Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

Bisiklet üzerinde bi görmek lazım.

Yani "çok fazla" bi ağrı sızı yoksa şimdiki olanlara da alışırsınız ilerledikçe. Hiç ağrısız alışma süresi olmuyor zaten ilk başladığınızda. Eğer çok rahatsız olursanız THH vs başvurabilirsiniz ama kendileriyle konuşursanız da bi orta yol bulunur bence.
Size özelden fotoğraf atsam yorumlayabilir misiniz? Numaramı falan versem yazar mısınız bı konusmak isterim

Scudo
hocam çok incesiniz haha, ben de sordum teşhir ürün müdür diye, sıfır kapalı kutu dedi, evime yakın 3 servisi aradım biri 400 ikisi 500 lira kurulum ücreti olur dedi...
Yok öyle bir şey. YETKİLİ SERVİSİ oldukların markaların bisikletlerinden ücret alamazlar. Bisanı ara servislerin ikisini de şikayet et. Bisan sitesinden "bayii" değil sadece "servis" olarak aratın.

2si para istiyorsa 3.süne git. Bisanı ararsan ve onlara durumu iletirsen sorununu çözerler.
Size özelden fotoğraf atsam yorumlayabilir misiniz? Numaramı falan versem yazar mısınız bı konusmak isterim
Özelden atmayın hocam bike fit ile ilgili herhangi bir konuya atın bilen herkes baksın daha iyi olur.

Yok öyle bir şey. YETKİLİ SERVİSİ oldukların markaların bisikletlerinden ücret alamazlar. Bisanı ara servislerin ikisini de şikayet et. Bisan sitesinden "bayii" değil sadece "servis" olarak aratın.

2si para istiyorsa 3.süne git. Bisanı ararsan ve onlara durumu iletirsen sorununu çözerler.

hocam o rx 9500 105 bisikleti aldım attığınız linkten, bakalım aradım diğer bayileri telefonu açmadılar, onlar da ücret isterse dediğiniz gibi yapacağım. teşekkür ederim ilginiz ve verdiğiniz bilgiler için...

hocam o rx 9500 105 bisikleti aldım attığınız linkten, bakalım aradım diğer bayileri telefonu açmadılar, onlar da ücret isterse dediğiniz gibi yapacağım. teşekkür ederim ilginiz ve verdiğiniz bilgiler için...
Bekleme başkalarının açmasını. Başka yer ücretsiz montajlasa bile şimdiden bu ikisini şikayet et. Google map üzerinden de olumsuz yorum yap adam olsunlar milleti dolandırmasınlar 400-500'e iki tane matara kafesi alırım :D Aldığın yerle de görüş çevrendeki bisan servislerinin ücretsiz montaj yapmayız dediklerini söyle belki onlar da bi çözüm sunabilir.

Bekleme başkalarının açmasını. Başka yer ücretsiz montajlasa bile şimdiden bu ikisini şikayet et. Google map üzerinden de olumsuz yorum yap adam olsunlar milleti dolandırmasınlar 400-500'e iki tane matara kafesi alırım :D Aldığın yerle de görüş çevrendeki bisan servislerinin ücretsiz montaj yapmayız dediklerini söyle belki onlar da bi çözüm sunabilir.
hocam satıcıyla iletişime geçtim, sanırım bisiklet için ücretsiz kurulum olayı yokmuş, bu yüzden 2.500 lira iskonto sağlanıyormuş, ondan fiyatı uygunmuş ama satıcı yarın merkez ile konuşup bana yardımcı olacağını, o şekilde çözülmezse de ücretli kurulum için yönlendirecekmiş. siz de kurabilirsiniz çekinmeyin çok kolay vs. dedi lakin ben daha iç lastik değiştirmeyi bilmiyorum :D

hocam satıcıyla iletişime geçtim, sanırım bisiklet için ücretsiz kurulum olayı yokmuş, bu yüzden 2.500 lira iskonto sağlanıyormuş, ondan fiyatı uygunmuş ama satıcı yarın merkez ile konuşup bana yardımcı olacağını, o şekilde çözülmezse de ücretli kurulum için yönlendirecekmiş. siz de kurabilirsiniz çekinmeyin çok kolay vs. dedi lakin ben daha iç lastik değiştirmeyi bilmiyorum :D
Servis kurulumu için ısrarcı olunuz, garantinin başlaması bile buna bağlı. Lütfen atlamayınız.

