Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

@trainspotting35 Abi cevabın için çok teşekkür ederim.Yeni başlayacağım için hafiflik ve donanım takıntım yok ama almışken en az 4,5 sene kullanmayı planlıyorum bu yüzden almışken 200 daha fazla verip sora almaya karar verdim.İleri ki zamanlarda güzel bir jant seti ve lastikle değiştiririm inş. En başından beri kırmızıya gönül koymuştum fakat bazı kullanan ve gören arkadaşlar rengi çok boğuk dediler ama tabi kişiden kişiye değişir.Kırmızı daha hoş gibi :)

Scudo
@Adrenalin26

1.100 TL kargo ücreti + 1.250 TL gümrük vergisi ve + 6.800 TL Bisiklet fiyatı ile 9.000 TL Fiyata geliyor. Çok da cazip bir fiyat gelmedi bana. ( Euro 1-2 TL olsaydı tadına doyum olmazdı :) )

@Sıradan Çinko Pil
:ssrtcbya: Kargo ücretini düşünmemiştim, hiç cazip değilmiş o_O

(link) Peugeot bisikletler hakkında bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi bunu elden alabiliriz

1.94 boyunda birisine göre bi bisiklet bulamadım kafayı yedim ya uzun boylu oldğumdan nefret ettim

@Ahmetcan Alsat Soralı mosso modeli için sipariş verdiğim bayi aynı zamanda Pejo satıcısı idi ve ağır oldukları gerekçesiyle beni Mosso'ya yönlendirdi ki şimdi düşünüyorum da bu gerekçe bana pek inandırıcı gelmiyor, liste fiyatlarından ne kadar indirim yapıyorlar?

@Hikmetbyz aleykümselam dostum, ben de senin gibi sipariş verdim ,bekliyorum,yalnız senin fiyat gayet iyi,ben 200 tl kapora verdim ,pazarlık yapma girişimime rağmen liste fiyatından sadece 200 tl indirdi,2400' e anlaştık,üstelik hediye falan da yok, taksitle alacağım bi aksilik olmazsa...Ha bir diğer mevzu da kırmızı modelinden sipariş vermiştim,birkaç gün sonra beni arayıp kırmızının 50 ve 54 kadroda mevcut olduğunu, 52 de bulunmadığını söyledi, ben de içime sinmese de siparişimi kırmızı-siyah olarak değiştirmek zorunda kaldım.Bu şahıs aynı zamanda Türkiye pazarına bu yıl giriş yapan Pejo bisikletlerin de bayiliğini almış, az önce kataloğuna baktım da şu mavi tiagralı modeli için sipariş verseydim keşke dedim . Sizinkinin fiyatının uygunluğunun ve hediyelerin açıklaması nedir?Olağanüstü pazarlık yeteneği mi, arkadaş-akraba güzelliği falan mı?

@FurkanKamacı Merhaba GaziAntep Cansunar Bisiklet, Bölge sorumlusunu aradık Şuan bitmiş başka bir modelin üretimine geçilmiş.Mart ayında olmadı En geç Nisan Ayında dağıtıma çıkacakmış.Siz Özgür bisikletten sipariş verdiniz galiba bende sipariş verecektim nasip olmadı vazgeçtim sonradan.

@emir yakup bulut hocam bizim bayide 4200 olur demişlerdi ama tabi kesin bişi olmadığı için pazarlıkla daha uğraşmadık biraz daha indirilebilir

(link)

yol bisikletine yeni başlayanlar için tavsiye edebilirim. 1 yıldır kullandığım bisikletimi yükseltmek için satıyorum. Yeni başlayanlara iyi gelecektir.
İzmir içinde görülebilir..

Geri