dostum çok güzel bisiklet. ama Aero olduğu için alın borusu çok kısa . yani sürüş pozisyonu olarak çok zorlayacak bir bisiklet. düz yolda hız ve performans için kullanacaksanız olur derim. eğer genel amaclı yokuş inişli çıkışlı ve düz yol karma kullanımsa yol bisikletinden beklentiniz sizi çok zorlayabilir bıktırabilir hatta kendinden sogutabilir
onun için mutlaka mağazada deneyerek alın . internetten görmeden alırsanız bence hata olur
eğer o bütçelere çıkabiliyorsaniz daha iyi bir marka olan Giant in şu 3 modelini önerebilirim
(link)
(link)
(link)
ama mosso 739sca modelinin aero kadrosu ve fiyatı size uygunsa daha mantıklı bir seçenek olarak full karbon kadro ve maşalı 105 setli Bisan Rc9800 modelini öneririm. resmi teknik özelliklerinde ağırlığı sadece 8.10 kg .
mosso nun ise 9.30.
mosso ya ödeyeceğiniz parayı Bisan rc9800 alarak değerlendirin derim .
son 1 ürün bu arada
(link)
Dostlar bu arada ihtiyacı olan arkadaşlar için şu an alışveriş sitelerinde105 setli en uygun yol bisikletinin linkini atıyorum .
Carraro cr 062 . kadro boyu ve tarzı kendisine uygun olan arkadaşlar kaçırmasın . kalan son ürün
(link)
@Hakan Ergül kardeşim Bisan Rc 9800 gibi full karbon kadro ve maşaya sahip 105 setli peugeot R12 modelini de inceleyebilirsiniz
(link)
yukarida en uygun fiyatlı carraro cr 062 linkini attım
ama yine 105 setli peugeot R13 modellerinin de fiyatları da şu an çok uygun .
(link)
(link)
(link)