Scudo Sports

Yol bisikletine kaç yaşında başlanır?

Scudo
Bana da yardım edin lütfen 21 yaşındayım, ufaklıktan beri bisiklet kullanıyorum, fitness geçmişim de var. Yol bisikletine başlayalı 3 sene oldu ama babamın mesleğinden dolayı sürekli tayinimiz çıkıyor, bu sebeple destek alacak birilerini bulamıyorum, bulsam da iş işten geçmiş oluyor. Ben nasıl kulüplere katılabilirim ve yarışlarda kendimi gösterebilirim?

Bana da yardım edin lütfen 21 yaşındayım, ufaklıktan beri bisiklet kullanıyorum, fitness geçmişim de var. Yol bisikletine başlayalı 3 sene oldu ama babamın mesleğinden dolayı sürekli tayinimiz çıkıyor, bu sebeple destek alacak birilerini bulamıyorum, bulsam da iş işten geçmiş oluyor. Ben nasıl kulüplere katılabilirim ve yarışlarda kendimi gösterebilirim?
Irgat gibi yarış koşup ne yapacaksın boşver... Kendini bu işe adayanların sadece %0.5 'u falan aktif sporculuk döneminde doğru düzgün bir birikim yapabiliyor Türkiye'de. Geri kalanı bisiklet üzerinde milyonlarca kilometre yaptığıyla kalıyor. Yani diyeceğim şu, yap hobi olarak yine yap ama, diğer herşeyi askıya alıp hayatını tamamen buna adama.

Ben 44 yaşında başladım :kötü: acaba çok mu geç kaldım, başka bir spora mı geçsem acaba ;) (şu an 46 yaşındayım :ssrtcbya:)

Geri