seçeneklerim bunlar ise, kesinlikle Lapierre alırdım. Ama bianchi SLR da kesinlikle iyi tercih.Freccia ve Lapierre arasında kaldım abi hangisi daha iyi donanıma sahipse onu alabilirim
Merhabalar,
Scott Rc foil 10 mi? Bianchi oltre comp mu? 200-260 bandı arasında önerebileceğiniz aero bisiklet modeli var mıdır? Teşekkürler
Bu bütçelere çıkıldığında yurtdışı daha makul hale geliyor. Hem vergi iadesi avantajı hem de çok daha fazla seçenek mevcut.Merhabalar,
Scott Rc foil 10 mi? Bianchi oltre comp mu? 200-260 bandı arasında önerebileceğiniz aero bisiklet modeli var mıdır? Teşekkürler
Scott 👌🏻Merhabalar,
Lapierre indirimdeyken Lapierre al bence. Kadro ithal ürün. Diğer parçaları da aynı zaten Freccia ile. Kablolar da içeride. Yani 2 bin TL fiyat farkına değer bence. 26 bin TL gerçekten uygun bu model için.Freccia ve Lapierre arasında kaldım abi hangisi daha iyi donanıma sahipse onu alabilirim
tamamdır abi teşekkür ederim her şey içinLapierre indirimdeyken Lapierre al bence. Kadro ithal ürün. Diğer parçaları da aynı zaten Freccia ile. Kablolar da içeride. Yani 2 bin TL fiyat farkına değer bence. 26 bin TL gerçekten uygun bu model için.
Satıcıyı bilmiyorum ama güvenilir bir yere benziyor. Yorumları da iyi.
Bence aero yerine, allround bir model al daha iyi.Merhabalar,
Tamamen merakımdan soruyorum, etiket fiyatının ne kadar üstü ve ya altına geliyor Türkiye'ye getirmek?Bu bütçelere çıkıldığında yurtdışı daha makul hale geliyor. Hem vergi iadesi avantajı hem de çok daha fazla seçenek mevcut.
Ben uğraşamam, vizem de yok zaten derseniz forumda ücreti mukabilinde yardımcı olan @TeamO2.cc ile görüşmenizi tavsiye ederim.
Aero bisiklet sürecek güç ve esnekliğe (tabiki bütçeye) sahip olsam Canyon Aeroad tercih ederdim.
Yolcu yanında fiyatından bağımsız olarak bir adet bisiklet gümrükten muaf olarak getirilebiliyor mevzuata göre. Satınalma yaptığınız ülkeden ülkeye göre değişmekle birlikte, ikameti AB dışında olan birinin kdv iadesi hakkı da mevcut. Örneğin Almanya'da bu vergi iadesi oranı %19 olarak görünüyor. Aracı komisyonu ile %16 iade alınabiliyor diye aklımda kalmış. Rakam yükseldikçe iade tutarı da arttığı için gidip almak daha mantıklı hale geliyor.Tamamen merakımdan soruyorum, etiket fiyatının ne kadar üstü ve ya altına geliyor Türkiye'ye getirmek?
süreç aynen öyle ama %16 max gibi düşünün aldığınız ürün veya firmaya göre %10-16 arası bir rakam çıkıyor, sırf bu iş için gidenlere tavsiyem THYden bilet almaları genelde bana spor ekipmanları ücretsiz oluyor, bir de taşıma limitleri thyde daha yüksek, tabi bilet sınıfına gçre de değişiyor. Geçen ay Viyana havalimanında çekmiştim bu fotoğrafı. Ek olarak taxfree almak istiyorsanız bagaj tesliminden önce gidin customa ve erkenden havalimanında olun, başınıza her şey gelebilir.%16 iade

Allah'tan öyle bisiklet alacak para yok da düşünmek zorunda kalmıyorum.Yolcu yanında fiyatından bağımsız olarak bir adet bisiklet gümrükten muaf olarak getirilebiliyor mevzuata göre. Satınalma yaptığınız ülkeden ülkeye göre değişmekle birlikte, ikameti AB dışında olan birinin kdv iadesi hakkı da mevcut. Örneğin Almanya'da bu vergi iadesi oranı %19 olarak görünüyor. Aracı komisyonu ile %16 iade alınabiliyor diye aklımda kalmış. Rakam yükseldikçe iade tutarı da arttığı için gidip almak daha mantıklı hale geliyor.
Gidiş dönüş uçak bileti, uçakla spor eşyası taşıma ücreti ve havaalanı transfer masraflarını da dikkate almak gerekiyor. Bu detaylara @trainspotting35 üstad daha hakim.
@TeamO2.cc ile konuşmuştum Almanya dan artık vergi iadesi alınamıyormuş bilginiz olsun.
öyle bir yasa çıkmıştı yaza doğru Almanyaya gideceğim, o zaman buraya yazarım son durumu.@TeamO2.cc ile konuşmuştum Almanya dan artık vergi iadesi alınamıyormuş bilginiz olsun.
Ben forumdan @trainspotting35 Çetin'e vergi iadesiz getirdim, zira yurtdışında yaşadığım için vergi iadesi alamıyorum. Yine de yanlış aklımda kalmadı ise, ozaman Türkiye fiyatı ile yarı yarıya bir fiyata gelmişti.Tamamen merakımdan soruyorum, etiket fiyatının ne kadar üstü ve ya altına geliyor Türkiye'ye getirmek?
Muhteşemmiş. İlerde o kadar param olursa ve saçma sapan gümrük kuralları gelmezse değerlendiremeye alacağım 🤠Ben forumdan @trainspotting35 Çetin'e vergi iadesiz getirdim, zira yurtdışında yaşadığım için vergi iadesi alamıyorum. Yine de yanlış aklımda kalmadı ise, ozaman Türkiye fiyatı ile yarı yarıya bir fiyata gelmişti.
Aero ya da endurance olarak yorum yapamayacağım hemen hemen aynı bütçe ile bisiklet bakindigim icin sadece şu yorumu yapmak isterim. Bu tutarda ödeme yaptığımda beklentim satış sonrası mağdur olmamak olacak. Bu mesaja öneri gelse ben de cok sevinirim. Zone4ride Cinelli marka bisiklette şu anda %25 indirim yapıyor. Bir bakmak isteyebilirsin. Scott TR de yurt dışı fiyatlarıyla makası en az olan marka diye biliyorum. Ama bir sorun çıksa Specialized, Orbea, Trek gibi destek alabilir miyiz emin değilim. Açıkçası benim kafamda Orbea marka bir bisiklet almak var.Merhabalar,