@mehmet ulaş Bianchi'nin ama bu Bianchi de bildiğimiz İtalyan Bianchi değil, sadece Bianchi'nin isim hakkını alarak tamamen Manisa'da üretim yapan Accell Bisiklet adında bir firma
@mehmet ulaş Benim en bastan beri Mosso daha kalitelidir dememdeki sebeplerden biri de bu yani
@mehmet ulaş
Sen bilirsin üstad sonuçta senin zevkin ve düşüncen ben sadece yardımcı olmaya çalıştım ta ki alüminyum alaşım çeşitlerini açıklayacak kadar. Tercih senin tabiki
@mehmet ulaş bu bisikletlerin hepsi hemen hemen aynı özellikteler ve aralarında isim , renk ve ufak tefek farklılıklar var birini alırsan diğerini aramazsın bundan emin ol gönlünden hangisi geçiyorsa onu al.
@mehmet ulaş Ayar dediğin nedir ki üstad bi set alır sende yapar hem öğrenirsin belki bi jant akortunda zorlanırsin o kadar ayrıca Mosso da iki yıl ücretsiz servis bakımı veriyor eğer ayarda kastın bu ise. Her neyse bize hayırlı olsun demek düşer
Merhabalar.. foruma yeni uye oldum.. henuz bisiklete yeni baslamaktayim.. Mosso Cavalier 700 Claris bir bisiklet icin baglanti yapmayi dusunuyorum.. iyi bir tercih midir? Bilgi paylasir misiniz? Simdiden tesekkur ederim..
Aynisini kullaniyorum cok memnunum sadece lastikleri 700x25c sanirim normal yol pisikiletlerinde 23c olmasi gerekio 25c deil biraz kalin gibi dert deil tam f/p
Beylikdüzü -kadıköy güzargahında ulaşım aracı olarak günlük kullanmaya uygun bisiklete ihtiyacım var. yaklaşık 4 yıldır tarzı sebebiyle aldıgım schwınn marka vintage bisikleti kullanıyorum( sehir içi kullanmaya calıssamda) kullanımı ozellıklerı sebebıyle oldukca hantal kalıyor.
aylık kıralayarak kullandıgım bısıkletlerde yetmıyor artık yenı bısıklet alma vaktı geldı,tek tek dolastıgım bisikletcilerden maaesef daha cok kafam karısarak cıkıyorum:/ sekil olarak yıne) orbea- gıant escape aır modelleri hosuma gidiyor...ama görüntü harıcı tavsıyelerınıze ıhtıyacım var!
butcem 1500-3000
cok tesekkur ederım
keyıflı emnıyetlı surusler hepımıze