Bisikletler neden fahiş fiyatlarla satılıyor. Bir SLR 200 bile 1.400 olmuş bu nedir! İlla Salcano mu alalım ucuz diye! Ayıptır bu kadarı, yetkililer utansın mı ne yaparsa yapsın.
Valla herkesin dibi düşüyor fiyatlara ama şöyle bir gerçek var bugün birisi çıksın y.dışına 10 tane bisikleti getirsin bu fiyatlardan satılığa çıkarsın 2 senede satamaz 10 bisikleti.
2 aydır sıfır temizliğinde bisikletimi satmaya çalışıyorum full karbon, full ultegra, zonda jantlı kullanılan kompenantlar bana göre iyi seviyede. 8000 liradan çıkardım satılığa en son geçen hafta 7000e düştüm ihtiyaçtan. Adam bana mesaj atmış 4750ye ver hemen çıkarıyım paranı yarın diye. Adamın bana ağalık taslayışa bak. Kendime hakim oldum hiç bişey yazmadım yazsam çok şey hakediyordu oysa. Benim bisikletin sıfır fiyatı (105 setli ve rs10 jantlısı) liste fiyatı 11000 civarı ve en az 2500 tl farkı var benimkinin.
İşin garibi kayserili olan benim
Bazı şeyleri hak ediyor gibiyiz
(ben satamadım diye değilde genel olarak alıcı profili hep ölücülerden oluşuyor)
Merhabalar.2016 model sedona 610 bisikletimi satıyorum şu ilandan Sedona 610 2016 Model 1.5 Yıl Garantisi Devam Ediyor
1300tl +kask fln gibi ekstraları da vericem tur bisikleti hayalim var onun için para biriktiriyorum.İlgilenen olursa istanbul içi buluşup canlı görüşebiliriz.Bence sıfır claris setli bisikletlere 2000 gibi fiyarlar vermenize gerek yok.Gayet makul bir fiyata sattıgımı düşünüyorum.
@Fatma Okaran Merhaba.2016 model sedonayla 2017 arasında değişen pek bişey yok.Sadece renk değiştirmişler.Bisiklet sağlam bisiklet başlangıç seviyesi için gayet tatmin edici sonuçlar alırsın ama 2017 sedona 610ya 2000 lira gibi fiyat vermek mantıklı mı dersen bana pek mantıklı gelmiyor açıkçası biraz fazla bi fiyat olur bu.
@Fatma Okaran 2000 civarlarında bütçeniz varsa 1500 civarlarına 2. el temiz bisiklet alıp gerisiyle de spd pedal ayakkabı +tayt alıp yol bisikletinden alınan zevki 2ye katlayabilirsiniz
Centurion markası için hakkında bilginiz var mıdır?
Aşağıdaki modellerden hangisini tavsiye edersiniz. Aksilik olmazsa Centurionlar yaklaşık 1000 Euro, Cannondale is yaklaşık 900 Euro'ya mal olacak.
Arkadaslar tur bisikletimin yanina bir de yol bisikleti alma dusuncem var. Asagidaki iki bisiklet arasinda hangi bisikleti tavsiye edersiniz. Bunlara ilave edebilecegim alternatif var mi? (link) (link)
@BerkEvren
2017 ile 2018 arasinda az da olsa bir kg farki var neden kaynaklanıyor bilmiyorum. Yol bisikletlerinin donanimlari hakkinda cok fazla bir bilgim yok ozellikle göbek, jant vs. 2018 gorsel olarak ta bana hitap ediyor ama aradaki fiyat farkida gozardi edilemeyecek kadar fazla.
@The Best
Sa ben yol bisikletine yeni başlıycam ve ne alıcağıma pek karar veremedim şuan aklımda bianchi slr 600 ü var ama forumda bianchiyi pek sevmeyenler gördüm nedir sıkıntısı önerebileceğiniz başka bisiklet varmıdır
@eren.iilhan Merhaba, benimde başlangıç bisikletim 1980 model bir bianchi yqrış bisikletiydi. Hiç bir sorunum yok. Tip olarakda güzel bana göre..
Öneririm, ilk başlayanlar için. Güzeldir yani