Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

Bendede 1000 tl para var yol bisikleti bakıyorum turlara katılmak için. Şuan salcano ng650 var.Satıp yine Salcano xrs 030 düşünüyorum. veya 2. el olarak bunu (link) sizin önerileriniz nelerdir bu konuyla ilgili ?

Scudo
Herkese merhaba
Ben bir kaç hafatadır yol bisikleti arıyorum ve araştırınca bunları buldum.Ara sıra kısa da olsa gezilere çıkmak istiyorum. Sizce hangisi tercih etmeliyim? Başka öneriniz olursa diye bütçem 800 tl birde boyum 176.
Bisikletler:
corelli pierre 3.0
kron tx 100
corelli pierre 2,0
salcano city fun 70 v yada 60v (bu arada farkları neler?)

@emrah sökmenberk

@emrah sökmenberk bence bisiklet beklentilerinizi karşılıyor, bütçenize uyuyor, sizi heyecanlandiriyorsa hiç daha fazla kafanızı karıştırmadan alın gitsin. Mosso iyi bir marka zaten kaliteli

105 setli uzun ömürlü yol bisikleti arıyorum bütçe 4.000 TL neler tavsiye edebilirsiniz?

@virisler07 btwin ultra 900 af bir bak mosso 735 tca 105 tavsiye ederim

bianchi SLR 400
btwin triban 500
sizce hangisi ?

@brstrmn şahsi görüşüm triban serisinin tercih etmiş olduğu vites grup setinin kalitesiz olduğu. Bianchi bu açıdan bi adım ötede gözüküyor. Bütçeyi biraz daha zorlayıp 2000TL'ye çıkarsanız kadrosu daha kaliteli daha hafif bisikletlerde bulabilirsiniz. Ama yinede en iyi bisiklet bütçeye uyan bisiklettir ! :)

@brstrmn karbon masa garantili kadro çokta koyu olmayan vites sistemi . Triban 500 ezer geçer...

@hamiderdem

Bu da neymiş?

Kablolu kadans ölçer????

Nasıl çalışıyor, kablonun diğer ucunu aynakol'a bağlıyorsun herhalde?

Bendede 1000 tl para var yol bisikleti bakıyorum turlara katılmak için. Şuan salcano ng650 var.Satıp yine Salcano xrs 070 düşünüyorum. Sizin önerileriniz nelerdir bu konuyla ilgili ?

@Boran Selçuk aynen ustad, Imkaniniz varsa kablosuz sayaclar vardir. Kisisel gelisimde cok onemlidir. Bkz: keci gibi tirmanmak:) dag bisikleti icin dakikada 85-95 tur, yaris bisikleti icin dakikada 100-120 araligi tavsiye edilir.

Öncelikle hepinize iyi forumlar. Yol bisikleti almayı düşünüyorum, bisiklet konusunda inanın çok cahilim bu yüzden yardımınıza ihtiyacım var. Aslında baya bir araştırma yaptım halen de yapıyorum. Bütçem 1300-1700 TL arası aslında biraz daha bekleyip bütçemi arttırabilirim, sizce az daha bekleyip bütçemi arttırmalı mıyım yoksa bu civarda direk alayım mı bisiklet? Boyum 165, kadro seçimini nasıl yapmalıyım, neye göre yapmalıyım? Aklımda bir kaç model var.
Mosso Cavalier 700 Tourney
Bianchi SLR 400
Tourney modelleri kötüleyen de oluyor, iyi diyende oluyor bu konuda da yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

@Mylittlebrother bugün bianchi slr 400 modelini satın aldım , alır almaz aldığım yerden eve 20 km geldim , çok hoşuma gitti. Ama tabii uzun süre sürmeden size tavsiyede bulunamam.

• Beğen
Tepkiler: MertAltunç
Triatlon yapmak istiyorum koşu konusunda gayet iyiyim günlük antrenmanlarım 8-10 km'yi buluyo yüzme konusunda bi sıkıntım yok bisikletle günlük turlarım zaten 80-90 kilometreleri buluyo. Yani kısaca beden olarak ve mentalite olarak triatlona hazırım ve bu sporu daha yapmadan çok sevdim.

Tek sorun bisiklet. Öğrenciyim ve bisiklet fiyatları malum. Aklımda bi kaç bisiklet var. Sizce bunlardan hangisi benim için daha yararlı olur hangisine yönelmeliyim?

Marin argenta comp. fiyatı 3.190 TL
(link)

Sedona 640 (2015 Model) Fiyatı 2850 TL
(link)

Carraro Cr 052 Fiyatı 2.640 TL
(link)

Şunu belirtmek isterim ki Sedona ve Marin kadro güzelliği açısından aklımı çelerken carraronun komponentleri daha iyiye kaçarken fiyatı en düşük olan carraro. Umarım yardımcı olursunuz teşekkür ederim şimdiden

Bir de Ankara'da bu işi yapanlar varsa iletişime geçebiliriz

@Mylittlebrother ilk bisikletimi 3 ay önce aldım.hevesim kırılır mı endişesi ile giriş model olan mosso cavalier tourney tercih ettim. Kadro kalitesi görüntüsü çok iyi. Kablolar kadro içinde vs tourney sistem spor ile arası oşanla için sorun olmaz. Ben 1000 km kadar yol yaptım sorun yaşamadım.ve bisikletin geçici heves olmadığını anladım.artık bunu satıp 3000 tl civarı bişeyler alacağım.

• Beğen
Tepkiler: ATTy ve Tolqiu
Geri