Adem bc
Üye
- Tepki
- 1
- İsim
- Adem
- Başlangıç
- 2001—02
- Bisiklet
- Ümit
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
(link) ilk seçenek50 bin tl civarı yok bisikleti önerebilecek varmı
(link)@safex hocam kusura bakmayın. Boy 1.70 daha önce 50 kadro yol bisikleti kullandım. Sanki bi tık küçük gibiydi tam emin değilim. 60-70 k civarında bütçem var. 2. El düşünmüyorum
28 rubleyle kartepeyi derbent tarafindan bi cik bakim. Kisa yokuslarda ruble disli oraninin onemi çok yok bi sekilde bitiyor yokus zaten. Mesele uzun soluklu yokus ve sürüşlerde. Ondan dolayi nekadar yuksek disli kullanirsak daha iyi.Benim kondisyonum düşük olmasına rağmen %14 eğimli rampayı tempolu çıkabiliyorum 28 lik arka rublem ile. Abarttığı kadar yok
Orda yazdığı gibi kondisyonum iyi değil zaten. Bir kere full yokuşlu yol yaptım. Onda da inmek nasip olmadı dönüşde yokuşu inemeden kaza yaptım.28 rubleyle kartepeyi derbent tarafindan bi cik bakim. Kisa yokuslarda ruble disli oraninin pek bir onemi yok. 500 600 metre tirmandiktan sonra dans basliyor![]()
Her markanın geometrisi farklı. Trainerda kullandığım Merida bisikletim 50, BMC bisikletim 51, yazları Türkiye'de kullandığım bisikletim 48 kadro. Boyumda 170. 😀@safex hocam kusura bakmayın. Boy 1.70 daha önce 50 kadro yol bisikleti kullandım. Sanki bi tık küçük gibiydi tam emin değilim. 60-70 k civarında bütçem var. 2. El düşünmüyorum
Sava a7l düşünüyorum bende 70k diyorlar onu alıcam galiba@safex hocam kusura bakmayın. Boy 1.70 daha önce 50 kadro yol bisikleti kullandım. Sanki bi tık küçük gibiydi tam emin değilim. 60-70 k civarında bütçem var. 2. El düşünmüyorum
Mosso karbon bisiklet hakkında yorumlar var. Falcon sr 7 mi bilmem ama bu başlıkta 5 Eylül tarihine geri gidin göreceksiniz.Merhabalar ben hafif karbon bisiklet bakıyordum ve sanırım mosso falcon sr7.0 modelini alacağım.mossonun falcon serisini daha önce deneyimlemiş olan veya hakkında bilgisi olan birisi genel olarak yorumlayabilir mi, ek olarak mossoyu birkaç kişinin her an kırılabilen bisikley vb. vb. yorumlarını gördüm.sanırım karbon kadronun malzeme kalitesinden memnun değiller ya da mosso genelde daha düşük seviyeli bisikletlerde tecrübeli olduğu için bu bisiklet kategorisinde görmek onlara garip geldi...forumda da mossonun karbon bisikletlerinden bahsedildiğini hiç görmedim, yorumlarınızı bekliyorum,teşekkürler
Mossodaki karbon toray karbon degil mi ?karbon bisiklet almaya niyetlenip mosso gibi markalara bakan sürücülere tavsiyem direk vazgeçin ve kaliteli bir markanın alüminyum modelini alın daha iyi.
Konu pek benimle ilgili değil ama şunu belirtmek isterim. Ben karbon yerine alüminyum bisikletim olsun isteyenlerdenim. Fakat kendini kanıtlamış Cannondale Specialized gibi markaların alüminyum bisikletleri karbon kadar pahalı. Ayrıca çeşit cok az ve komponent seçimi sınırlı. Özellikle stok jant için. Sanki hepimiz zorla karbon alacakmışız gibi geliyor bana.karbon bisiklet almaya niyetlenip mosso gibi markalara bakan sürücülere tavsiyem direk vazgeçin ve kaliteli bir markanın alüminyum modelini alın daha iyi.
Carraro fire al bak keyfine mosso gibi bir markaya o kadar para basmanı hiç tavsiye etmem hertürlü sorunu çıkarma potansiyeli yüksekDostlar merhaba uzun zaman sonra sıfır bisiklet alacağım carraro fire di2 105 ile mosso r16 sr7.2 105 mekanik arasında kaldım arasında kalmama sebep olanlar mossonun karbon jant ve karbon gidon ile gelmesi carraronun ise alu jant ve alu gidon olmasına rağmen di2 105 le geliyor olması tavsiyeniz nedir
Nasıl sorunlar çıkartabilir ustam mesela 🤔Carraro fire al bak keyfine mosso gibi bir markaya o kadar para basmanı hiç tavsiye etmem hertürlü sorunu çıkarma potansiyeli yüksek
sizin beğendıgınız modelın ıncelemesiMerhabalar ben hafif karbon bisiklet bakıyordum ve sanırım mosso falcon sr7.0 modelini alacağım.mossonun falcon serisini daha önce deneyimlemiş olan veya hakkında bilgisi olan birisi genel olarak yorumlayabilir mi, ek olarak mossoyu birkaç kişinin her an kırılabilen bisikley vb. vb. yorumlarını gördüm.sanırım karbon kadronun malzeme kalitesinden memnun değiller ya da mosso genelde daha düşük seviyeli bisikletlerde tecrübeli olduğu için bu bisiklet kategorisinde görmek onlara garip geldi...forumda da mossonun karbon bisikletlerinden bahsedildiğini hiç görmedim, yorumlarınızı bekliyorum,teşekkürler
Forumdaşımız @PuncherZ (tecrübesine güvenilir, akıllı adamdır) geçmişte arkadaşlarının karbon kadro Carraro,Bisan,Corelli ve Mosso'sunu kullandığını Mosso'nun karbon kadrosunun diğerlerinden farklı olarak çok daha rijit olduğunu ,şaşırtıcı derecede Mosso'nun Bisan Corelli vb'den iyi olduğunu söylemişti diye hatırlıyorum.Carraro ve mosso aynı kalitede millet bellemiş kafada aynı şeyleri papağan gibi.
Ben deneyımlemedım acıkcası fakat saydıgınız markaların yanında sava yanı mossonun daha onde oldugu aşikarForumdaşımız @PuncherZ (tecrübesine güvenilir, akıllı adamdır) geçmişte arkadaşlarının karbon kadro Carraro,Bisan,Corelli ve Mosso'sunu kullandığını Mosso'nun karbon kadrosunun diğerlerinden farklı olarak çok daha rijit olduğunu ,şaşırtıcı derecede Mosso'nun Bisan Corelli vb'den iyi olduğunu söylemişti diye hatırlıyorum.