Scudo Sports

Yol bisikletim ile rahat edebileceğim sırt çantası tavsiyesi.

@samet.senel çok güzel anlatmışsınız, forumda gördugum kadarı sırt çantası kullanan ve kullanmayan olarak 2 grup var. katlanır çanta sahip olayım fiyatıda gayet makul ve pratikmiş. :)

• Beğen
Tepkiler: samet.senel
Scudo
@savaszengi
Sonuna kadar desteklerim, bu ve diğer 12 liralık olan çanta mevcut bende ikisinden de memnunum :D bu çanta hangar gibi dostum içerisine çadır tulum ve mat sığabilir dışındaki iplerlede ne istersen bağlayıp taşıyabilirsin (deniz dönüşü terliklerimi bağlamıştım :)) 12 liralık olan çanta birazcık terletiyor ama kapladığı alan çok olmadığı için ben önemsemiyorum ikisini de tavsiye ederim

Yol bisikletinde çanta olmaz diyorsunuz da, peki bisikletle spora gidenler, okula-işe vs gidenler ne yapacak?
Orada giyeceği giysi, kullanacağı havlusuydu ayakkabısı vs. derken 25lt çantaya zor sığdırıyorum zaten. Yol bisikletinde de bunu taşıma imkanı yok diye biliyorum, mecbur sırt çantası...
Hatta 25lt den fazlası da olabilir, bilmiyorum ama baya geniş bir sırt çantası.

Böyle bir kullanım için önerebileceğiniz çanta var mıdır?

• Beğen
Tepkiler: therkut
Bende birkaç gündür sırt çantası bakıyorum kendime. İçine en azından 2 boxer, 2 atlet, 2 tshirt, 2 şort, 1 ayakkabı, havlu, kitap, parfüm roll-on vs gibi ufak tefek şeyleri de koyabileceğim bir çanta istiyorum. Sanırım 30 35lt benim işimi ancak görecek. Lakin yol bisikleti için sırt ve sürüş anlamında en az etki edecek ürün hangisi olur hiçbir fikrim yok. Başlığı merakla takip ediyorum

ben yıllardır yol bisikletiyle sırt çantası kullanıyorum ve şimdiye kadar hiç problem yaşamadım. gayet de kullanılabilir. hatta şu aprenazın 11 TL'lik çantaları bile iş görüyor.
forclaz 20 lt de kullanıyorum.
ergonomi önemli. görüntüye takılmayın. cavendish değiliz biz. ama tabii çantanın içine ne bulursanız atarsanız eğer ağırlaşması sıkıntı olur.
fazla yükü olmayanlar için gidon çantası da düşünülebilir aslında.

@Mustafa Kocabaş
Sagol dostum cok tesekkur ederim.

@therkut
Bak eger o sekilde yukun oluyorsa soyle de yapabilirsin; sele borusuna monte edilen 10 kg kapasiteli bagajlar var. Onlardan al bir tane, cantasini da uydur, fistik gibi gez ne istersen tasi. Sen buradaki uymaz, yakismaz, olmaz diyen arkadaslara bakma. Onlar tinkoffta astanada falan yarisiyor. Biz onlar kadar bilemeyebiliriz :)

• Beğen
Tepkiler: emre0x5d
Sırt çantası tavsiyesi istemişsiniz ama ben size şöyle bir postacı çantası önereyim.

(link)

bende decathlon dan 20 litrelik arpenaz marka 32 tl ye çanta aldım profil resminde göründüğü gibi üst ve altdan olmak üzere iki kayışı var yolda sallanma yapmıyor bende işe bisiklet ile gidip geldiğimden ayakkabıma kadar bütün kıyafetimi içerisine koyuyorum sırt bögeside beni rahatsız etmiyor açıkçası tavsiye ederim

@Yusuf G. kesinlikle katılıyorum evet bu çantayı kullanırken terletiyor ama dediğim gibi benim görüşüm yol bisikletinde çanta kullanmamak.

@Mustafa Kocabaş bisikletle spora veya okula,işe vs gidenler neden yol bisikleti kullanır ki ? dünyada birçok bisiklet türü mevcut. bu tip aktivitelerde şehir bisikleti, hibrit bisiklet vb. bisikletler kullanmak daha mantıklı değil mi ? Bu olayın görünüşle alakası olmadığını düşünüyorum, yol bisikletinde çanta taşımadığında cavendish olmuyoruz sadece bisikletin kullanım geometrisine uygun şekilde kullanıyoruz.

Benim görüşüm bu, sonuç olarak herkes istediği gibi takılabilir :) kimse kimsenin hayatına karışamaz :p saygılar..

@Mustafa Kocabaş tabiki spora giderken çanta kullanabilirsiniz. bizim anlatmak istediğimiz 100km yol bisikletiyle sırt çantası taşınmıyor. yoksa işe gidilebilir. ben gidiyorum.

• Beğen
Performans çalışmıyorsanız dechatlondan en ucuz çantayı alıp kullanın.Ama uzun mesafe de çanta ne olursa olsun sıkıntılı...

• Beğen
ben decathlondan 14.90 aldığım aprenaz 18 lt lik çantaya yedek kıyafet ve uyku tulumu koyup çadır ve matımıda şamrelle çantaya sararak 2 gündüz bir gecelik tura gittim bu halde 160-180 km yol gittim. istedikten sonra gidiliyor. rahatınız düşünüyorsanız air modellerinden birini alıp kullanabilirsiniz

Dosyalar

• 11391555_10153272926066855_6352567205013528589_n.jpg
    11391555_10153272926066855_6352567205013528589_n.jpg
    83,4 KB · Okunma: 38
aprenaz çanta iş görür çok eşya almıyo ama ıyıdır

Geri