Ne kadar sorun olduğunu zaten anlatmışsın😀 keyif vermiyorsa kendine acı çekişmenin anlamı yokAbilerim bende tecrübemi paylaşacağım. Lisedeyim okula bisikletle gidenlerdenim şükür. 7 km civarı bir mesafe evden okul ve aşırı eğim yok diyebilirim. Geçen gün salı sanırım. Malum okullar yeni açıldı okuldan kitaplarımızı dagittilar. Hem ders kitaplari hem test kitaplari derken bayaa bi buyuk ve aşırı ağır bi çanta ile(kitaplari zor teptim cantanin içine) yola çıktım ve 7 km gibi kısa bir süre olmasına rağmen beni feci yordu. Çanta minik bi taşın üstünden gecerken bile ziplayip yere doğru sırtıma sertçe vuruyordu. Tumseklerde ayağa kalkmak zulüm o cantayla birde. Ve şu çok sorun oldu her minik tumsekte taşta vs canta ziplayip durduğu için benim toto seleye aşırı baskı yapıyordu. Ve canta ile birlikte normal halimden ağır olduğum icin de totom vucudum ile sele arasında sıkışıyor gibiydi. Çanta ile perf. Kayiplarini hiç saymiyorum. Feci totom acıdı bir. Bel ağrısı, sirt ağrısı... mecbur kalmadıkça yapmayın arkadaşlar fazla ağır çanta ile yola çıkmayın. Bu arada asıl olay şu oldu. Bisiklet 12 küsür kilo. Cantayi evde tarttim 13.2 kg çıktı(.
Aynen bidahakine artık çünki o zaman başka şansım yoktuNe kadar sorun olduğunu zaten anlatmışsın😀 keyif vermiyorsa kendine acı çekişmenin anlamı yok
Ben de okula bisikletle gidip geliyorum, okulun ilk haftası kitapların dağıtılması filan derken normalden ağır taşımışsındır yanında. Normalden bi tık aşağıda gidip gelirsen sıkıntı çekmezsin diye düşünüyorum. Benim de gidiş 6.5 km civarı, ortalama 20km/h yapınca pek sıkıntı yaşamadım. Tümseklere de dikkat etmek gerekiyor, her yer kitap olur yoldaAbilerim bende tecrübemi paylaşacağım. Lisedeyim okula bisikletle gidenlerdenim şükür. 7 km civarı bir mesafe evden okul ve aşırı eğim yok diyebilirim. Geçen gün salı sanırım. Malum okullar yeni açıldı okuldan kitaplarımızı dagittilar. Hem ders kitaplari hem test kitaplari derken bayaa bi buyuk ve aşırı ağır bi çanta ile(kitaplari zor teptim cantanin içine) yola çıktım ve 7 km gibi kısa bir süre olmasına rağmen beni feci yordu. Çanta minik bi taşın üstünden gecerken bile ziplayip yere doğru sırtıma sertçe vuruyordu. Tumseklerde ayağa kalkmak zulüm o cantayla birde. Ve şu çok sorun oldu her minik tumsekte taşta vs canta ziplayip durduğu için benim toto seleye aşırı baskı yapıyordu. Ve canta ile birlikte normal halimden ağır olduğum icin de totom vucudum ile sele arasında sıkışıyor gibiydi. Çanta ile perf. Kayiplarini hiç saymiyorum. Feci totom acıdı bir. Bel ağrısı, sirt ağrısı... mecbur kalmadıkça yapmayın arkadaşlar fazla ağır çanta ile yola çıkmayın. Bu arada asıl olay şu oldu. Bisiklet 12 küsür kilo. Cantayi evde tarttim 13.2 kg çıktı(.