Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

Estağfurullah, ikisi de çok güzel makinalar, hiçbir şart altında sönük kalacağını düşünmüyorum bisikletinizin :)

Konaklamasız çözmeye karar verdim, zaten bir iki gün önden gitsem yine heyecan stresten tadını çıkaramayacaktım. 11 Mayıs'da , sabah 7 uçağı ile gidip, akşam 19:30 uçağıyla döneceğim, en yakın o tarihte uygunluğum oldu. Teklifiniz için çok teşekkür ederim, umarım bir gün fırsatımız olur, birlikte pedallarız :)

Sağlıcakla.

Havaalanında erken olmaya özen gösterin. Tüm kontrollerden geçmek 2 saati bulabiliyor yoğunluk olduğunda.

Scudo
Avrupadaki grevleri takip etmekte fayda var.

• Beğen
Tepkiler: TafLan
Avrupadaki grevleri takip etmekte fayda var.
O kadar haklısınız ki; en son Münih’te eşimle mahsur kaldık 2 gün ve uçuş açılınca da o doluluk içinde hayattan soğuduk ve Almanya’dan!

Bisan mithra kullanıcıları var mı? Memnunlar mı?

Peugeot R16 önerir misiniz?
Mosso Cavalier ile arasında kaldım. :okyrm:

Ben peugeot r14 kullanirken cok memnundum. Mossoda legarda sehir bisikletim vardi ondan da memnundum :)

R16 sahibiyim, çok memnunundum ama boy kadro uyumum olmadığı için satıyorum bisikletimi bilginiz var. Boyuma uygun olsa idi çok uzun süre vazgeçmezdim kesinlikle. Değiştirmezdim diyemem bu bisikletin doğasına aykırı bence ama çok uzun süre onunla kalırdım. İlk yol bisikletimdi şuan 3 tane daha var ama boyuma uysa idi diğer üçünü almazdım çok eminim.

• Beğen
Tepkiler: Bora Ülgünalp
Güle güle kazasız belasız , sağlıkla kullanın.

Sizi çok iyi anlıyorum . 3-4 aydır süren git gellerim sonunda, ben de az önce checkouta bastım Madone SLR 7 için Bike24 'den. Gidip gelmeye üşenmiştim ama sizin mesajı görünce ani bir kararla uçak biletini 10-11 Mayıs'a alıp, bir süredir sepette bekleyen ürünlerin alımına bastım :) Umarım kazasız belasız, siz de ben de teslim alınca(benim için ülkeye sokunca) fotoğraf ve süreci paylaşabiliriz.

Berlin'de konaklama ve havaalanı ulaşım için tavsiyelerinizi alabilirim :) @TrEddieMercury sizin tavsiyelerinizi not aldım , bir umut Bike24 den de nakliye konusunda yardımcı olup olamayacaklarını sordum, araçları müsait olduğunda oluyorlarmış.

Gürkan

Hayırlı olsun. Çok fena imrendim size ve gaza geldim :) Bike24'ten alışveriş yapsam ve bisikleti Almanya'daki bir yakınıma kargolatsam, tax free hakkım oluyor mu? Almanya'ya gidip bisikleti alıp geleyim diyorum.

Hayırlı olsun. Çok fena imrendim size ve gaza geldim :) Bike24'ten alışveriş yapsam ve bisikleti Almanya'daki bir yakınıma kargolatsam, tax free hakkım oluyor mu? Almanya'ya gidip bisikleti alıp geleyim diyorum.
Faturayı kendi adınıza kestirir ve fatura adresini Türkiye olarak yazar, bisikletide kendiniz gidip alırsanız akrabınızın eviden, evet vergi iadesi alma şansınız oluyor.

Faturayı kendi adınıza kestirir ve fatura adresini Türkiye olarak yazar, bisikletide kendiniz gidip alırsanız akrabınızın eviden, evet vergi iadesi alma şansınız oluyor.

