Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

Aero ya da endurance olarak yorum yapamayacağım hemen hemen aynı bütçe ile bisiklet bakindigim icin sadece şu yorumu yapmak isterim. Bu tutarda ödeme yaptığımda beklentim satış sonrası mağdur olmamak olacak. Bu mesaja öneri gelse ben de cok sevinirim. Zone4ride Cinelli marka bisiklette şu anda %25 indirim yapıyor. Bir bakmak isteyebilirsin. Scott TR de yurt dışı fiyatlarıyla makası en az olan marka diye biliyorum. Ama bir sorun çıksa Specialized, Orbea, Trek gibi destek alabilir miyiz emin değilim. Açıkçası benim kafamda Orbea marka bir bisiklet almak var.
Bu markalardan alacaksan ve yurtdışından getirme imkanı varsa yurtdışından al.. Şimdi karşılaştırma için bu markaların içinden Orbea'nın Terra H30 modeline baktım. Türkiye satış fiyatı 3 bin euro.. Almanya satış fiyatı şuan indirimle 1500 euro. Vergi iadesi alınmasa dahi yarı yarıya fark var.

Scudo
Amanita Hasan Abiye çok teşekkür ederim yardımcı olduğu için ilk bisikletimi sizler sayesinde cevaplayan herkese de ayrıyeten çok teşekkür ederim herkese iyi hafta sonları dinlerim.

Bilenler cevaplarsa sevinirim, yurt dışından bisikleti hangi mağazalardan alınmasını tavsiye edersiniz markaların kendi yerlerinde ücretler fazla oluyor sanırım, birde git gel süreç nasıl oluyor daha önce çocukken yurtdışına çıktım asya tarafına o yüzden bilgim yok avrupa tarafıyla ilgili, pasaport vize falan ne yapılması lazım bisikleti getirirken kutusunu açmamız gerekiyormu yoksa bir tane ürün getirme hakkımız varmı? cevaplarınız için teşekkürler.

Bilenler cevaplarsa sevinirim, yurt dışından bisikleti hangi mağazalardan alınmasını tavsiye edersiniz markaların kendi yerlerinde ücretler fazla oluyor sanırım, birde git gel süreç nasıl oluyor daha önce çocukken yurtdışına çıktım asya tarafına o yüzden bilgim yok avrupa tarafıyla ilgili, pasaport vize falan ne yapılması lazım bisikleti getirirken kutusunu açmamız gerekiyormu yoksa bir tane ürün getirme hakkımız varmı? cevaplarınız için teşekkürler.
Yurdisindan bisiklet alacaklar fazla maceraya girmesin gidebiliyorsa almanya munichteki rosebike veya frankfurtta yakin koblenz canyon magazasina ugrasinlar butcelerine uygun bulabildikleri bisikleti alsinlar gelsinler. Sitede bakipta ben sunu alirim demekle olmuyor magazada stok olmuyor cunku. Ama öncesinde tabiki shengen vizesini ayarlamalari gerekiyir. Bu 2 marka bisikletler uygun fiyatli ve çok kaliteli markalar. Başka markaya bakmaya gerek yok. Frankfurt koblenz canyon magazasi cok daha iyi frankfurt havaalanina çok yakin. Franfurta buradan ucak biletleri daha ucuz. Trenle direk koblenzdesiniz. 1000tl civari birsey tren gitgel 2000tl. Günübirlik bisiklet almaya bile gidilir vizeniz varsa. Kimse ile bağlanti kurmanizada gerek yok. Yapmaniz gereken istanbul frankfurt ucak bileti bide frankfurt koblenz tren bileti.:)

Yurdisindan bisiklet alacaklar fazla maceraya girmesin gidebiliyorsa almanya munichteki rosebike veya frankfurtta yakin koblenz canyon magazasina ugrasinlar butcelerine uygun bulabildikleri bisikleti alsinlar gelsinler. Sitede bakipta ben sunu alirim demekle olmuyor magazada stok olmuyor cunku. Ama öncesinde tabiki shengen vizesini ayarlamalari gerekiyir. Bu 2 marka bisikletler uygun fiyatli ve çok kaliteli markalar. Başka markaya bakmaya gerek yok. Frankfurt koblenz canyon magazasi cok daha iyi frankfurt havaalanina çok yakin. Franfurta buradan ucak biletleri daha ucuz. Trenle direk koblenzdesiniz. 1000tl civari birsey tren gitgel 2000tl. Günübirlik bisiklet almaya bile gidilir vizeniz varsa. Kimse ile bağlanti kurmanizada gerek yok. Yapmaniz gereken istanbul frankfurt ucak bileti bide frankfurt koblenz tren bileti.:)
aklımda orbea da var tavsiye edermisiniz özellikle hafif olması dikkatimi çekiyor,ihtiyacım olan bisiklet climbing odaklı bir bisiklet dolayısıyla hafiflik ön planda birde almanya dan vergi iadesi alamıyoruz @TeamO2.cc söylemişti viyana dan almamızı tavsiye edenlerde vardı siz ne dersiniz

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Viyanada da Giant bayi şehrin hemen dışında uberle gitmiştim 25 euro tuttu 10km idi galiba, havalimanı şehrin diğer tarafında kalıyor ama uber fiyatları makul. Avusturyada taxfree de daha sorunsuz olur, Viyana havalimanı polisi çok kibar, Berlinde customdaki polis sorun çıkarabiliyor hemen önümde Teoman hünal tartışmıştı mesela, biraz sorunluydu polis.

aklımda orbea da var tavsiye edermisiniz özellikle hafif olması dikkatimi çekiyor,ihtiyacım olan bisiklet climbing odaklı bir bisiklet dolayısıyla hafiflik ön planda birde almanya dan vergi iadesi alamıyoruz @TeamO2.cc söylemişti viyana dan almamızı tavsiye edenlerde vardı siz ne dersiniz
Orbea nin fiyatlarini bilmiyorum ama canyon ve rosebike almanyada bayagi uyguna geliyor.

