Berk Mercancı
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 676
- Bisiklet
- Raleigh-USA
Merhabalar. 2 yıllık yok bisikleti maceram sanırım bu yaz sona eriyor. Artık tempolu sürmek yerine uzun kamplı tur yapmak istiyorum arkadaşlarla. Şu an piyasadaki en uygun fiyat Kron'da gibi. Scott Sub serisini beğendiğimden Kron Tourer 24 Hidrolik şu an listenin başında. Dropbar'ın rahatlığından vazgeçmek zor olucak ama en azından evdeki bullhorn gidonu kullanırım diye düşünüyorum. Bullhorn gidonlu ve hidrolik frenli olması sebebiyle Kron SPX 750 de düşündüğüm bisikletlerin arasında ama sanırım bagaj deliği yok. Öte yandan Kron Tourer 21 Full V-fren de güzel ama amortisörlü olduğu için onu da eledim. Sonuç olarak Kron Tourer 24 Hidrolik'i tavsiye eder misiniz ? Yoksa en fazla 1000 liraya alınabilecek amortisörsüz tur bisikleti ne olabilir ?
Aslında sadece Scott s30 kadro setimi satıp yerine tur bisikleti kadro seti almayı düşünüyodum ama bulamadım. Hangisi daha sağlıklı olur, kadro değişimi mi yoksa komple bisiklet mi ?
Aslında sadece Scott s30 kadro setimi satıp yerine tur bisikleti kadro seti almayı düşünüyodum ama bulamadım. Hangisi daha sağlıklı olur, kadro değişimi mi yoksa komple bisiklet mi ?