
Matara kafesinde Kırmızı detay olması; bisikletin kırmızı detaylarını yakalar, yakışır diye düşünüyorum.
Detay süper, metalik gri de olması güzel ama bir matara kafesine 85 TL vermek çok gibi geldi ki x 2 olacak.

Detay süper, metalik gri de olması güzel ama bir matara kafesine 85 TL vermek çok gibi geldi ki x 2 olacak.
"İçkim yok, sigaram yok, kumarım yok" diyerek kendini rahatlatıp böylesi bir alışveriş yapmak o kadar zor olmamalı.

O argümanla yola çıktım 15000 TL lik bisiklete biniyorum hanım en sonunda keşke içkin, sigaran, kumarın olsaydı diyecek. ?

@hamlet2006 hocam daha ucuz renk uyumu yakalayacak alternatiflere açığım heyecanla link bekliyorum senden. ? ?

Son düzenleme:
@trainspotting35 yeni yoldaşınız hayırlı, uğurlu olsun. Bisiklet tutkunuz her daim size mutluluk versin.
Malum kış geldi, ben de bugün çamurlukları takıp romantik bir sabah yağmurunda yola koyuldum...
212859 dosyayı görüntüle

Geri