Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

ben ilk kez yol bisikleti kullanacağım, şehir içi genelde hafta içi işe gidip gelmek için kullanırım belkide alışamam bilmiyorum son çare triban 520 fb almak sanırım . piyasadan haberim yok ben bisiklet almak istiyorum sadece

Scudo
@BurakLEE Aklıma gelmişken yazayım ben aldığımda benim resimdeki biisikletimin başlangıç fiyatları 2160 - 2250 TL gibi fiyatlarla satılıyordu

@ErHan72 Çok değişti ortam Erhan bey. Sıfır fiyatlar uçtu bu da ikinci ellere yansıdı haliyle.

@ErHan72 (link)

@trainspotting35 Eyvallah. Anlayamadığım olay şu belki sizler daha iyi aydınlatabilirsiniz; yaklaşık diyelim ki 3000-4000 TL lik bir bisiklet aldık sıfır. Bu bisikletin bir kaç yıl sonraki ederini neye göre hesaplayacağız? Dediğiniz gibi sıfır fiyatları döviz vd. etkenler nedeniyle uçuyor ancak bisikletinde yaşı ilerliyor, ne kadar iyi baksakta bir eskime payı var.

@trainspotting35 3160 TL civarı idi fiyatlar malesef

@ErHan72

Bisikletten bisikkete degisir, kullanima bagli olarak da degisir. Ama (kadro ve vites) teknolojisi cok geride kalmamis bir bisikletse ve gercekten cok temiz, cok az kullanilmissa bile, satin aldiginiz fiyatin yarisindan biraz fazla bir fiyat edebilir ancak o_O vitesler, disliler zaten aşinmiş olacak ve 1 üst guncel vites sistemi cikmis olacak.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@Serkan Mıstınoğlu Teşekkürler. Yalnız yıla göre fiyat ayarlama yine de muallakta kalıyor. Örneğin benim bisikletim full Tiagra 4600. Yeni modeli @trainspotting35 in verdiği linkte Tiagra 4700 lü model 3500 TL. Diyelim ki 2016-2017 model dediğiniz gibi fiyatlanacak ve yaklaşık olarak 1800-2100 TL edecek. Benim bisikletim 2015 model veya daha düşük bir model de olabilir. Nasıl bir fiyat politikası oluşturmalı ki alan da satan da zarar etmesin

@Serkan Mıstınoğlu Çoğu insan 2. elden korkuyor ama benim gibi uzun zaman bisikletten uzak kalan biri bile iyi bir bisiklet bulup alabiliyorsa çoğu kişi alabilir diye düşünüyorum. alınacak bisikleti iyice inceleyip, sahibi de bir şekilde güven telkin ederse neden alınmasın? Ben de bisikletimi ikinci el aldım. Sahibinden de buldum. Satıcısı iyi bir izlenim bıraktı. Daha önce de yazmıştım; ikinci elde bende çekimserim.En korktuğum konulardan biri de çalıntı olmasıdır. Hiç bulaşmak istemem. Bisikletimin garantisi vardı, satıcı da düzgün biri gibiydi. Çok şükür bisikletimden memnunum. Fazla hakkını veremesem de beni üzmüyor. Sadece lastiklerini değiştirip 700x25c zırhlı taktım, bir de ön gant bantını yeniledim.

@BurakLEE sizin satmadığınız örnek olarak verdiğiniz bir ilandı ve bunun üzerine bizlerde görüşlerimizi yazdık. Bir yanlışlık olmuştur. Sıkıntı yapmayın. Zaten konu üzerine görüşler yazılmıştı

Kron rc1000 in 2018 modelini ilk başlangıç aşamasında önerir misiniz? İyi bir tercih midir?

@BurakLEE iyi günler. Bende sizin gibi kararsızdım yol bisikleti ile başlanır mı ? üzerinden fırt diye atmasın beni diye korkularım vardı. Fakat ; dün akşam ikinci el çok temiz olduğunu düşündüğüm bir carraro cr032 satın aldım inanın üzerine çıkınca insan ne var ne yok unutuyor. Yok böyle bir haz. yok seti sora mıymış yoksa maşa karbonmuymuş aklından bile geçmiyor insanın. İlk bisikletim bu benim daha önce yıllarca motosiklet kullandım. Şu an kaba et ağrısı dışında içime sinmeyen hiç bir şey yok. Halbuki almaya giderken bile acabadaydım. Tavsiyem eğer aklınızda hangisi varsa onu alın. Bence oturuş pozisyonu rahatsız edici değil. Çabuk alışılacak birşey. yalnızca fren olayı çok kötü tutmuyor desen yeri sadece yavaşlatıyor ;)

@BurakLEE Hiç sıkıntın olmasın. Ben balattan gop a yaptım ilk sürüşümü dilim dışarda ve eve gittiğimde elim ayağım zangır zangır titriyordu sadece yorgunluk ve mutluluk vardı sabah ta iş yerine geldim bayrampaşaya tabi yordu biraz ama şu an karşımda duruyor bi an önce paydos etsem de çıksam üstüne diye bakıyorum ;)

@Seri Ser-Seri hayırlı olsun . şehir içi kullanımı nasıl memnun musun? özel tayt vs giyme durumum yok benim işe gidip gelirken ekipmansız binmek istiyorum

@BurakLEE teşekkür ederim. şehir içi kullanımım çok rahat ve istediğin an hemen fala efor sarfetmeden hızlanıveriyor fakat taytsız bineceksen jelli sele kullanman şart. Çünkü ben bu gün 4. gün ve akşam çıkışta tayt almaya gidicem. bende giymem diyordum ama öyle bişey yok ;) baya bi ağrıtıyor.

@BurakLEE BU GÜN 5. gün ve artık seleye alıştım gibi. ağrısı kalmadı.
Fakat uzun yolda gerekir mi bilemiyorum.

• Beğen
Tepkiler: BurakLEE
@Seri Ser-Seri bende carraro 012 baktım da 1500 tl dediler 2017 modele ama biraz kafam karışık triban 520 fb ye gidiyorum birde düz ve drop bar arasındayım. Gündelik olarak tavsiye eder misin kot pantolonla mesela

Merhaba abilerim kardeşlerim yol bisikleti almayı düşünüyorum bütçem biraz az 1500 civarı tavsiye edeceğiniz bi marka model varmı?

@BurakLEE bende ayni sekilde ikisi arasindaydim. Gonlumun agir bastigini aldim. Gidon hic zor degil. Surusu yada durusu engelleyen birsey yok. Ben her sabah 5 km aksam 5 km ise gidip geliyorum kot pantolonla. Dun ilk defa 20 km yaptim yokus ta fazlaydi gittigim rotada biraz bel agrisi yapti ama cok degil. Birde vucudun alisik olmadigini hesaba katarsan normal. Ama selede konfor arama sakin.

2017 den elinde kalan bisikleti 2018 fiyatıyla kıyaslayıp sezon fiyatından daha pahalıya satmaya karar vermiş esnaf dolu piyasa.bunlara omega 3 takviyesi versek çok geç kalmış mıyızdır?

2017 den elinde kalan bisikleti 2018 fiyatıyla kıyaslayıp sezon fiyatından daha pahalıya satmaya karar vermiş esnaf dolu piyasa.bunlara omega 3 takviyesi versek çok geç kalmış mıyızdır?

Geri