Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

@Işıklar Gazisi
Yükseltebilirsiniz. Ancak daha masraflı olur. İkinci el satarken daha fazla zorunuza gider o kadar uğraşrığınız için.
Ben kadro kalitesi için trek aldım donanım yükseltmek için bile onca emek para sarfettim. Onun yerine daha yeni bisiklet alınabilirdi
Yol bisikletinde yükseltilecek en mantıklı parça kesinlikle jant. Claris grupset ile wh 501 veya rs11 jant ile 105 grupsetli dandik jant arasında fark olur.

Dont buy upgrade ride up grades
Boş yere dememişler

• Beğen
Tepkiler: Işıklar Gazisi
Scudo
@Işıklar Gazisi
Olur tabii ki ama o kadrolar icin degmez dostum. Sen yine de al ama yukseltmeye calisma hic, elindekini sat yenisini al.
Cunku yukseltmek icin kullanacagin ekipman, anadol marka arabaya mersedes ic donanimi yapmak, ledli beyaz isik far takmak, jantlari kaliniyla degistirmek gibi bisey olacak. Degmez. Ama hobi olarak yaparim dersen yap, eger cok paran varsa.

Ya ben 2000 lira civarı en sonunda gidip Triban 520 alacağım. En azından garantili, aldığım yer belli. Parçası bulunur kafam rahat eder vs. Eski bisikletim Carraro 224 satacağım.

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Merhaba; ben bu iki bisiklet arasında kaldım bisikletten çok anlamıyorum forumda gördüğüm kadarıyla bi seçim yaptım yardımcı olur musunuz ya da bu paraya bu klasmanda daha iyi bir bisiklet varsa onu önerebilirsiniz

(link)

(link)

Birde bisikletçiye boyumun 1.87 olduğunu söyleyince L kadro olur dedi 54-55 cm imiş olur mu sizce?

???

@MrFrodo008 merhaba mosso lagerda 1424 kullanıyorum. Hiç sorunla karşı laşmadım. 2014 eylül ayından aldım.Bir tek fren pabucu ve zinciri değişti oda kullanmaktan.:) selamlar.

2000 lira bütçeniz var.

İkinci el bir Lapierre Audacio 300 mü alırdınız yoksa

Sıfır bir Triban 520 mi alırdınız?

@maraz 2014 model sora setli bir lapierre. görünüm genel olarak temiz düzgün.

@rknsycck dostum bende bu aralar arayıştayım ama hiç sıfır btwin , mosso, carraro vs klasmanına bakmıyorum bunun yerine ikinci el ama en azından kadro kalitesi bunlardan birkaç gömlek üstü kadrolara yöneliyorum...kendi açımdan kadro yapısı boyası rengi içime sinsin yeter grupseti düşük olsa bile daha sonra yükseltebilme kafasındayım...yani sana diyeceğim o lapierre içine sindiyse beğendiysen al derim:D

• Beğen
Tepkiler: CyclistAntalya
Arkadaşlar merhaba.
2 model arasında kaldım kararsızım açıkçası
1.)Mosso Cavalier Claris 2017
2.)Kron RC 2000 Claris

İkisinin de tüm özellikleri aynı. Grup set göbekler alu yapısı...
Kronun gidonu biraz daha aero ve ergonomikScreenshot_2017-03-10-18-27-13.png
Mosso da böyle bir şey yok.

Gönlüm krondan yana ancak mossonun kadro kalitesi daha iyidir diye düşünüyorum. Kron da çok kadro kırma lafı duydum ama mosso da duymadım.
Kalite olarak mosso görüntü olarak kron
Mosso da ready for race yazmışlar amatörce olmuş bence? Ayrıca sele kelepçesi de mandallı yine amatörce. Sizce nasıl?
Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz

• Beğen
Tepkiler: Işıklar Gazisi
İkinci el birşey alın çok takıntılıysanız sıfır alın abi adam aynakolda ufak çizik var bu neden şu neden gına geldi adama yahu

@Velesporter bu başlık altında yol bisikleti ile ilgilenenler yazıyor. Bahsettiğiniz bisikletler şehir bisikleti. O yüzden şehir bisikleti konulu başlıkta yardım isterseniz daha yararlı geri dönüşler alabilirsiniz.

@Hastateker hocam bende şu an sizin dediğiniz ikilemde kaldım. Ya Mosso Cavalier yada Kron RC2000. Dediğiniz gibi komponentler de birebir aynı. Sadece ikisinin ağırlık kıyaslamasını yapamadım daha. Mosso sitesinde ağırlığını vermiş ancak Kron hakkında bir bilgi yok. Siz bakabildiniz mi?

Ancak gönlüm Kron dan yana şu an.

@Işıklar Gazisi
Kronun ağırlığını bilmiyorum ancak daha ağır olacağını düşünüyorum.
Çünkü kron da 3 katlı jant varken mosso da 2 katlı jant var.

Kronun kadro renkleri çok güzel evet. Kaynak silme teknolojisi mossoda da var. Kron da ergonomik drop bar var ancak ağırlığının daha fazla olacağını düşünüyorum bu drop barın.
Ayrıca mosso kadro konusunda daha çok güven veriyor krondan. Kron kadro kırılmasını okudum ve duydum ama mossoda duymadım
Ayrıca mosso daha ucuz krondan? Bu da soru işareti benden

(link)
Düşünen varsa bisiklet çok az kullanıldı geçmişini biliyorum iş yerinde birlikte çalıştığım arkadaşıma sıfır olarak almıştık belindeki rahatsızlıktan dolayı kullanamadı.

• Beğen
Tepkiler: CyclistAntalya
çok güzel bisiklet ama trink 2500 lira çıkmak zor biraz. ama insanın gözü kalıyor bisiklette. sağlığı düzelir umarım kendisi biner...

Merhabalar.
Yol bisikletine başlangıç yapmak istiyorum.
Bütçeme göre slr 200 buldum magazalarda 1400 diyorlar fakat hepsiburada da indirime girmiş.
Daha önceden hepsiburada.com dan bisiklet alan oldu mu ?
Bianchi Slr 200 marka bisiklet 1150 tl ye geliyor . Fakat kadro seçimi yapamıyoruz. Daha önceden buradan alısveris yapan var ise biraz aydınlatabilir mi ?
iyi forumlar.

#
(link)
#

Specialized venge elite önerir misiniz ? Şu an erdoğanlar bisiklette iyi bir indirim var ve nasılsa yurtdısı fıyatından bile daha ucuz ?? (link)

Veya bu fiyat bandında olupta daha iyi kalitede olan bir bisiklet önerir misiniz lütfen

@Uzunyolunkisasi
sanırım ürünü alırken ki açıklama bölümüne yazacaksınız kadro boyu sorgulatmak için telden sorun

• Beğen
Tepkiler: Uzunyolunkisasi
Geri