• Beğen
Tepkiler: babamintorunu
Servis kurulumu için ısrarcı olunuz, garantinin başlaması bile buna bağlı. Lütfen atlamayınız.
Benim deneyimim başka marka için şu şekilde. Decathlon yol bisikletini yarı kurulmuş şekilde ve ihtiyaç duyabileceğiniz aletlerle, tork anahtari dahil gönderiyor. Ve gerçekten siz daha önce modüler bir mobilya toplamissaniz bile kendiniz kutudan çıkarıp kurabiliyorsunuz. Garantiyelle ilgili olabilecek pek bir şey kalmıyor. Ama marka art niyetliyse siz bisikleti çıkardınız kutudan bir sorun var ve kabul etmeyecekse yetkili serviste kutuyu açmak çok iyi bir seçenek. Ama servis tutanağına rağmen tv ve beyaz eşyada mağduriyet çok duydum. Burası Türkiye ne yazık ki. Ayrıca bisikletçi var bisikletçi var. Açıkçası benim gibi tozuna yağına torkuna cizilmesine dikkat etmeyecek birine is yaptırıp canımı sıkmak hiç istemem. Mümkünse serviste kutuyu açıp ben kendim toplarım demek isterdim.

Arkadaşın dediği gibi kitapçığın içinde bisikleti kuran YETKİLİ servisin doldurması gereken belge var. Kurduktan sonra onu bisikletçiye doldurtun. Bisan müşteri hizmetlerini arayın onlar mutlaka ücretsiz kurulum yaptırır. Kendiniz yapamazsınız değil yapabilirsiniz elbet ama hem sonradan garanti sıkıntı olabilir(Bisiklette garantiye pek ihtiyaç duyulmuyor) hem de eliniz yatkın değilse yanlış torkta sıkılmış bir vida sonradan sorun yaratabilir.

Ücretli kurulum yaptırmak zorunda kalırsanız da çok kafaya takmayın zaten baya uyguna aldınız. Öyle bi durumda yol bisikletiyle haşır neşir olan en iyi bisikletçiye gidin en yakına gitmek yerine. İkinci elde bile aynı fiyata yakın satarsınız :D

Şu bisiklet %30 indirimle 80bin TL'ye alınır mı?

(link)

Şu bisiklet %30 indirimle 80bin TL'ye alınır mı?

(link)
Yalnız resimde görünen haliyle gelmez sana. Resimde üzerinde Campa EPS grup seti var. Açıklamasında 105 set yazıyor, jantlarıda Alex rims.

Boyu uygunsa o paraya bunu almak daha mantıklı.

(link)

Yalnız resimde görünen haliyle gelmez sana. Resimde üzerinde Campa EPS grup seti var. Açıklamasında 105 set yazıyor, jantlarıda Alex rims.

Boyu uygunsa o paraya bunu almak daha mantıklı.

(link)
Aynı şeyi ben de düşündüm. Sadece Corratech Alman markası olunca belki üstadlar bu bisikletin kalitesi başka der mi diye merak ettim. Yeni bir bisiklet arayışım yok ama fiyat performans olarak önüme düşseydi belki düşünebilirdim. Campa EPS ve Alex rims olsa farklı mı olurdu? Sanki bu ikisi kendi başına 2000 eur ediyor

Başlangıç bisikleti arayanlara 35 bin TL yeni decathlon bisikleti gelmiş. Endurance kadro ve geniş lastik destekliyor.

Sora set muadili microshift sistem var.

Alınabilir bence ama biraz daha uygun olabilirmiş sanki.

(link)

Geri