Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

Scudo
@ibrahim kşl Lapierre'yi kendim kullandım, önerebilirim.Temizse özellikle gayet iyidir ve ilginç olan; ben de aynı fiyata satmıştım.Fiyat değişmemiş olması ilginç. Ondan sonra ise Merida Scultura diyebilirim.Marka bazlı bakarsak aslında Merida ve Giant burada önde, ancak Giant size tam olarak 'yol geometrisi' sunmuyor, bu model ile.Kısacası şu durumuda: Lapierre - Merida sonra da Giant derim. Ayrıca sanırım aralarında tek Tiagra donanımlı olan 'lapierre'. Bu onu direkt olarak en iyi seçenek yapıyor.

• Beğen
Tepkiler: fahrikagan16
@I am the Uptown R. Hocam ilginiz icin tesekkurler en kisa sure 1.5 - 2 yil icinde alacagim belki biraz erkenden secim yapiyorumdur yeni modellerde cikabilir ama yinede o icimdeki bisiklet tutkum hırsım daha da alevleniyor.

• Beğen
Tepkiler: K-Pax
Üzerindeki jantlar başlangıç için iyi. Grupset kısmen 105, frenler hariç. Marka alman malı diye biliyorum o açıdan kötü birşey çıkacağını sanmam. İndirimli fiyatı da güzel biri getirmeyecekse üzerine kargo ve %18 eklenecek. Kısaca fiyat 5 in üzerine çıkacak. Şayet biri getirmeyecekse ben buradan o rakamlara Mosso yada Merida bakardım peşin para uygun rakamlara ürün alınabilir üstelik garantili.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@hydrocon

Nakliye ve %18 dahil şuanki kurdan 6100 TL gibi oluyor. O fiyata sanırım Merida Scultura 4000 alınabiliyor. Jant seti ile Merida'dan daha iyi ama Ghost marka yol bisikleti pek yaygın değil.

Yurt dışı ürünleri garantisiz gibi mi düşünmeliyiz. Arkasında durmazlar mı sıkıntı yaşarsak.

Hocam dursa bile bu vir süreç ve can sıkar. Gider garantili ürün alırsın daha az sıkıntı yaşarsın en azından muhattap olacağın kişi ve kurum belli olur. Ghost un önceden dağ bisikletleri baya bir kullanılıyordu ama şu an o da eskisi kadar yok.
Delta bisikletten Cannondale için de fiyat alabilirsiniz Ulaş Bey ve Gürkan ellerinden geldiği kadarıyla yardımcı olurlar

Arkadaşlar merhaba b'twin ultra700af ikince el olarak buldum
Yarın biri bakıcak almazsa sana dönüyüm dedi sizce bu paraya değermi?

ilan adresi:
(link)

devatlon adresi:
(link)

edit:Antalyada oturmamı sorun etmeyin babam her hafta iş için istanbula gidiyor

.

@virisler07 Günaydın ilandaki STI kollarda bir sıkıntı var sanki o sete ait değil gibiler bilginiz olsun. 105 5700-105 5800 serileri kablolama gidon içinden sargının altından olur. Kenarlardan çıkmaz bilginiz olsun.

@trainspotting35 sordum vites kolu bozulmuş ve ikinci el den eski vites kolu almış yani 11 vites attiriciya 10 lu vites kolu takmış. Vites ayarlarını yaptırdım dedi ama birbiriyle uyumlu olmadığı için illaki surtmeler ve ilerde sıkıntılar çıkarır diye tahmin ediyorum

@volkan ismail arkadaşlar yazmış ek olarak aynakolda FSA sanırım.kesinlikle Tr geliş fiyatını,geliş sürecini ve ilerde olası teknik problemleri(garanti süreci)gözönüne alın ve kesinlikle 6000 gibi yaklaşan fiyatların altında daha iyi bisikletler bulabilirsiniz,örneğin marka takıntınız yoksa btwin ultta 700 gibi(bakmayın btwin olduğuna fransız markası ve kadroları ömür boyu garantili)yada merida,cube gibi..linkteki cihazın tek cazibesi karbon kadro olması..

