peugeot tarzı bir bisikletle yol bisikleti kariyerime başlamış bulunmaktayım(epey eski, ağır). Dün hava o kadar güzeldi ki bu güzel havanın çağrısına daha fazla kulaklarımı tıkayamadım. Çok uzun yıllardır düzenli olarak bisiklet kullanmadığımı söyleyebilirim. En son trafikte bisiklet sürdüğüm zamanları hatırlamıyorum bile. Dün bebek - yeşilköy arasını gitmeyi kafaya koyarak yola çıktım. İlk anlarda biraz tedirginlik vardı üstümde ama bunu üstümden atmam çok uzun sürmedi. Yolculuğumu beklediğimden iyi şekilde sorunsuz şekilde sonlandırabildim. sirkeci tarafında sahilden direkt gelen rüzgar yüzünden biraz zorlanmakla birlikte yolculuğu çokta tükenmeden, yıpranmadan tamamladım. Kondisyon olarak sıkıntı yaşamadığımı söylemem lazım(çok hızlı gidememiş olmakla birlikte tempom düşük değildi.) Bu kadar zevk aldığım şey çok azdır en kısa sürede daha kaliteli bir bisiklet ile bu yolculuğa devam etmek istiyorum.
not: yolda karşılaşıp konuştuğum, selamlaştığım bisikletli arkadaşlar oldu ve bu durum bisiklet kültürünün ne kadar güzel olduğunu hatırlatan güzel detaylardandı. Herkese iyi sürüşler dilerim.