Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

@kayrawlf hocam giant fiyat açısından bütçemi aşmakta fakat yinede öneri için teşekkür ederim. Scott'ın ününü biliyorum gayet iyi bisiklet üretiyorlar, ancak mosso'yla karşılaştırdığımda aklımda soru işareti olan tourney vites grubu oluyor, bildiğiniz üzere mosso'da claris var. ben yine scott'ı aklımda tutucam ama onun hakkında beni biraz daha bilgilendirirseniz çok sevinirim. ( yol bisikletinde yeniyim abzürt konuşuyorsam affola pek bir bilgim yok:D)

Scudo
Selamun aleyküm.
Arkadaşlar ben bisiklet konusunda professional değilim. Öncelikle bunu belirtmek isterim ve sizden bir konuda yardım, tavsiye isteyeceğim.
Ben 19 yaşındayım ve 12 13 yaşlarından beri bisiklet kullanmıyorum. Tabi o zamanlar kullandığımız bisikletlere bisiklet denir mi orası ayrı bir soru.
Neyse ben bisiklet sporuna başlamak ve yeni bir yol bisikleti almak istiyorum. Ama bu konuda pek bir bilgim yok. 2500 3000 tl arası beni üzmeyecek bir Yol Bisikleti önerir misiniz. 2017 model ve beni 5 10 sene idare edebilecek sağlam bi o kadarda hafif ve seri kaliteli bir bisiklet ne önerirsiniz?
Bu arada bir bisiklet gördüm
Carraro cr - race 052 bu nasıldır ya da başka tavsiye öneriniz varsa bi yardımcı olun arkadaşlar. Şimdiden teşekkür ederim umarım sizi çok sıkmamışımdır :)

Sa hayırlı bayramlar arkadaşlar daha önce mtb bisiklet sürüyordum ama yol bisikletine geçmeye karar verdim bazı nedenlerden kilo aldım ve şu an 1.90 boy 115 kiloyum bütçem 1500-2000 arası ben mosso cavalier 700 claris ile salcano xrs040 sora arasında kaldım tercihim hangi yönde olmalıdır veya önerebileceğiniz başka bisikletler varmı veseleye nasıl alışırım şimdiden çok teşekkürler

Mosso cavalier claris ve triban 500 bu fiyat aralığındaki seçenekler . 2. El düşünürseniz seçenekler artacaktır.

@MertAltunç ilerde grupset yükseltmesi yapmak isterseniz kadro olarak scott buna değecek bir kadro kalitesine sahip; özel ısıl işlemden geçen 6061 aluminyum kullanıyor ve ne kadar sağlam bir kadro olduğunu bu forumda deneyimini paylaşan arkadaşlardan öğrenebilirsiniz. mosso'nun bahsettiğiniz modeli de 6061 ancak hakkında başka bir bilgi yok. diğer yandan mosso soro 3000 grupset ve üstü bisikletlerde üç kere dipçiklenmiş 7005 alüminyum kullanıyor ve başarılı bir kadro gerçekten.
diğer yandan mosso 700 bisiklete başka yatırım yapmak istemiyorsanız yeterli bir giriş seviyesi bisiklet, tabi ilk iş o çin malı lastikleri değiştirmek olmalı:)

@MertAltunç bir de (link)

• Beğen
Tepkiler: MertAltunç
Merhaba, hazır bulmuşken ben de sorayım. 3000tl ye kadar hangi yol bisikletini önerirsiniz ?

Arkadaşlar merhaba. Ben siteye yeni katıldım. Uzun süreli bisiklet kullanmışlığım yok. Yeni bir bisiklet almak istiyorum. Araştırmalarım sonucu yol bisikleti almamın daha uygun olacağı kanaatine vardım (umarım pişman olmam :)).

Aşağıdaki hangi bisikleti tavsiye edersiniz? Veya aşağıdakilerin dışında sizin tavsiye ettiğiniz bir bisiklet var mı?

