Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

Arkadaşlar günler sonra foruma girdiğimde farkettim burada ultegra demişim, ultegra 5-6 bine aramıyorum tabi ki 😂 tiagra set yerine ultegra yazmışım, affola
Ohh, hepimiz bi rahatladık 🤣

Scudo
Arkadaşlar günler sonra foruma girdiğimde farkettim burada ultegra demişim, ultegra 5-6 bine aramıyorum tabi ki 😂 tiagra set yerine ultegra yazmışım, affola
Sıfır tiagra bile zor son zamlardan sonra belki az kullanilmis temiz ikinci el 105 icin sansinizi zorlayabilirisiniz.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Tiagra da bulamazsınız :/

Gideyim Tiagra için sticker bulayım :D

Tiagra bulabildim sıfır güzel fiyattanda alacağım diye düşünüyorum 6.000 e Peugeout R14 Tiagra setli karbon maşalı modeli buldum, eski sorumda da Tiagra yı kastetmiştim bir süredir arıyordum sonunda uygun fiyata bulabildim
Sticker a gerek kalmadı 🙂

Tiagra bulabildim sıfır güzel fiyattanda alacağım diye düşünüyorum 6.000 e Peugeout R14 Tiagra setli karbon maşalı modeli buldum, eski sorumda da Tiagra yı kastetmiştim bir süredir arıyordum sonunda uygun fiyata bulabildim
6 bin tl ye tiagra setli karbon salcano xrs001 alınabilir. Yada 105 set bir alüminyum kadro karbon maşa , 6000 hızlı para 😀
Lütfen 6000 tl verip peugeout alma , çok fazla seçenek var .54 kadro uci onaylı 105 set pisiklet

Dosyalar

• Screenshot_20210210-001808_sahibindencom.jpg
    Screenshot_20210210-001808_sahibindencom.jpg
    269,4 KB · Okunma: 133
Son düzenleme:
teşekkürler söylediklerinizide değerlendireceğim 👍🏼

Arkadaşlar Merida Scultura 300'ü önerir misiniz? 2019 model ve az kullanılmış. Bir arkadaş 2.el olarak satıyor 6300TL'den aşağı inmedi. :D

Arkadaşlar Merida Scultura 300'ü önerir misiniz? 2019 model ve az kullanılmış. Bir arkadaş 2.el olarak satıyor 6300TL'den aşağı inmedi. :D
Pro peletonda yarışan bisikletin alümimyumu , güzel bisiklet öneririm. Ama stok jantları değiştirmişse daha da güzel olur

Bisiklet sürmeye tekrardan başlımayı düşünüyorum 4000 bin liraya kadar yol bisikleti almayı düşünüyorum çok fazla model var ve fiyatlarını internet üzerinden bulamıyorum stok yok diyo siteler. Nasıl bir yol çizmemi önerirsiniz bisiklet önerileriniz nelerdir paylaşırsanız çok mutlu olurum .

@Murathanzenginn ikinci ellere yönelin derim. Kadro boyu bilginiz varsa kadro boyunuzu yazın ya da boyunuzu yazarsanız yardımcı olur arkadaşlar. İstanbul içinde mi ikamet ediyorsunuz?

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
Merhaba; yeni bir bisiklet almaya karar verdim. hedefim yol bisikleti almak ama şu boynuzlu direksiyonları hiç kullanmadığım için biraz zorlanacağım sanırım bu yüzden normal direksiyon istiyorum. Ya da boynuzlu daha mı iyidir ? Orta okuldan beri kullandığım Bianchi Toro marka bisikletimi artık rafa kaldırma vakti geldi hala gıcır gıcır beni uzun yıllar idare etti sağolsun bir de boyum 189 artık küçük gelmeye başladı kilom 117 bu kiloyu taşıdı uzun yıllar 23 yaşındayım şimdi. sağolsun hep yanımdaydı bu yüzden Bianchi marka ve Salcano markasına sıcak bakıyorum. Beni böyle yol yaparken idare edecek jantı çok olan normal direksiyonlu (öncelikli) Boynuz direksiyon (olabilir) bir bisiklet arıyorum. Kilom ve boyumu da hesaba katmanız çok iyi olur. Önerilerinize açığım bütçem 2500-3000 tl falan. Teşekkürler.

