Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

Arkadaşlar merhaba konuyu takip edenler bana da yardım edebilir mi,MTB den yola geçmek istiyorum.Decathlon'ta btwin triban 500 ü test etmek için sürdüm ve bayıldım yol bisikleti hakkında bir bilgim yok ama verdiği keyif inanılmazdı.bütçe olarak 2000 tl sayılabilir fakat daha ekipmanlarım yok.Ekipmanlı dahil 2000 veya 2500 kadar çıkabilir.Yardımlarınızı bekliyorum teşeklkürler:)

Scudo
@Berkayesenkaya488Merhaba konu biraz eski ama bende sizin bu iki tercihinizden birini düşünüyorum. Kararınız ne oldu ? Eğer aldıysanız tercihinizden memnun musunuz? Kolay gelsin

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Büyüklerim ya da tecrübeli arkadaşlar sizce (link) bu bisiklet alınır mı? ve ikinci sorum olarak ise 163 boy ve kitapla 74cm bacak boyum var 53cm bana olur mu?

Carraro CR Race 012 nasildir almayi dusunuyorum da butcem 1500 tl kron tx1000in tasarimini begenmedim carraro iyi midir sizce?

@Cyclinq 53 cm cube kadro büyük gelebilir ölçülerine. Ayrıca daha 14 yaşındasın 20 yaşına kadar boyun uzayacaktır. İlerde küçük gelir bisiklet. Büyük kadro alsan şimdi rahat binemezsin. Bisiklet tecrüben nasıl bilmiyorum. Tecrüben az kabul ediyorum. Başlangıç için bu bisiklet sana fazla gelecektir. Yeterli tecrübeleri edinene kadar aliminyum kadro ,karbon veya aliminyum maşa , sora set düzeyınde pahalı olmayan bir bisiklet işini görür şu anda. Aksi halde beden ölçülerin değişeceğinden bisikleti değiştirmen gerekir ve tecrübe edinicem derken 105 set sisteme yazık edersin. Pahalı bir bisiklet alman için henüz erken.

@enes_vl hocam cevabınız için teşekkür ederim.6-7 aydan beri bisiklet aldırmak istiyorum.Yol bisikleti alınca iyisinden alıp 3-4 sene kullanmak istiyorum bu durumdan ötürü yoksa iki sene sonra değiştirmeye kalkınca sıkılmışsın ondan değiştiriyon almayalım diyebilir.

@Cyclinq Al gitsin istedigin aleti. Bugun 3k fiyati olan alet zaten seneye 4k olacagi icin, kadro boyu kucuk gelse bile sonraki sene en az 3k dan satabilirsin, sorun etme. Sana uyacak kadroyu al, calis belki yarislara hazirlanma karari alirsin.

@Cyclinq İleride kalıcı hasarlı sağlık problemleri yaşayacağına, şimdi Decathlon'dan ya da Kron ya da Salcano ya da Bianchi SLR ya da Corelli ya da Bisan gibi markalardan boyuna uygun olan modellerini al, 21 yaşına geldiğinde ya da kadro küçük gelmeye başlayınca, tam oturunca vücudun ona göre ileri bir bisiklet al.

ya da en olmadı büyük boy iyi birşey al ve zorlana zorlana kullan. Yine Decathlondan ya da Bianchi SLR, Kron gibi bisikletler alır düşse de acımazdım.

Maalesef ülkemizde para kazanmak kolay değil biliyorum almışken en iyisini almaya çalışıyoruz, büyük boy tshirtler alıyoruz ama hep şunu ıskalıyoruz, anın tadını çıkaramıyor, hayattan keyif alamıyoruz. (Sosyal mesaj da vereyim dedim :D )

@Groims hocam öncelikle mesajınız için teşekkür ederim.Aslında yıl sonu alacaktım ama şu vergi zammı şimdiye çekti.Hesaplayınca 51.4 kadro boyu çıkıyor.

Arkadaşlar merhaba ben yeni bir yol bisikleti almayı düşünüyorum bütçem maksimum 1600 TL ne önerirsiniz acaba çok kararsız kaldım yakın zamanda cevaplarsanız sevinirim

Aslında benim aklımda olan mosso cavalier 700 torney var oda güzel bi bisikletimi acaba kulanan varmı acaba

@Bisiklet sever 93 almışken claris setli alın. zaten pazarlıkla 1500'e alırsınız Bianchi'yi. Carraro'da bakabilirsiniz 022 modeli.

Carraro 022 ve Bianchi SLR 400 de biraz pahalı geldi ve pazarlıkla o kadar indirim yapmıyorlar ne yazık ki :(

@akifberkant bey yol bisikletine hangi tür bisikletten geçtiniz. Eğer geciş yaptiysaniz aradaki farklari paylaşirmisiniz. Tesekkurler.

Selamun Aleyküm Forumda İlk Konum :) Size Şunu Soracaktım Ben Bu Yıl (2017) TEOG Sınavına Gireceğim. Ve TEOG Hediyesi Adı Altında Annem Ve Babam'dan Bisiklet İsticem. Yol-Yarış Bisikleti... İnternetten Baktığımda Salcano XRS070,Salcano XRS060,Triban 3,Triban 500 Gibi Modeller Gördüm Fakat Forumdaki Konuları Okuyunca Fikirlerim Değişiyor. 1200-1300 TL'ye Kadar Bütçem Var. Bana 1 Yıl Sonra Seneye Yaz Tatilinde Alabileceğim Hafif 10 KG Asla Geçmeyecek Güzel Bir Bisiklet Lazım Yardımlarınızı Esirgemeyin... İyi Forumlar :)

Bu Arada Yol Bisikletlerinin Genelinde Gidon Bantla Sarılı Oluyor Bunun Sebebini De Merak Ettim....

Geri