Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

@Murat KAPÇAK yakın zamanda askere gidicem o yüzden şu anda almayı düşünmüyorum. Asker dönüşü kış sezonuna denk geleceğinden fiyatlar ucuzlar diye düşünüyorum. Sizi bir kenara yazdım o zamana kalırsa (zor ama :D ) düşünürüm.

Scudo
Kullanacak olan sizsiniz gözünüze güzel gelen beğendiğinizi alın.Fakat
Btwin sanki bir tık üstte gibi geldi

Bu konu bana da yaradı. Ben de benzer ikilemde kalmıştım. Benim de gönlüm tribandan yana. Zira mat boyası ve kadro görünümü daha çekici geldi. Sistem ve dişliler arası çok ciddi farklar yokgibi.

@mywashere valla triban 520 de sora var bende. Ayarı bozuluyor. Daha önceki bisikletim mossonun bir şehir bisikletiydi. Mossonun kadrosunun bu modelini kullanmasamda daha üstun olacağını düşünüyorum. Esneme hiç farketmedim sehir bisikletinde. Bakım vs. Yaptırmadan arıza yapmadı desem yeri var mossonun. Triban 520 aldım su oldu. Ilkgun pedalda bosluk oldu. 20 km kaymak asvaltta kullandım. Pedal ucretsiz degisti. Ikinci kullanimda arka akord bozuldu.on viteste ayarida bozuldu.3. Kullanımda arka vites bazı dislilerdecses yapar oldu. Arka akord bozuldu. Mossonun bilmiyorum bu modelini ama kesinlikle iyi bir alternatif. Vites sistemine cok takilmayin. Jant takimi kotu btwinin. Ayar tutmuyor. He aydınlatma vermişlerdi oda ilk gün yolda düştü. Yenisini ucrersiz verdi gorevli ama elimde fazla yoksa vermem dedi. Cekmeceden çıktı sansa. Zil hediyesi var diyor sitede ama onu vermediler. Kızımın bisiklete takardım . bisiklet değişsin belki bu benim sansıma sıkıntılıdır dedim bir iki mesaj attılar arıcaz ilgileniyoz vs diye tık yok. Bende az once guzelbir cevap yazdım. Koca firma ama içi boş. Esnaftan alsaydım daha cok ilgi görurdüm. Bunları yazayım ki tercihini güzel yap. Dekatlon bisiklet satıyor jantını kullanmadan sahibindende gorebilirsin bedavadan az pahalı...

• Beğen
Tepkiler: mywashere
Arkadaslar bisikleti onerir misiniz? Arkadasim alacak 1500 lira sifiri deger mi sizce?

2 senedir isteğim olan yol bisikletini bu yaz almayı düşünüyorum.daha önceden de bikaç araştırma yapmıştım.ama şimdi gelip fiyatlara baktığımda fırlamış olduğunu gördüm.bu yüzden yeniden bi araştırma sürecine girdim ve bu 4 bisiklet arasında kaldım.ilk yol bisikletim olucak.bunların dışında tavsiye edebileceğiniz bisiklet varmıdır ve bu 4 bisiklet içinden hangisini almalıyım.

..mosso cavalier 700
..btwin triban 520
..sedona 610
..btwin triban 3

UNUTMADAN SÖLEYİM:2000 tl ye kadar yol bisikleti önerisi diye konular var ama fiyatlar eski fiyatlar olduğu için pek yardımcı olmadı.hem bana hem benim gibi yeni bisiklet alıcak arkadaşlara yardımcı olsun diye konuyu açtım

Selam
Peşin mi alacaksın
Eğer peşin ise salcano xrs 030 alabilirsin donanım olarak hepsinden daha üstte (tabi şeklini vs beğenirsen)
Hatta bir önceki kasasını bulursan 2.000 tl nin altına bulabilirsin
Yine carraro 052 de tercih edilebilir

Yok sıfır alacaksan ben sedona derim çünki diğerlerinden çok daha güzel bir görüntüsü var

@Burak BA. Eğer bütçeyi ayarlayabilirsen hiç düşünme bunu al : (link)

Seni çok uzun süre iadere edebilecek bir model.

• Beğen
Tepkiler: eyupaltindal
@hlksnrr keşke ayarlayabilsem düşünmeden alur 700 alırım

@Deniz A peşin değil malesef 1000 tl si peşin var elimde.bişey sormak istiyorum mesela 052 nin veya xrs030 un 2015 modellerini eski fiyattan taksitle alabilirmiyim?şuan ikiside 2500 civarında

@Burak BA. Hocam yani bence sen yinede finansman sağlamaya çalış.

Bisiklet 2500 ama kutusundan 100-150 liralık kilitli pedal çıkıyor.Bence zorla kendini.

@hlksnrr çıkmıyor malesef.alur700 hem görüntü hem donanım olarak dediğiniz gibi beni baya götürebilecek bir bisiklet ama çıkımyo para işte :)
peki sizce triban 520 mi sedona 610 mu?aradaki fiyat farkına değer mi?

Mosso 735 tca sora veya uygun bulunursa tiagra en iyi seçim bence.

İcine sineni al hocam ancak ben 520 derdim eger ki imkanin varsa. 610 u da 1400-1450 gibi bi fiyata bulabilirsin bi sitede havale fiyatina baya assagi cekiyordu

Merhaba
Elimde olan salcano mtb mi sattım.
Bir miktar da birikmiş param vardı.
2500 - 3000 TL civarı bütçem var. Sizden marka ve model tavsiyeleri bekliyorum. :)

yazmayı unutmuşum boy 1.90 biraz büyük kadro seçenekleri olan modeller olursa sevinirim. :) şimdiden teşekkürler.

@Battutaettanci

tavsiye için teşekkürler. 2x10 tiagra veya 105 setli başka tavsiyeleriniz var mı acaba

Geri