Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

@Furkanakgl Bence şimdiden para biriktirmeye başla, acemiliğini bu bisikletinde at ondan sonra satıp üst modele geçersin.

Bu arada yaklaşık 3000TLye kadar racing kadro yol bisikleti önerecek var mı?

Scudo
@Hasan Ç. @OnurÖzdağ bende aynı şeyi düşünüyorum arkadaşlar bir süre kullandıktan sonra değiştiririm. Şuanlık tek sıkıntı ettiğim çelik kadro olup diğer yol bisikletlerine göre biraz daha ağır olması.

• Beğen
Tepkiler: OnurÖzdağ
Cyclocross alın şiddetle tavsiye ederim. Hem yol hem mtb zevkini bir arada yaşamak güzel oluyor

Arkadaşlar ben de yol bisikletine merak saldım.
Merida scultura 400 iyi midir?

Merhaba arkadaşlar İstanbulda oturuyorum bütçem max 1000 tl sizce bunlardan hangisini almalıyım daha iyi bir öneriniz var mı?
Ben şuan
Salcano City life 20
Mosso legarda 1721 Lsm V
Kron TX 150
Arasında kaldım tavsiyelerinizi bekliyorum

Merhaba arkadaşlar yol bisikleti hakkında pek bi bilgim yok carraro cr-race 012 iyi midir?

(link)
arkadaşlar şu ilandaki bisiklet için fikir verebilecek arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.. gerek fiyat gerek kadro.kompetent vs fikir verirseniz sevinirim.. şimdiden teşekkür ederim...

@maraz Bana biraz garip geldi ilan. 2012 alınmış, hiç kullanılmamış. Gerçi fatura koymuş ama, bence şüpheli. Eski model grupset var üzerinde 9 ya da 10 vites Sora. Ben önermem.

@yunuse İyidir.

@MrFrodo008 Bunların arasından Mosso.

@yunuse İyidir.

• Beğen
Tepkiler: avkebele
2016 model sıfır carraro cr race 052 buldum 2700 tl biraz daha indirim yaptırabilirim sizce alınır mı ?

(link)

(link)

(link)

Bu bisikletler için düşüncesi olan var mı?

Synapse ile Caad 10 arasında sürüş olarak çok fark olduğunu okuduk. Synapse ile ilgili günlük sürüşlerde ve uzun kullanımda rahat olduğu ve dayanıklılığı ön plana çıkardığı söylendi. Caad 10 için ise daha race pozisyon olduğu biliniyor. Caad 10 için ise Cannondale mühendislerinin en iyi ALU kadro gibi söylemleri mevcut. Merida ise Synapse yakın geometrisi mevcut. Bisiklet temiz gibi. Yerinde olsam önce hangi kadro boyunun ve biçimin daha uygun olduğuna karar verir sonra fiyat ve özellik kıyaslaması yapabilirsin. Synapse 54 ile Caad 54 bile çok farklı uzanma mesafeleri mevcut iken bu ilanda ki Caad10 56 kadro. 54 ise beden Caad 10 aero pozisyondan seni zorlayabilir. Kendi görüşümü sorar isen Cannondale Synapse Endurance hep almayı düşündüğüm modeldi. Fiyatıda uygun gibi ama 2. el olduğu için kullanım durumlarını kıyaslamıyorum sen karar vermen lazım ayrıntılar ile. @alcest

@iogee Peki kadro boyu önemli biliyorum. Son olarak synapse modelinin donanımı için ne dersiniz? Biraz ortaya karışık gibi duruyor da.

@alcest
Aralarında en yenisi Scultura gibi görünüyor. Ben düşünmeden Scultura alırdım.

Evet biraz karışık set olmuş ben kadro olarak odaklandım özellikle. Dediğim gibi fiyat/performans değerlendirmesi size ait. Ama tercih edecekseniz Merida ile Synapse arasında kalın derin.

@alcest fotolara ayrıntılı bakarsanız Synapse biraz fazla kullanılmış özellikle STI kollar bisikletin geçmişi göstermede etkili olabiliyor. @Berke nin de dediği gibi Merida bu konuda gayet temiz.

@iogee
Tavsiye ve fikirler için teşekkür ederim. Kararımda etkili olacak.

Merhaba, İyi Günler

Uzun zamandır yol bisikleti almayı planlıyorum. Hangi bisikleti alacağım konusunda biraz kararsız kaldım. Sizlerinde de Düşüncelerini öğrenmek isterim şimdiden teşekkürler.

İstanbul da yaşıyorum. İlk bisikletim olacak. Bisikleti Beş-on yıl gibi bir süre yükseltme planım olmayacak o yüzden pişman olmayacağım bir bisiklet almak istiyorum

Yarış bisikleti hevesim var ama forumdan edindiğim bilgilerden sonra biraz soğudum gibi herkes çok rahatsız diyor tecrübem yok sonrasında nasıl sıkıntılar yaşarım bilmiyorum

Endurance almak istemiyorum pek emin değilim açıkçası. Yinede bir heves için değer mi endurance den vazgeçmek.

Merida Scultura 400 / Yarış
  • (link)
Mosso TCA 735 / Yarış
  • (link)
Cube Attain Race / Yarış
  • (link)
Specialized Allez Elite DSW / Yarış
  • (link)
Btwin Ultra 900 AF / Endurance
  • (link)
  • Kararsız kalmamın sebeplerinden biride stoklara gelene kadar beklemek istemiyor olmam
Scott Speedster 10 / Endurance
  • (link)
Cube Attain SL / Endurance
  • (link)
Lapierre Audacio 500 / Endurance
  • (link)
Sizce hangisini almalıyım?

@Pamuk Endurance ile race kadro arasında dağlar kadar fark yokki. İlk bisikletiniz olacakmış, sizin için uygun olanı endurance kadro bence. Ortalama hızınızda bir değişiklik olmaz sadece çok çok az daha rahat oturuş pozisyonu alırsınız. Ayrıca listenizdeki lapierre ve speedster10 endurance değil race kadro. Yok ben race alacam diyorsanız ve kadro boyu uyuyorsa linktekini tavsiye ederim.

Eddy Merckx Emx-1

@Pamuk merhaba öncelikle fazla arada kalmışsın diye düşünüyorum bu durumdan biraz daha arınabilmek adına sıraladığın alternatif marka modellerden biraz azaltman gerektiğini düşünüyorum bnm tavsiyem mosso ve btwin ilk etaptan eleyebilirsiniz... ayrıca endurance kadro race e göre biraz daha rahat bi seyir pozisyonu sağladığını düşünüyorum...bende aynı karmaşadayım işiniz zor kolay gelsin

Geri