triathlon düşüncesiydeyseniz TT odaklı bir kadro alman mantıklı olacaktır. direk TT kadro değil tabi, aero yol bisikleti diyelim. tıpkı benim S2 kadrom gibi.
konuyu açarken yazdığın markalardan sadece Cervelo ve FELT'in aero kadroları var. diğerlerinin ya pek aero kadrosu yok, ya da var ama çok pahalı. (canyon ve s-works aero kadroya paramız yetmez

)
herneyse, şu sıralar merida reacto serisi çok popüler. sayıları hızla artıyor. çok aero bir kadro, 3 basamaklı olanlar, yani merida reacto 300, merida reacto 400 gibi olanlar aluminyum, 4 basamaklı olanlar da bildiğin gibi karbon. yani merida reacto 4000, merida reacto 5000
alu yada karbon seçimi tamamen sana ait, fakat şöyle bir bilgi vereyim, alu kadro merida reacto bile almaya karar versen, fiyatı 6bin civarı. temiz ikinci ellerini 5'e satıyolar..
senin yerinde olsam ya merida reactoya yönelirdim, direk türkiyeden alırdım.
veya yurtdışı sitelere odaklanır kadro kovalardım. sadece "aero frame" olarak aratabilirsin. 8-10 tane sağlam yurtdışı sitesi var onlardan biri olur yada ebay olur.
özellikel ebay üzerinden sadece kadro araması yaptığında 1000 dolar - 1000 euro civarına mükemmel aero kadrolar var, hatta çok iyi TT kadrolar da var. direk zamana karşı kadroları yani. mesela eski bir model ama trek equinox çok tatlı duruyor. aynı şekilde cervelo p2 kadroları 1000 doların altına bile iniyor zaman zaman. bunlar direk TT kadrolar. aerobarla kullanıp büzüleceksin yani
seçim senin, pek çok karar var alman gereken
-yurt içinden görüp mü alacaksın, riske girip yurt dışından mı alacaksın?
-karbon mu alu mu alacaksın
-kadro alıp parçaları mı birleştireceksin yoksa direk bisiklet mi alacaksın (yeni başladığın için komple bisiklet sana daha cazip geliyordur, bana da öyle geliyordu, öyle de yaptım. ama şimdiki tecrübem olsa toplardım mesela.)
- aero bir yol kadrosu mu alacaksın yoksa direk TT (zamana karşı - time trial) kadrosu mu alacaksın.
bu sorular seni bekliyor
fikir vermesi açısından:
(link)
(link)
(link)
(link)
sana tavsiyem bol bol araştırıp olabildiğince farklı kadro gör.
ipucu: "aero yol kadrosu" denen şey nasıl tespit edilir? dersen eğer, aero kadroların tipik özellikleri var;
1-üst boru yere neredeyse paralel olur (genellikle

) yukarı doğru gitmez pek.
2-altboru, O değil () şeklinde olur sürtünmeyi azaltmak ve havayı daha iyi salmak(yarmak da denebilir) için
3-alın borusu diğer bisikletlere göre daha kısa olur. bu da bisikletin öne doğru kalkık değil de dümdüz, hatta öne yatık olmasını, yani daha iyi yatabilmeyi sağlar.
4-seleye giden boru da () olur bazı modellerde. hatta bazı modellerde bu boru düz değil de kavisli yapılır yani tekerleği komple içine alır gibi geçer. dehşet görüntüleri oluyor

örnek cervelo S5 kadro
5- arka çatal boruları dümdüz değil de ufak falsolu olur. olabildiğince dar başlar, arkaya doğru gidildikçe daha fazla açılmaya (yamulmaya) başlar
. bu da aero bişey

6- maşa-çatal dediğimiz şey de aero yapıya uygun olacak şekilde kalın olur.
amatörce, kendimce uydurduğum şeyler bunlar
---------------------------------
ağırlıktan bahsetmemişim. eğer zamana karşı odaklı bir bisiklet alacaksan kilosu 8'in altına pek inmez. bu gayet normaldir. zamana karşıda hafiflik bir avantaj sağlamıyor. hatta şuan pro adamların yarıştığı arka jant full kapalı bisikletler 9 kilo civarı. aerobar denen şey de gerçekten ağır. normal bir gidon 200 gram, aerobar 500 gram.
hafifliğe odaklanma

hedefin 8.50 olsun. 8.50 bile gayet iyi.
ha ne işe yarar bu 8.50 dersen, daha rahat yokuş çıkarsın