- - - - -

(link) - 3359 TL

(link) - 3330 TL

(link) - 3051 TL

(link) - 3440 TL

(link) - 3220 TL

Merhaba Arkadaşlar,
Bisiklet seçimi konusunda desteğinize ihtiyacım var :) iki bisiklet arasında kaldım. Genel olarak şehirde ulaşım amaçlı kullanılacak. Arada 1-2 günlük turlarda düzenlemek istiyorum sizce hangisini tercih etmeliyim.
Tercih yapmak istediğim modeller Lapierre Shaper 200 ve Triban 520
Screenshot_2017-06-27-14-05-03.png
Screenshot_2017-06-27-14-05-17.png

@kayrawlf açıklamalar için çok teşekkür ederim. Bütçemi ayarlayabilirsem Scott'a yönelicem. Öte yandan mosso alırsam ilk işim lastikleri Schwalbe Maraton Plus'la değiştirmek :D

Herkese merhabalar :) Yaklaşık 4 sene önce sedona borla ile başladığım bisiklet yolculuğa kendisini çaldırmam üzerine yeni bir makine ile devam etmek istiyorum. Bu defa yol bisikleti düşündüğüm için bu başlık altında sizlere bütçem dahilinde ne önerebileceğinizi sormak istiyorum. :)
İkinci el veya sıfır hiç farketmeyecek şekilde, yaklaşık 900 TL bütçem var. Teşekkürler şimdiden :)

@GalipKelesoglu Araların da fazla özellik farkları yok bence güzel bir marka'nın içinize sineni alın çokta fazla detaylandırdığınız da dediğiniz gibi işkence haline geliyor.

• Beğen
Tepkiler: GalipKelesoglu
WP_20170526_19_05_19_Pro_LI.jpg WP_20170526_19_05_32_Pro_LI.jpg

Selamun aleyküm, bayraminiz mübarek olsun arkadaslar!

Bir tanidigim bu pejo'yu teklif etti, aslinda yeterince bisikletim var ama klasik bisikletlere zaafim var ne yazik ki,
yasina göre gayet iyi durumda, ne dersiniz ise yarar mi, yorumlarsaniz sevinirim.

merhaba arkadaşlar ben daha yenıyım bu konularda 1700 lira bütcem var bana o fiyatlarda bisiklet önerirmisiniz yol bisikleti arıyorum teşekkürler

İyi günler. Carraro 032 ve btwin triban 520 arasında nasıl bir seçim yapmak gerekiyor sizce arkadaşlar?

Ultegra set yerine sora olsun ama powermeter iniz olsun. Home traineriniz olsun, rolleriniz olsun. Kablosuz sayac yerine kablolu kadans olceriniz olsun. En onemlisi bir antreman programiniz olsun. Olcebildiginiz surece tekeri donen hersey isinizi gorur.

• Beğen
Tepkiler: Abdullah ozturk
arkadaşlar mosso reborn almak için harekete geçtim fakat net bir bilgi sahibi değilim kullanan arkadaşlar varsa kısa da olsa bilgi vermesi mümkün mü işin özeti gözüm kapalı alayım mı uygun ölçüde kadro buldum fakat sakarya da görsel olarak görme şansım olmadı yaşadığım iki sakatlıktan sonra (menüsküs yırtığı var ameliyat olmadım ve kasık fıtığı ameliyatı oldum) tekrardan bisiklete başlıcam açıkçası bulduğum ölçüyü kaçırıp üzülmekte istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

@Ehurogu16 Salcano 18 vites ama vites mekanızması mosso göre çok daha iyi.Mossonun vites mekanizması en ucuz cinsten ama performansı nasıl kullanan arkadaşlar daha iyi bilir

@Ehurogu16 Salcano 18 vites ama vites mekanızması mosso göre çok daha iyi.Mossonun vites mekanizması en ucuz cinsten ama performansı nasıl kullanan arkadaşlar daha iyi bilir

@BugraKargi Specialized Allez Elite önerebilirim. Ben oldukça memnunum performansından. Birçok markanın alu kadroları aşırı esnerken allez elite bana çok rijit geldi. Sıfırı 3000 liradan daha pahalı ama belki ikinci elde temiz bir şeyler bulabilirsin.

Geri