Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

ne mosso claris nede kron slaris 2400 tl ye sıfır carraro 040 alın sora setli ancak kablolar gidondan geciyor. ilerde jant değiştirin uzun vadede götürür sizi satışı da kolay olur.ileri seviye için zaten carraro sarmaz :) başlangıc için ideal.

Scudo
Merhaba arkadaşlar, şu aralar bir yol bisikleti almayı düşünüyorumda eski bisikletim çok ağır geliyor.

İlk olarak mossobisiklet.net adresinden alişveriş yapan oldumu ordan almayı düşünyorum.

Mosso LEGARDA 1727 MSM H bisikletini 1350 lira ya anlaştik (tek çekim veya havale ile).

Yada bursadan Bursabisikletcenter isimli mağazadan;
CARRARO SPORTIVE 225 ERKEK ŞEHİR 24-V HD 28″ 1370 liraya vere bilecegini söyledi.

Son sorum olarak Bursada bisiklet alabilecegim mağaza önerebilir misiniz Aydin bisiklet ve bisikletcenter dişinda.

Mosso mu Carraro mu sizce ?

Teşekkürler şimdiden.

arkadaşlar ben yarış bişikleti arıyorum uygun fiyatta ve güzel bisey tavsiyeniz varmı acaba

(link)

Şunların arasında en mantıklı karar hangisi olur ?

Carraro CR-RACE 012 ERKEK 14-V 2016 almayı düşünüyorum uzun yollar için sizce nasıl

@Mustafasevinc

Bütçeniz ve kullanış amacınız nedir? Şehiriçi ulaşım, uzun tur, spor performans Vs?

• Beğen
Tepkiler: Mustafasevinc
@avkebele
Uzun tur çoğunlukla ve bütçem 1000 1200 ve amacım yeni yerleri bisikletle gezip görmek ve birazda tabi hız

@Mustafasevinc
Size tavsiyem Carraro Sportive 225 veya 227. Tüm isteklerinizi yerine getirecektir. Temiz ikinci el bulabilirsiniz.

@avkebele
Peki 2.el bildiginiz varmı veya alabileceğim bi yer

@Pamuk Size kendi deneyimlerime göre cevabım şu olabilir. Her ne alacaksınız başlangıç ve orta seviye için üzerinde Tiagra 1700 grup set (Eğer bulabilirseniz, çünkü 1700 grup set donanımlı az bisiklet var) li bir bisiklet alın. Çünkü ruble yükseltmeniz daha sorunsuz ve de masrafsız olur. Karbon mu alüminyum mu tartışmasına bir tablo ekledim, eğer bu tabloya bakarsanız markaların hangi alüminyum serisine göre hangi parayı hangi haklılıkta istediklerini ne olarak görürsünüz. Yani aslında alüminyumlar arasında minimal farklar var(Bu tabloya göre). Aslında Karbon ile Alüminyum arasındaki farkı da BANA göre eğer profesyonel bir sporcu değilseniz çok net anlayamazsınız. Bu nedenle alüminyum bir kadro ile donanıma yatırım yapmakta en azından başlangıç için fayda var.

arkadaşlar merhaba,

kendime ve kız arkadaşıma bisiklet almak istiyorum. kullanım amacımız antrenman yapıp, uzun yola çıkmak. şartları sağlayabilirsek yurtdışına gideceğiz. yanımızda çadırımız vs de olacak.çantaları bisiklete asacağız. ona uygun olmalı. amortisörlü istemiyoruz. bizi yolda bırakmayacak bisiklet önerebilir misiniz? bisiklet başına en fazla 1200 tl olacak şekilde. çok mükemmel bir şey istemiyoruz.

teşekkürler.

salcano xrs030 u değerlendirmeye alabilir miyiz? r501 jant ritchey gidon ve sele eklenmiş görünüyor. ama fiyatı da bunlara bağlı olarak 3000 TL 'yi görmüş.

• Beğen
Tepkiler: avare_gezgin
Corellik Tera 2.0 alınır mı ? Kullananlar varsa memnun mu ?

• Beğen
Tepkiler: PetoSagan
merhabalar bisikletforum ailesi...

konu daha önce açılmış mı bilmiyorum rastlamadım,yurt dışı alışveriş ile ilgili çok yazı var canyon ile ilgili özellikle .bakmadığım konu başlık kalmadı.konu konuşulduysa k.bakmayınız.

özetle 2 ay içerisinde bir yol bisikleti alma planım var.bisikleti almanya'da bike 24 den aldırtıp buraya getirtmek gibi bir niyetim var.

bunun için sitedeki fiyatın ne kadar üstüne çıkarım bilmiyorum.öğrenmek istediğim almanya dan alırken ne kadar kargo öderler ve TR ye vergi-gümrük vs ödenmeden bisikleti sokabilirler mi?

ikinci maruzatım bisiklet seçimi.ilk bisikletim olacak nasip olursa.bir kaç örnek ekliyorum. maksimum 1800euro ödeyebilirim...bu siteden tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler....

(link)

(link)

(link)

Herkese merhaba, forumda ve bisiklet konusunda yeniyim deneyimli arkadaşlardan bir kaç tavsiye almaya geldim :)
Başlangıç bsikleti olarak 4 seçeneğim var hangisini önerirsiniz acaba ?
Corelli Terra 2.0 - (link)
Bianchi SLR 200 - (link)
Salcano 28 XRS-050 - (link)
Fuji Feather Chrome - (link)
cevap verirseniz çok mutlu olurum gerçekten yardıma ihtiyacım var.

Herkese selamlar. An itibariyle bisiklet sürmeye sevdalanmış bulunuyorum. Şu ana kadar fazla bir deneyimim yok. Klasik şehir bisikletlerini ara ara kullanıyordum. Başlangıç aşamasını es geçerek doğrudan yol bisikleti almam ne kadar doğru olur? Yıl itibariyle fiyat/kalite oranı yüksek bir yol bisikleti önerebilir misiniz? (Fiyat aralığı 3000-3500 TL)

Geri