Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

@inziva hocam 2000 bin tl değilde 1700 e çıkabilirim fakat decathlondan pek haz etmediğim için triban 500 pek dikkatimi çekmiyor sizce (link) bu bisiklet triban 500'den iyi değil mi ? bu bütçeye alınabilecek en iyi bisikleti almak istiyorum hocam.

Mossoyla kron çok asil duruyor ama :D

Scudo
@berbatine1 bianchi çelik maşa ,Mosso al , triban 500 karbon .
Triban 500 grup set olarak bir soru işareti olabiliyor. O konuda forumda videolu triban 500 incelemesi var . Hala hoşuna gitmiyorsa triban 500=mosso > slr400 .

@inziva hocam pekki bisikletti aldıktan sonra ilgileniyorlar mı ? hiçbir şikayetin oldu mu decathlon'dan ? indirim günleri falan olmuyor mu 1700 lira indirime girmesi mümkünse pusuda beklerim, son olarak kadro şeçimim nasıl olmalı boy 167 :(;):):harika: (link)

ARKADASLAR BU İSE BASLAMAYİ DUSUNUYORUM SİZCE TRİBAN 100 ALİNİRMİ

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@berbatine1 sitesinde bedeb ölçüm tablosu var. Ölçülerinizi girerek kadro boyu çıkarabilirsiniz . Ilkan varsa deneyerek almanız daha iyi olacaktır. Indirime sezon sonunda girer . Decathlon genel olarak iyidir ama illaki şikayet olabiliyor ...

İlk öncelikle herkese merhaba bulunduğum şehirde iki adet ikinci el yol bisikleti buldum ikisinide 1000tl ye alacağım sizce Mosso Cavalier 700 Toruney mi yoksa Bianchi SLR 400 mü? Mosso'dan yana tek düşüncem sti kollarının olmaması ve mosso tourney iken bianchi claris olması.

Şehirden yola geçmek istiyorum şuan carraro sportive 227 kullanıyorum. Kafamda bir kaç bisiklet var fakat bir yere takılmış durumdayım o da şu: örn. bianchi nin 2000tl lik yol bisikletinde sora grupset var ancak scott ghost vs gibi markalarda 2000tl ye claris grupset var bunlardan hangisini seçmem gerekir çok fark edermi

@OnurÖzdağ

Daha önceden aynı bisikletin XS kadrosu için Merlin'e arkadaşımın ölçülerini mail olarak atıp kadronun kendisine uygun olup olmayacağını sordum. Effective top tube uzunluğu dolayısı ile küçük olabileceğini söylediler maalesef. Ama ben o bisikletin arkadaşıma olacağından eminim. Gene de riske edip satın almak için çok pahalı :)

• Beğen
Tepkiler: OnurÖzdağ
Arkadaslar herkese merhaba,
Askerligim dolayisi ile forumdan bir sure uzak kalmistim. Haliyle son gelismelerden de haberdar degilim, tavsiyelerinize ihtiyacim var. Sportive 225 kullanicisiydim yaklasik bir senedir ancak artik daha uzun mesafelerde daha iyi bir performansla yol katetmek istiyorum. Ve 3000 tl'ye kadar 105 setli bisiklet tavsiyelerinizi bekliyorum.

Belirtmekte fayda var ikinci el dusunmuyorum. Simdiden tesekkur ederim.

Güzel söylemişsiniz de hocam son bir senede fiyatlar artan döviz kutuyla doğru orantılı bir artış gösterdi. Şuan 105 setli bir yol bisikleti için 4000TL gözden çıkarmak gerekiyor. 3000 TL ile maksimum SORA set bulunuyor. Kendim de şu sıra ilk yol bisikleti bakıyorum. Fiyat performans açısından şu birkaç model aklıma yatmış durumda.

1) Mosso TCA 735
2) Btwin Ultra 900 AF
3) Mosso Reborn
4) Başka önerilere de açığım :)

@Işıklar Gazisi Btwin her ne kadar forum ahalisi tarafindan cok sevilmese de Ultra 900 AF tasarim olarak cok hosuma gitmisti. Gorme firsatim oldu ancak 4000 tl idi sanirim yanlis hatirlamiyorsam da 8.900 agirligi vardi iyi denilebilir bence ama 4000 daha agir :) Diger tavsiyelerinize bir bakayim Carraro'da da yok mu acaba?

O bütçe ile ikinci el TCA735 bulabilirsiniz.

@hydrocon O da Tiagra sanirim (sifiri icin soyluyorum), 105 yine 4000 bandinda. Sirf kurdan dolayi boyle olmasi insanin canini sıkıyor. Tesekkur ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
İkinci el düşünmeseniz bile malum siteden ilanlara bakmanızı öneriyorum. Belki çok beğeneceğiniz bi bisiklet görürsünüz, fiyatı da uygunsa gider görür elden alırsınız. Ama sıfır almakta kararlıysanız btwin öneririm. Dehşet görünüyor. O gidon bandının aynısından bulsam alıcam hemen :)

Bu arada belki görmemişsinizdir, ultra 900 af ın bisikletforumdaki konusu :

B'TWIN Ultra 900 AF

@KırmızıBereli arkadaşların dediği gibi 3.000 TL 'ye 105 set bulmak zor. Aynı şekilde ben 105 set alacağım ve bekliyorum :)
Ben 3.500'i gözden çıkarmıştım ama piyasada mosso dışında diğer markaların 105 modelleri 4.000 TL'in üzerinde.

Mesela mosso 730TCA 105
(link)

3.750 TL

Mosso güzel bisiklet ama görsel açıdan pek beğenmiyorum, çok albenisi yok gibi :)
BTwin'in görselliği daha hoş mesela.

2. el nedense benim pek hoşuma gitmiyorum, tabi ki her şeyini modifiye etmiş, çok temiz olanları vardır ama ilk sahibi olmanın ayrı bir duygusu var :)

Btwin 900 AF modelini geçenlerde görme şansım oldu. Güzel bisiklete benziyor. Bknz.

images (3).jpg

Ama Mosso TCA 735 benim daha hoşuma gitti özellikle dizayn olarak. Bir de bu sene ki TCA larin hepsi RS 11 jant ile beraber geliyor. Jant değişimine de gerek kalmadı.

r9Z051.jpg

IMG_2125.JPG

Yol bisikleti alırsam uzun yıllar gönül rahatlığıyla kullanmak istiyorum. Bu yüzden de 4000TL gözden çıkarmak gerekiyor sanırım...
Ama İPhone 7s lerin, Samsung Galaxy 8 lerin 4500TL ye satıldığını görünce az bile diyorum.

Herkese merhaba. Bende yol bisikleti bakıyorum şu aralar ama pek tecrübem yok. Başlamak için ne önerirsiniz? Seti falan çok önemli değil şimdilik. Bütcem fazla değil malum düğün arefesindeyimde :)

Biraz konuyu hortlatıcam ama bnm şuan 2000 tl bütçe var ne alabilirim

İlk olarak herkese hayırlı ramazanlar malum yaz geldi çalışıp 2.000 tl gıbı bır bütçe ile bir yol bisikleti alacağım ve aklım baya karışık yardımcı olursanız sevinirim
Aklıma takılan bir kaç konu var
Salcano CLARIS setli bisiklet 1600 tl iken diğer CLARIS setli bisikletler neden 400-500 tl daha pahalı ucuz olmasının eksileri neler şimdiden çok teşekkür ederim

Geri