Ben gravel bianchi şu modeli beğeniyorum ama tabii ki size ilandakinin ölçüsü uymaz. Fikir vermesi için eklemek istedim. İkinci elde çoğu kişi ederinden fazla fiyat yazabildiği için sıfır ve uygun fiyatlı olan bisikletlere bakardım ben olsam. Umarım aradığınızı bulursunuz,Onerilerin fiyatlar çok yüksek malesef. Sıfır veya ikinci el en fazla 20000 verebilirim.
uzun süreli yapacağımdan bana yeterli gelmiyor bikepackingstok bulunursa o da.
Yani ben stok bulamadığım için Fire 3.2 uci aldım.
r17 ye bagaj biraz zor. Sele altı bagaj gibi çantalar var onlardan olabilir. Özcan güler gibi bir kombin.
(link)Onerilerin fiyatlar çok yüksek malesef. Sıfır veya ikinci el en fazla 20000 verebilirim.
Aynı satıcıda bir adet G2 var aslında onu gözüme kestirdim ama direkt endurance olacaksa başka yerlerde scott markalar veya belki merida bulabilirim gibi geliyor. Acaba üst donanım yerli mi almalı yoksa giriş donanımlı yabancı mı emin olamıyorum. Tek olarak kadro satılsa aslında öyle kadro alıp kendim toplamak istiyorum. Geçen biri 7000 bin liraya komple 105 set satıyordu.(link)
şuna bir bak derim . hem de kadro
2. seçenek te şu olabilir (link)
Aynı satıcıda bir adet G2 var aslında onu gözüme kestirdim ama direkt endurance olacaksa başka yerlerde scott markalar veya belki merida bulabilirim gibi geliyor. Acaba üst donanım yerli mi almalı yoksa giriş donanımlı yabancı mı emin olamıyorum. Tek olarak kadro satılsa aslında öyle kadro alıp kendim toplamak istiyorum. Geçen biri 7000 bin liraya komple 105 set satıyordu.
bence astarı yüzünden pahalıya gelirAynı satıcıda bir adet G2 var aslında onu gözüme kestirdim ama direkt endurance olacaksa başka yerlerde scott markalar veya belki merida bulabilirim gibi geliyor. Acaba üst donanım yerli mi almalı yoksa giriş donanımlı yabancı mı emin olamıyorum. Tek olarak kadro satılsa aslında öyle kadro alıp kendim toplamak istiyorum. Geçen biri 7000 bin liraya komple 105 set satıyordu.
Arkadaşlar selam, yeni aldığım bisikletin gidonunu değiştirmek istiyorum ama neye göre seçeceğimi bilmiyorum.
Bisikletin özellikleri linke bırakıyorum (link)
aşağıdaki ürünü alsam uyum sorunu olur mu ?
(link)
Peugeot R16 önerir misiniz?
Mosso Cavalier ile arasında kaldım.![]()
Selamlar, ikinci el Peugeot R16 bisiklet almayı düşünüyorum, boyum 1.80 iç bacak boyum 80, 53 kadro benim için uygun mudur? Teşekkürler.
Cevabınız için teşekkürler, daha önce yol bisikleti tecrübem olmadığı için doğru ya da yanlış kadro boylarının nasıl hissettireceğini bilmiyorum maalesefBen 183 boy 82 cm iç bacak ile 56 kadro kullanıyorum. Bence almadan önce deneme şansınız varsa deneyin.
Aslında sürmeden, özellikle uzun bir sürüş yapmadan sadece basitçe uzanma ya da erişme noktalarında size rahat hissettiriyor mu onu gözlemeleme şansınız olur. Uzun bir sürüşte ise ağrınız ya da rahatsız bir hissiniz varsa onu gözlemleme şansınız. Bunların ikisine de erişim şansı olmayanlar için firmaların uzuvların uzunluğuna göre düzenledikleri tablolardan faydalanmalısınız. Unutmayınız ki istediğiniz markanın tablosuna erişim sağlamanız çok önemli, çünkü firmalar arasında da ölçüleri numaralandırma olarak farklar var.Cevabınız için teşekkürler, daha önce yol bisikleti tecrübem olmadığı için doğru ya da yanlış kadro boylarının nasıl hissettireceğini bilmiyorum maalesef
Amacınız hafiflikten ve darbe sönümlemeden ziyade şekilde Prime Dayonne Aero Alüminyum gidonu öneririm.Arkadaşlar selam, yeni aldığım bisikletin gidonunu değiştirmek istiyorum ama neye göre seçeceğimi bilmiyorum.
Bisikletin özellikleri linke bırakıyorum (link)
aşağıdaki ürünü alsam uyum sorunu olur mu ?
(link)
Karbon olana gönlüm kayıyor.Amacınız hafiflikten ve darbe sönümlemeden ziyade şekilde Prime Dayonne Aero Alüminyum gidonu öneririm.
Ben bekletiyorum şimdilik haziran da bisiklet gelsin bakacağım.Karbon olana gönlüm kayıyor.
Ben bekletiyorum şimdilik haziran da bisiklet gelsin bakacağım.
Teşekkür ediyorum ilginize, araştırayım biAmacınız hafiflikten ve darbe sönümlemeden ziyade şekilde Prime Dayonne Aero Alüminyum gidonu öneririm.
Çok teşekkür ediyorum hocamaman hocam aliexpress de ki karbon gidonlara güvenmezdim. +30 km hızlarda kırılma vs durumlarında feci yaralanma olabilir.
Nasıl seçmeliyim sorununun cevabı ise,youtube de çağrı terzioğlu beyin çektiği Ağrılara son: yol bisikleti gidonu nasıl seçilir videosu size yardımcı olur.
Merhaba,Cevabınız için teşekkürler, daha önce yol bisikleti tecrübem olmadığı için doğru ya da yanlış kadro boylarının nasıl hissettireceğini bilmiyorum maalesef
Önerileriniz için teşekkür ederim ancak maalesef R16'nın tablosuna erişemedim ulaşabildiğim en eski katalog 2021 yılına ait olan onda da R16 yokAslında sürmeden, özellikle uzun bir sürüş yapmadan sadece basitçe uzanma ya da erişme noktalarında size rahat hissettiriyor mu onu gözlemeleme şansınız olur. Uzun bir sürüşte ise ağrınız ya da rahatsız bir hissiniz varsa onu gözlemleme şansınız. Bunların ikisine de erişim şansı olmayanlar için firmaların uzuvların uzunluğuna göre düzenledikleri tablolardan faydalanmalısınız. Unutmayınız ki istediğiniz markanın tablosuna erişim sağlamanız çok önemli, çünkü firmalar arasında da ölçüleri numaralandırma olarak farklar var.
Çok teşekkür ederim hemen inceliyorum.Merhaba,
Aşağıdaki link üzerinden vücudunuzun belli uzuvlarının ölçülerini girdiğinizde size muhtemel uygun olacak kadro ölçülerini bulabilirsiniz. Başlarken ne tip bisiklet için inceleme yaptığınızı seçerek ilerliyorsunuz , bence bir fikir verecektir. Benzer pek çok site de mevcuttur, ben birisini ekleyeyim.
Selamlar
Önerileriniz için teşekkür ederim ancak maalesef R16'nın tablosuna erişemedim ulaşabildiğim en eski katalog 2021 yılına ait olan onda da R16 yok
Çok teşekkür ederim hemen inceliyorum.