Merhaba arkadaşlar,
BMC Teammachine SLR2 105 bu bisiklet hakkında görüşlerinizi alabilirmiyim.
Bike24 sitesinde İyi bir indirim söz konusu.
Almanya'da ki tanıdıklar vasıtasıyla alabilirim.
(link)
Son zamlardan sonra bisiklet tavsiyesi nasıl vereceğiz çok merak ediyorum. Sora setli alu scott parası ile şahin alabiliyoruz. Eskiden neredeyse araba parası olan bisikletler artık direk araba parası. Bisiklet severler olarak nasıl anlatacağız bu miktarları, sevdiklerimi nasıl bisiklete başlayacağım... artık kendimi ikna edemezken ...
Herkese merhaba arkadaşlar 15 gün içinde max. 3000 tl ye bir yol bisikleti alacağım benim kafam mosso tiagra setli olandan yana sizin önerileriniz nedir bu arada ben üniversite dolayısıyla Tokat dayım ona göre yazarsanız mutlu olurum.
Dusunmeden alin derim. Cervelo s2 2017 de indirimde bike24te ve benzer fiyat, ona da bakin. 6000 liraya bu bisikletleri bulabilmek mumkun degil Turkiye'de. Bisiklet cumhuriyetinde Cervelonin fiyati 13.000tl
@Serkan Mıstınoğlu görüşleriniz için çok teşekkür ederim, sizin tercihiniz hangi bisiklet ten yana olur acaba. BMC - Cervelo.
( BMC nin kabloları kadro dışından geçiyor)
(Cervelo 300 € daha pahalı)
Arkadaşların baktığı bisiklet karbon kadrolu, donanım olarak elbette cad 12 ama olay kadro da bitiyor. Yalnız ben bu cad 12 de ki ayna kolun hastasıyım. Ayrıca satılıyor mu, nerede satılıyor, kaç paradır.
@Alkan Ozgur bmcnin daha hafif ve seri oldugunu biliyorum. Cervelo S serisi biraz aero seri, duz yolu sever. Yokus veya sprint icin bmc. Size kalmis tamamen. Kablolarin disaridan gecmesine ben olsam hic takilmazdim
@MuratHan
Artık iyi aluminyumlar var piyasada, bu kadrolar da gayet yeterli bence. Ayrıca dediğiniz gibi caad'in donanım avantajı da cabası..
Benimki sadece kişisel fikir, elbette diğer seçenek karbon sonuçta ama bu iki tercihten ben olsam caad'i alırım..
Belki de kendim de alu kullandığım için önyargılıyım biraz..
Merhabalar biliyorum çok kez soruldu bu soru size ve sıkıldık derseniz de anlayışla karşılarım. 1500'e kadar limitli Yol-Yarış Bisikleti arıyorum yardımcı olabilecek birisi var mıdır? Vede Carraro Cr 012 / Btwin Triban 3 / Kron RC 1000 hakkında görüşlerinizi söylerseniz çok mutlu olacağım.iyi forumlar.