Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

@Ahmetcan Alsat

Yeni allez elite güzel ama maşa problemi sebebiyle geri çağırıldı. Alırsanız problemsiz yeni parti alın..
Trek tiagra specialized 105.. Ben olsam fiyat aynı ise specialized tercih ederdim..

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Scudo
@Ahmetcan Alsat

Aklima sadece bu model geliyor, o fiyata karbon ve 105 bisiklet pek yok;
(link)

@Mustafamert

Kron'da RC1000, 2000, 3000 modelleri var sadece. Ben bu fiyata Salcano, Mosso, Bianchi gibi firmalara yonelirdim cunku daha elle tutulur kadrolari ve yan bilesenleri var (gidon bogazi,sele,sele borusundan bahsediyorum) Kron RC1000 modeli bile 1800 küsür lira :naslyany: (14-28 ruble kullaniyor :acpsnr:)

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
@Ahmetcan AlsatTweaksbike i takip etmenizi oneririm. 906usd ye karbon kadrolu cube gtc aldik.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Serkan Mıstınoğlu
Aynen o yüzden karbon olma zorunluluğu yok

İlk defa yol bisikleti almayı düşünüyorum. Fiyat açısından corelli dikkatimi çekti. kr200 modelini önerir misiniz?

Yanlışım olabilir ama Yarışlarda koşul olarak '2 li aynakol olması(3'lü aynakol ile yarışa alınmıyor) ve bisikletin ağırlığının en az 6 kg olması gerekiyor' diye bir yazı okumuştum.

@Hikmetbyz UCI , yarışlarda kullanılabilecek minimum bisiklet ağırlığını 6,8 kg ile sınırlandırıyor.
Biz õlümlülerin pro lardan farkı; bizim günlúk hayatta 6,8 kg dan hafif bisiklet kullanabilme şansımız.Tabiki bu kadar hafif bisiklete sahip olabilecek zengin bir ölümlü isek.

@Hikmetbyz

Bisikletin ağırlık sınırı en az 6800 gram olması. Vites ile ilgili bir kural yok, sadece sabit çekiş sistemi (fixed gear / pedalı çevirmediğiniz zaman arka tekerin de durduğu sistem) yasak.

@erayhayta
CANYON Ultimate CF EVo 10.0 LTD 5.8 kilo,

@Murat B. evet ağırlık olarak dediğiniz gibi galiba fakat 3 lü aynakol yarışlar için yasak diye biliyorum acaba pro yarışlar için mi belki amatör yarışlarda böyle bir kural yoktur.

@Hikmetbyz

UCI'ın kural kitabından bahsediyorum. Profesyonel yarışları da, Türkiye Bisiklet Federasyonu'nun düzenlediği amatör yarışları da kapsıyor. Vites konusunda tek kısıtlama pist bisikletinde yasak olduğu. İsteyen Fransa Turu'nda üçlü aynakolla, veya Türkiye Şampiyonası'nda vitessiz bisikletle yarışabilir.

Bu sene Herald Sun Tour'da bir ilk olarak ''tekli'' aynakola sahip 3T marka bir bisiklet etap kazandı.

(link)
33926_merlin_cordite_ultegra_6870_di2_ltd_edition.jpg
Benmi okuduğumu yanlış anladım, yoksa bunlarmı yanlış yazmışlar, Karbon kadro ve maşa ,Ultegra 6870 Di2 set ( Sanırım eski model) , Look, Time veya Shimano pedallarının yanı sıra bir çift Shimano RP9 yol ayakkabısı Hediye.... vergilerle felan sanırım 7500-8000 TlTL ye geliyor..

@Ahmetcan Alsat ultra 900 kullanan yok mu diye sormuşsun. Ultra 700'e sahibim, aynı kadro var. Donanımı tartisilmaz. Kadro olarak baslangic ve orta seviyede sana gayet yeter. Daha iyi bir kadro için çok para vermen gerekir ya da o kaliteli kadroların 2. ellerine bakabilirsin. Af 900'ü 8.4 kiloya kadar hafifletmen mümkün yeni jant ve lastiklerle. Başlangıç için güzel bisiklet. Yarışmak için uygun açılara sahip.

@Hikmetbyz (link) sadece set 1350 tl. (link) lastikler 70 tl. 1420 tl yaptı. Hediye aksesuarlar aşağı yukarı 100-150 tutsa. Bisiklet kadro ve jantlar size yaklaşık 600-700 civarına gelecek. Ayrıca kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun.

Takıntınız hafiflikse eğer jant ve lastik değişimi size 9-9,5 kg civarı bir bisiklet sağlayacaktır.

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
Geri