Merhaba.Çok derin bir kaynak maalesef tamamını kısa sürede okuyamadım,hazmedemedim.Belki tekrara düşüyorsunuz bazen sabrınız için teşekkür ederim şimdiden.

Mosso legarda keyifle kullanıyorum fakat Bisikleti sadece ulaşım aracı olarak değilde perfonmans yapıp uzun km ler gitmek için de kullanmak istiyorum.Min 60 km..duatlon veya triatlon yarışlarında finisher olmak gibi uzun vadeli hedefim var (önümüzdeki yıl belki)Şimdiden hazırlıklara başladım bisiklet konusunda legardayla elbette olmaz😁

boy:170
İç bacak:75
kilom:83
Bütçem:5bin tl
Sora-tiagra set ve karbon maşa düşünüyorum.

mosso cavelier 700 sora 200km kullanılmış 3500 tl buldum fakat alabileceğimin en iyisini almak istiyorum.tecrübelerinizi dinlemek için sanırsılanıyorum.şimdiden vakit ayırdığınız için teşekkür ederim

2. el düşünürsen yakın zamanda carraro cr race 062 ( karbon maşa 105 set ) satacağım. kilo harici ölçülerimiz aynı. hatta ismimiz bile:)

@Osman Selman osman bey mesaj atamıyorum.Bana mesaj atar mısın sohbet edelim😊

Merhaba. 2017 senesinden beri Btwin Triban 520 düz gidon yol bisikletini kullanıyordum ve çok memnundum. Ancak maalesef 3 hafta önce bisikletimi apartmanın içerisinden çaldılar. Şuanda aynı ayarda ya da çok az daha üst bir model arıyorum. Düz gidon olmasını sürerkenki duruş açısından tercih ediyordum ancak gidonu düz olmayan modeller de olur. Çok teknik kısımlarını bilmediğim için nasıl araştırma yapacağımı bilemedim. Tavsiyen ettiğiniz maksimum 4 bin lira yol bisikletleri var mı? Boyum 1.76 bu arada. Şimdiden teşekkürler. Sağlıklı günler.

Merhaba.Çok derin bir kaynak maalesef tamamını kısa sürede okuyamadım,hazmedemedim.Belki tekrara düşüyorsunuz bazen sabrınız için teşekkür ederim şimdiden.

Mosso legarda keyifle kullanıyorum fakat Bisikleti sadece ulaşım aracı olarak değilde perfonmans yapıp uzun km ler gitmek için de kullanmak istiyorum.Min 60 km..duatlon veya triatlon yarışlarında finisher olmak gibi uzun vadeli hedefim var (önümüzdeki yıl belki)Şimdiden hazırlıklara başladım bisiklet konusunda legardayla elbette olmaz😁

boy:170
İç bacak:75
kilom:83
Bütçem:5bin tl
Sora-tiagra set ve karbon maşa düşünüyorum.

mosso cavelier 700 sora 200km kullanılmış 3500 tl buldum fakat alabileceğimin en iyisini almak istiyorum.tecrübelerinizi dinlemek için sanırsılanıyorum.şimdiden vakit ayırdığınız için teşekkür ederim
Güncel

@OsmanCinkara okuduğum kadarıyla uzun vadeli bir hedefiniz var ve yarışlarda da kullanacaginiz bir bisiklet bakiyorsunuz.

Mosso Cavalier kullanıyorum, güzel, eğlenceli bir bisiklet(aero icin demiyorum) ama triatlon-yarislar için biraz düşük kalir yani yükseltme yapılması gerekir ki bu topa girmek yerine en az Tiagra grupsetli, karbon maşalı bisikletlere yönelmeniz daha yerinde olacaktır.

Öneri olarak Mosso TCA 735, Carraro 052(2018 öncesi karbon masaydi diye hatırlıyorum) ve bulabiliyorsaniz 062 gibi bisikletlere bakabilirsiniz.

Geri