Scudo Sports

Yol bisikletiyle en yüksek hızınız nedir?

@Raşit S

Zaten tutunacak kadar yakın takip etmiyorum, her ihtimale karşı, fren mesafesi bırakıyorum ve gözler sürekli stop lambalarında.

Scudo
@Oguz_

Peki laz olsa ne diyecektin cok merak ettim?

@Raşit S
o sizin kondisyonunuza bağlı. Hergün eskişehir bursa yaparsanız benim gibi sizde yaparsınız o hızı

@Raşit S

Tutunmak daha tehlikeli, ani fren veya hızlanmalarda dengemizi bozar.

@Murat Cömez
Evde yoktum, dayanamayıp PM atmışsın, verdim sorunun cevabını.

%20 eğimli asfalt yolda arabanin arkasinda 75i gördüm km. Sigma bc 14.12

düz yolda max 145 gördüm gidon titremeye başlayınca bıraktım yoksa giderdim daha

@Furkan Çınar

Ben de hahahahahaha diye gülmek istedim, güzel bir espiri. Begendim.... :D Herhalde senin önün de kolay kolay normal bir araba gidemez.

@Furkan ÇınarYoksa siz de mi Sigma Sport BC-300 km saati kullanıyorsunuz? :)

@Furkan Çınar

Tebrik ederim, çok güçlü bacaklarınız varmış, nasıl bir antremanla bu noktaya geldiniz, paylaşır mısınız?

@selami atay
Selamicim MTB Tutkunu olarak...Düz yolda 50 ile digen arkadas Karsıma gelebilir mi?....50 Km yi en fazla 30 saniye o civarda tutar..belli tempoda mtb ile 50 de gitmek icin saglam adeleli bacak+devamlı bu sporla ilgilenen idmanlı birisi lazım...Ki o adamda o tur sonunda pert olucaktır..MTB yol bisikletine benzemez carpar adamı...İnandırıcı gelmedi acıkcası

Bora bey km saatim yanlış değilse 45km h ile 18 km gittim tabi yol bisikletli gurubun arkasından

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kırmızı Isıktan 180 ile gecen var...Düz yolda 140 yapan..MTB ile 50 Km tempoda gidende var..Benim bacaklar sorunlu sanırım..Yinede yazayım..Aynı tempoda 35KM hız ile devamlı gidiş yapıyorum.(KM Ortalama hız 35.4KM) Max Hız:60.3Km(Tüm gücümle yapmıs oldugum hız..Bayır asağı vs degil) XLC Alet yanımda bu sekılde gösteriyor..Kolay gelsin

@Bora Doruk

Pro Yol bisikleti yarışlarında bile 50 km/h ortalama ile sürekli gidemiyorlar, yarış sonu ortalamalar 50 km/h yi bulmuyor. Mtb ile bu ortalama tamamen hayal.

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
@selami atay
Selamicim Lafım sana degil zaten..''Giden var demissiniz'' 50Km ile o arkadasa sözüm..MTB ile 50km hızla düz yol idmanlı iseniz 1 gidersiniz 2 gidersiniz adamı mahfeder..Yol bisikletimde var..Mtb de..Cok fark var 50KM Yol bisikletlerinin ortama hızı zaten..Ama devamlı 50Km hız ortalama ile Mtb bisikletimle gidiyorum diyorsanız..Tek diyecegim helal olsun..O bacakları gormek isterdim..Kolay gelsin

@Hamza Hakkı

Hamzacım Agzımdan aldın ne diyeyim Güzel Kardesim...Yol bisikletim var Mtb de var ikisindede Donanımlar kötü degil..Sagdan soldan bildigimizi boşverelim..İmkanı yok hamza 50 ortalama ile MTB ile 1 gün gidersin oda 10km felan 2 gün gidersin 3gün bacaklar sallar kendini..Yol bisikleti zaten ortalama adamlar 46 50 gidiyor ki şayet yol bisikletimle ortalamam 43 civarı..ama giden varmıs ne diyelim gıderler Hamza Kardesim...

@Hamza Hakkı

sesli güldüm :D helal ^

Hamza bey pro yarışcılar 70 den aşağı yapmazlar

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Bora Doruk

Abi yalnız yol bisikleti ile tek başına 43 km/h ortalama veriyorsan çok çok iyi bir değer. Tabi kaç km içinde bu ortalamayı verdiğiniz de önemli, ben bu ortalamada giderim diyebilmek için ortalamanızı 50+ km gibi bir turda ölçmeniz lazım.

Geri