Taxfree belgesi hazırlamaları gerekir mi ? Yoksa havalimanında gümrükte işlemleri yaptırabilir miyim ?

Taxfree belgesi hazırlamaları gerekir mi ? Yoksa havalimanında gümrükte işlemleri yaptırabilir miyim ?

Bike24 global blue ile çalışmıyor. Sizin adınıza ve Türkiye adresinize kestireceğiniz fatura için kendimiz bir form dolduruyorsunuz. Gümrükte bunu bazen istiyorlarmış, bazen de sadece faturayı damgalayıp veriyorlar. Bu evrakları Bike24 e postaladığınızda kartınıza iade edecekler. Bu arada Dresden ve Berlin 'de servis noktaları var, sevk adresini burası gösterip , gidip direk alabilirsiniz. Ben mesela 11 Mayısta teslim almak üzere sipariş verdim.Benim en hoşuma gideni beden seçimi konusundaki yaklaşımları oldu. Video konferans ile yazılımları üzerinden birçok olasılığı değerlendirdik. Bunun için website leri üzerinden randevu alıyorsunuz. Size bir form gönderiyorlar randevu sonrasında. O bilgilere , istediğiniz bisiklete ve sürüş pozisyonuna göre yazılımları öneriler sunuyor. Bana 54cm kadro boyu ve 110mm boğaz önerdi, 56 cm için bir çok nokta sınırlarda çıktı. 54 ve şimdilik üzerinde gelen 90lık ile devam etmeye karar verdik. Bunu mutlaka yapın benim içimi rahatlattı.

Ben gitmişken Amazon dan da birkaç sipariş geçip , DHL ya da Amazon picking stationdan alacağım. Aradığım kaskın hem bedeni var, hem de daha ucuzdur. Tax free işlemleri amazon için de aynı , hatta daha kolay , amazon evrak aslını değil taratılmış kopyasını talep edip 48 saatte yatırıyor iadeyi.

Sipariş verdikten sonra mail adresinize gelen faturanın çıktısını alıp, havaalanından gümrükte kaşeletip posta yolu ile bisikleti aldığınız yere yollamanız yeterli. Form doldurmada yapabilirsiniz ama kolay ve pratik olsun diyorsanız fatura çıktısını kaşeletip yollama yöntemi daha mantıklı.

Selamlar, ikinci el Peugeot R16 bisiklet almayı düşünüyorum, boyum 1.80 iç bacak boyum 80, 53 kadro benim için uygun mudur? Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar
Carraro fire 3.2 uci kullanan var mı?
Bisiklet alma arefesindeyim
Bisan mithra Ultegra disk arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmek gerek.

Merhaba, 32 hafif dişli lastik takılabilecek endurance kadro yol bisikleti önerisi alabilir miyim? Disk fren şart değil.

Giant contend hd disk fren
mesela
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: -Deniz-
selamlar herkese0 ben bisikletle 1 2 haftalık uzun kamplı turlar yapmak istiyorum peugeot r17 yol bisikletine sahibim bu bisiklete bagaj takmayı yada elimde olan 6 yıllık salcano excel 26 bisikletini sağlam bakım yapıp onun arkalığına heybe alıp devam edeceğim sizce hangisini tercih etmeliyim

bisan mithra fiyat/ performans bisikleti. şu an alınabilecek en iyi seçenek.
stok bulunursa o da.
Yani ben stok bulamadığım için Fire 3.2 uci aldım.

selamlar herkese0 ben bisikletle 1 2 haftalık uzun kamplı turlar yapmak istiyorum peugeot r17 yol bisikletine sahibim bu bisiklete bagaj takmayı yada elimde olan 6 yıllık salcano excel 26 bisikletini sağlam bakım yapıp onun arkalığına heybe alıp devam edeceğim sizce hangisini tercih etmeliyim
r17 ye bagaj biraz zor. Sele altı bagaj gibi çantalar var onlardan olabilir. Özcan güler gibi bir kombin.

• Beğen
Tepkiler: Ricochet
Geri