Bu arada gönderecek tanıdığı olanlar için şu an Dedeağaca amazon.de gönderim ücreti almıyor sanırım kampanya var. Gönderecek adres olsa kickr gönderecektim ama Yunanistanda amazon teslimat noktası da yok neden bilmiyorum.

Şu gümrük alışveriş sınırı ekonomiye nekadar zarar veriyo yöneticiler bir anlasa. Gumruk vergisini koy gene ama siniri kaldir. Birşeyi almak isteyen zaten birsekilde alacak o ürünü. Yurticinde almaya kalkinca 2 kati fiyat odeyecek ürüne ama devlet gene ayni oranda vergi kazanacak. Vatandasin cebinden cikan fazla para ithalatcida kalacak. Olan gene vatandasa olacak. Burda 140bin tl olan bir grupset marka vermeyeyeyim. Yurtdisinda 75bin tl. Devlet alsin vergisini yurtdisindan 100bine alalim ama ithalatci yamyamlar kazanmasin be arkadas.

orbe m30 tr fiyat 3250 euro almanya fiyatı 2600 euro üstelik tr kadro ve maşa modeli 2024 iken almanya kadro 2026 maşa 2024 model tr de bizi öpüyorlar mı yoksa benim bilmediğim bir şey mi var
üstelik tax free olamadan tax free de çıksa bi 300 euro da oradan düşer

Hocam ben salden bike dan online aldım. Ucuz opsiyonlar oluyor bi bakin bence
Edit site vpn le calisiyo suan sadece

orbe m30 tr fiyat 3250 euro almanya fiyatı 2600 euro üstelik tr kadro ve maşa modeli 2024 iken almanya kadro 2026 maşa 2024 model tr de bizi öpüyorlar mı yoksa benim bilmediğim bir şey mi var
Almanya vergili %19 sekildemi 2600 euro ona iyi bak. Turkiyeden baktigin icin vergisiz fiyatini görüyor olabilirsin.

özellikle ona baktım hocam vergi dahil 2600 euro
iyiymis fiyati. Ama gitgel zaten ayni paraya gelecekki vize aldigini var sayiyorum. Shengen vizesine bu ara randevu bile vermiyorlar birak vizeyi. Gercekten avantajli bisiklet ariyorsaniz bütceyi yükseltin. 5000 euroda üstü bayagi uyguna geliyor. Mesela rosebike xlite 06 duraace. 5700 euro. Full +full bisiklet. Burda en az 400k ya okuturlar getirtseler. 6.9 kilo bisiklet uci sinirlarininda altinda.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: AbdullahAktas
Şimdi paylaştın, çok güzel bir bisikletim de var ama biraz daha gaza gelirsem canyonun 10kg altı elektirklisini alıp gelicem Almanyadan. Canyonda black friday indirim var şu an.
Bahettiğim bisiklet değil ama çok uyguna geliyorEkran Resmi 2025-11-30 22.39.01.png

• Beğen
Tepkiler: AbdullahAktas
İnsana çok koyuyor bazen avrupada envai çeşit bisiklet ve ekipman varken buradan bakıp bakıp iç çekmek

İnstagramda gezerken bazen önüme bisikletçiler düşer ve ben de gecmiş profiline bakar bisiklet sürdüğü yerlerde iç geçiririm.Önüme birgün fit ,üst seviye bisiklet binen bir fotoğraf düştü.Kızın gecmiş fotolarından biri bir benzinci de pompacı.Üzerinde iş kıyafeti var.Adamların alım gücüne bakar mısın.Asgarı ücret veya bi tık üstü vatandaş ya sworkstu ya da cervelo tarzı bisiklete ,yani özel zevkine para ayırabiliyor.Biz özel zevklerimize nerden para ayırabiliriz diye kılıkırk yarıyoruz.

Malesef ileriki yıllarda alım gücümüz daha da kötüye gideceği söyleniyor özellikle 2026 ortasından itibaren bir sabah uyandığınızda doları 100 tl de görürseniz şaşırmayın diyor x kişisi , fazla bir şey söyleyipte konu başlığının dışına çıkmak istemiyorum cevaplarınız için teşekkürler tekrardan.

Size kabullenmesi zor bir gerçekten bahsedeyim, biz ortadoğulu bir toplumuz en azından yakın zamanda yani sizin yaşam süreniz içinde sıradan insanların o şekilde bir alım gücü olmayacak. O yüzden kendinizi toplumdan ayrıştırrarak kişisel olarak o alım gücüne ulaştırın aksi halde vasıfsız yöneticilerle hiç bir imkana sahip olamadan düzgün bir yaşama sahip olamadan ''yaşar ne yaşar ne yaşamaz'' şeklinde ömrünüzün sonuna kadar öyle böyle vakit geçirirsiniz.

Geri