Scudo Sports

İnceleme Yol bisikleti ve rahatlık? Cannondale Synapse 105

@ulaş kaya @a.gul29 çok teşekkürler. şimdi net oturdu kafamda. :) diğer forumlarda da baya merak edilmiş...
@Sadettin Z. evet atölye'den aldım, sizinle tanışmayı istiyordum, güzel denk geldi. :) bir sorum daha olacak, bana dm atabilir misiniz; ben atamadığımdan.

Scudo
Bugün bisikletimde şöyle bir şey fark ettim.
Acaba diğer 2015 synapse kullanıcılarında da var mı? Yani bu çizik tarzı şeyler bisikletin kendisinde olan bir şey mi?
Ben ikinci el aldığımdan emin olamadım.

277692 dosyayı görüntüle

Benim bisiklette de var.Bu grafik çizim.

(link)

Hangi tırmanışı resmettiğini onlar da bulamamışlar.

Bugün tesadüfen bir instagram paylaşımında bir resim gördüm ve bisiklet üzerindeki çizime benzettim:

559024.jpg

Eğer bisiklet üzerindeki çizim buysa "Stelvio geçidi" adındaki yermiş (Trentino - South Tyrol - Italy):
(link)
unknown.png

(link) tırmanışını da andırıyor. İkonik bir tırmanış, belki oraya atıf yapılmıştır.

(link)

(link) tırmanışını da andırıyor. İkonik bir tırmanış, belki oraya atıf yapılmıştır.

(link)

Bisikletin üstündeki resmin daha net hali ile haritalardaki yolu yan yana koydum,
img_7916-jpg.540788
unknown.png

Sonra da benzerlikleri birebir eşleştirdim:

unknown.png

Benim bisiklet üstündeki figürün Stelvio geçidine ait olduğundan hiç şüphem yok.

Alpe d'Huez ile birkaç keskin viraj dışında bir benzerlik yok, onların da büyüklükleri ve açıları aynı değil:

img_7916-jpg.540788
unknown.png

Bisikletin üstündeki resmin daha net hali ile haritalardaki yolu yan yana koydum,
img_7916-jpg.540788
unknown.png

Sonra da benzerlikleri birebir eşleştirdim:

unknown.png

Benim bisiklet üstündeki figürün Stelvio geçidine ait olduğundan hiç şüphem yok.

Alpe d'Huez ile birkaç keskin viraj dışında bir benzerlik yok, onların da büyüklükleri ve açıları aynı değil:

img_7916-jpg.540788
unknown.png
Hayır efendim ne münasebet, Alpe d'Huez işte. Şaka şaka bence de Stelvio geçidi 👍

• Beğen
Tepkiler: laskan ve Spartiat
Geri