Merhabalar siteye yeni katildim.
Oncelikle genellikle sadece mtb diye satilan migros vb. yerlerden alinan bisikletlere biniyordum ama bunlardan bir gun sıkıldım.
Bir anda bisiklet surme istegi geldi.
Fakat hangisini secegimi bilmiyordum.Suan ise aklimda 1 soru var fat bike mi yoksa yol bisikleti mi?
Spor yapmak istiyorum ayrica Istanbulda yasadigim icin malum trafikten ulasim icin kullanacagim
Bu arada 105 kiloyum boyum 1.90 bu a gore soylerseniz sevinirim
Benim kararim yol bisikletine gidiyor fakat vevremdekiler tasimaz vb. seyler diyor
Lütfen bir aciklayin ne yapayim
Not:Aslinda yol bisikletine kesin dedim ama yinede yazmak istedim
Bu arada iki tane baslangic bisikleti buldum Kron rc 1000 ve mosso cavalaier 700 claris
Ayrica onerirseniz lutfen hidrolik frenli onerin
Simdiden tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@Abuzer kadayif
Kilonuz yol bisikleti kullanmanıza engel değil.Sizden daha kilolu olup da yol bisikleti kullanan arkadaşlarımız var.Bisiklette kullanım amacı çok önemlidir.Ancak gönlünüzden yol bisikleti geçiyorsa yol alın.

@Abuzer kadayif
Bu ikisi arasında claris setli olduğu için Mosso
@Abuzer kadayif
Eğer hidrolik frenli yol bisikleti tavsiyesi istiyorsanız;fiyatlar anormal yükseliyor dikkatinize.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@Abuzer kadayif bisiklette en önemli ve pahalı ekipman grup settir.mosso full claris.frenler, aktarıcılar vs. Bu yüzden düşünmeden mosso derim

Merhaba arkadaşlar. Yeminimi bozdum, çok sevdiğim mtb'mi satışa çıkarttım, ilk defa yol bisikletine geçiş yapacağım. Birkaç gündür araştırıyorum, bütçem ve estetik açıdan bu iki model arasında kaldım. Bu iki model arasında kalmış olsanız hangisini tercih ederdiniz, kullanan arkadaşların nasıl tavsiyleri olur,

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Scott Speedster 10: (link)

Merida Scultura 400: (link)

@furkangezer 2017 Scott Speedster S20 kullanıcısıyım.Endurance kadro;günlük kullanıma uygun rahat bir sürüş pozisyonu var.Belirgin bir sıkıntısını görmedim.S10 da 105 olduğunu düşünürsek daha da tatmin edici, keyifli olacaktır.Merida biraz daha agresif kadro kaliteli bir bisiklet.İkisi de alınası bisikletler.
Yalnız bir tavsiyem var: Yılbaşı indirimlerini takip edin derim.Ben 11.11 n11 indiriminden uygun fiyata almıştım.Hayırlı olsun

@hamlet2006 Tavsiye için teşekkürler hocam, estetik olarak çok daha fazla beğenmiştim scott'u. sürüş pozisyonun rahat olduğunun öğrenmem de bir adım daha öne geçirdi. dağ bisikletimi ilana koydum, o satılmadan alamam muhtemelen.
bir de esnafla direkt konuşup elden nakit almak online sitelerden daha uyguna geliyor sanki.

Arkadaşlar merhabalar 6000 civarı bütçem var ve yol bisikleti almak istiyorum önerebileceğiniz herhangi bir model var mıdır. Aklımda herhangi bir marka yok. Almanya' dan alma olasılığım yüksek bir yakınım kendisi getirecek bisikleti. Duruma göre Türkiye'den de alabilirim. Tüm önerilere açığım. Teşekkürler.

Geri