Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

Scudo
@mertznc

Scott Speedster modeli yeni kullanmaya başladım. Gayet iyi bir kadroya sahip. Tavsiye ederim ama Giant daha mı iyi daha mı kötü onu ikisini de kullanan bir arkadaş yorumlarsa faydalı olur.

@Fatma Okaran

İkisi de özelliklerine göre pahalı görünüyor.

• Beğen
Tepkiler: mertznc
Bu bisikletin kadrosu hoşuma gidiyor ancak bisiklet ile ilgili kullanıcı yorumu bulamadım var mı kullanan yorum alabilirmiyim.

302646481_tn50_1.jpg

BİANCHİ SLR 600 28 JANT 20 VİTES

ALÜMİNYUM 1.1/8? TRIPLE BUTTED
MAŞAÇELİK RİJİT 1.1/8?
ARKA VİTESSHIMANO TIAGRA 4700
ÖN VİTESSHIMANO TIAGRA 4700
KRANK TAKIMISHIMANO TIAGRA 4700 50X34T
ARKA DİŞLİSHIMANO CSHG50 12-28T KASET
VİTES KOLUSHIMANO TIAGRA 4700 2X10
FRENSHIMANO TIAGRA 4700 KUMPAS FREN
LASTİKMICHELIN DYNAMIC SPORT 700X23C
JANTBIANCHI ÇİFT KAT ALÜMİNYUM
SELESELLE ROYAL

@sadi imren

Ben 2016 model SLR500 kullandım. Kadrosu biraz agresif (2017'nin kadro geometrisi biraz farklı görünüyor) ama vücudu esnek olanlar için uygun. Başlangıç seviyesi için f/p ürünü diyebilirim ama halihazırda yol bisikleti sürenleri tatmin etmesi zor.

selamlar, ben de arayış içerisindeyim. Teorik olarak bisikletlerle alakalı fazlaca okuyup araştırıyorum ve bütçe olayını netleştirince en doğru hareketi yapmak istiyorum. Öğrendiğim kadarıyla yol bisikletleri de alt kategorilere ayrılıyor ve sanırım en konforlu kategori de endurance tipi yol bisikletleri imiş. Biraz rahatıma düşkün olduğum ve çok esnek bir vucudum olmadığı için sanırım bu tarz bana daha uygun olur. Bu tarzda f/p yüksek bir öneriniz olur mu?

Merhaba Arkadaşlar, Salcano xrs 035 Tiagra almayı düşünüyorum.Fakat hiçbir yerde inceleme ve yoruma rastlamadım.2500 TL fiyat aldım satıcıdan 12 taksit sizce bisiklet ve fiyat nasıl bilgi verirseniz sevinirim

@Carpediem77 ayni problem bendede var. Bu bisikleti merak ediyorum. Kullananlar lutfen yetissin :)

@oztmert
Sanırım xrs030 un yerine çıkmış.xrs030 2017 model yok sadece disk frenli varjant seti dışında aynı gibi duruyor. Büyük ihtimalle ben yarın 2500 TL ye alacağım

• Beğen
Tepkiler: oztmert
@Carpediem77 bende önümüzdeki sene alacagim. Simdiden arastiriyorum. Xrs 030 hakkinda gayet iyi yorumlar okumuştum , dolar euro yu dusunursek bence fiyati gayet guzel sadece salcano jant takmalari beni biraz itmişti ama sonrada gordumki r500 , r10 olanlarda biraz kullanip iyisine bakiyor.

@oztmert
Ben de bilmiyorum. Almayı düşünen arkadaşın arayıp öğrenmesi gerekir.

• Beğen
Ben mtb den yol bisikletine gecmek istiyorum triban 540 nasildir veya onerebulirsiniz butce max 3700

@Afyon35 sahibinden com.a gir ve bugün satışa koyulan bianchi slr 500 modeline bi bak. Adama hediye gelmiş. Bisikleti kurmuş hiç sürmeden 1100 tl ye satyr. Tekerinde toz dahi yok. Sıfır piyasası 2350 tl falan baktğm kadaryla.

Uzun zamandır yol bisikleti almayı planlıyorum, uzun bir süre devam eden incelemeler sonucu lapierre sensium 500 almaya karar verdim ( lapierre de karar kildiktan sonra audicio 300 den baslayip sensium 300 den gecip 500 e varan bir surec oldu [emoji4]) Soruya gelelim piyasada fiyatlar cok degisken 8000 isteyen de var daha dusuk fiyatlar da. Simdiye kadar buldugum en iyi fiyat sahibinden com da ilanlari olan anka bisiklet ve öner bisiklet. Her ikisi de Ankara menseli firmalar. Fiyat 6600. Bu firmalardan simdiye kadar alisveris yapan ve bu konuda olumlu ya da olumsuz degerlendirme yapabilecek arkadaslara simdiden tesekkur ederim. Tabi fiyat konusunda bir degerlendirme de fena olmaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: ersinkyrk
@Carpediem77 oncelikle hayirli olsun. Bence fiyat / performans ürünü aldiniz. Biraz deneyimledikten sonra yorumlarinizi okumak cok isterim.

(Aynakol için ben kafaya cok takmiyorum. Yuruyerek yokuş ciktikca , kendimi geliştirmeye dahada hirslanirim ;) )

@mustafauzun Pulsium verelim abime :D

@oztmert Yalnız salcano seçilmez, seçer :D Şaka bir yana birçok firma bu seçimi yaptırmıyor fakat adamlar insani oranlar kullanıyorlar. 52-39 12-25 zorlar biraz.

• Beğen
Geri