@İsimliSürücü
Bisiklet gerek tasarımı gerek donanımı gerekse fiyatıyla gerçekten müthiş.Forumda Canyon getirtme ile ilgili konular var orayı iyice bir okuyun.Siz Almanya dan direkt alacağınız için vergi iadesi gibi durumlar da söz konusu olabilir.Uzman arkadaşlarımız yorum yaparsa işiniz daha da kolaylasacaktir
(link) arkadaşlar yorum alıyorum sizce alınırmı yani bence bu fiyata bedava ama sizede bi danışayım dedim sanırım 2016 model çünkü lapierre sitesinde şuan bu model yok (benden önce kapmayın )
@MHA-KB
Scott,Giant,Merida,Cube vb gibi belli kalitenin üstündeki firmaların 2018 Tiagralılarının fiyatlarını görünce bence kaçırılmaması gerek.Forumda birkaç kişi ağır olduğunu ancak memnun olduklarını söylüyorlardı.Bu fiyata kesinlikle alınır.(Carraro karbon 105 setlisi 8000 tl olduğunu düşünürsek)
@hamlet2006 herkes sete takiliyor ama jant ve kadrosu iyi olan bir bisikleti daha üst bir sete her zaman tercih ederim. Tabi bu benim şahsi fikrim, saygılarla
@rodya Yaklaşık 3 aydır Lapierre Sensium 300 kullanıyorum. Bu bisikleti neden gömdünüz anlamadım. Karbon kadro sıfır bisiklet piyasasına bir bakın isterseniz. (Türkiye için) Gördüğüm kadarıyla bisikletiniz Canyon ki fiyatları asla yurtdışı ile kıyaslamayın. Ben kadro açıları olsun, kadro yapısı olsun çok ama çok memnunum. Ağırlığın tek sebebi lastikler ve jantlar. Jantlar yaklaşık 2000 gram, lastiklerde toplam 600 gram. Kendi bisikletim adına konuşursam 8,8 kg- 2,6 kg = 6,2 kg kalıyor. Toplam da 2 kg lık bir jant lastik setiyle bisiklet 8,2 kg seviyesine iniyor buda çok makul seviyeler.
@trainspotting35 ben geometrisiyle ilgili konusmadim ki. Ucuz diye dikkat çekmiş ama kötü jantlarla ve lastiklerle geliyorsa bunlari degistirmenin de yüklü bi maliyeti olacak.
@rodya Yukarıda iyi kadro ve jant demişsiniz ben de kadronun kötü olmadığından bahsettim. Türkiye deki bisikleti baz alırsam en kral bisiklet bile mavic aksium jantlarla geliyor. Bu da zaten r500 ayarında jantlar. Hiç Zonda lı sıfır bisiklet görmedim. Eninde sonunda 5000 de versek 8000 de versek o jantlar giriş seviyesi oluyor ne yazık ki (Türkiye den bahsediyorum)
Merhaba şu an bianchi rcx 326 ve kron xc 1000 mtb kullanıyorum ve bianchi yi satıp üstne biraz para koyup 1800 tl bütçe ile bir yol bisikleti almak istiyorum önerilerinizi bekliyom.
2018 Carraro cr 062 105 setli 4400tl ama Mosso da ise bu fiyatlara 735 TCA tiagra alınabiliyor. Mosso nun 105 setlisi ise 5200tl civarlarında. Sizce 105 setli 062 mi yoksa 735TCA tiagra mı ?
Merhaba arkadaşlar, yol bisikleti bakıyorum uzun zamandır. 2500-3000 lira civarında bir bütçem var. Bütçe pek iyi değil ancak başlangıç seviyesi için Carraro 2018 modellerini ya da Bianchi düşünüyorum. Ne önerirsiniz?