Murat Amrakhiev
Üye
- Tepki
- 0
- İsim
- Murat Amrakhiev
- Başlangıç
- 2011—12
- Bisiklet
- Diğer
Kargo 200 300lira tutuyor girme o işlere ama derseki adam örnek oturduğun yerde işim var gelirken getiririm bisikleti getirsin bak.. Birde yanında kadrodan rubleden dişliye grup sete kadar anlayan biri olursa iyi olur.. Adam tourney seti ultegra gibi överek satıyor sahibinden ve buna dur diyen yok ne olduğu bilinmeyen marka yazıları silip 105 sora tiagra yazanlar bile var. Dikkat etmek lazım kul hakkından korkmuyolar bunlar.Evet çok haklisi valla 5 dakka satın almak üzere olduğum bisiklete bindim 2 gündür agiriyo 😁😁
İyiki almamisim
Bide birşey daha sorucam şehir dışından bisiklet alinirmi sizce
Neye göre tam uyar dediniz acaba? İç bacak boyunu bilmeden nasıl tam karar verdiniz? Ben 1.74 boyumla 45 kadro giant kullanıyorum bana tam oluyor.1.74 se 54 kadro al tam uyar.. Satıcı 52 bile uyar derse kanma satmak için der binersin ama belin tutmaz sonra.
Size tam olan başkasınada tam olcak diye birşeymi var ? Kaldıki siz ilerde bel ağrısıyla uğraşıp durcaksınız başkasına neden sebep oluyonuz ? Tabloda bile 1.70-180 arası diyor 54 kadroyu pardon siz daha iyi biliyodunuz gidip diyim almanlara bu tablo yanlış bizim bir türk arkadaş dedi. Sizin dediğiniz bacak boyunu o kadroda ayarlamak münkün 45 kadroda kolların uzunluğunuda unutuyonuz..Neye göre tam uyar dediniz acaba? İç bacak boyunu bilmeden nasıl tam karar verdiniz? Ben 1.74 boyumla 45 kadro giant kullanıyorum bana tam oluyor.
Ben sizin sadece, arkadaşın boyundan yola çıkıp kesin 54 kadro alın demenizi yadırgadım. Hiç kimseye şu kadro sana tam olur diyipte kimsenin ağrısıyla uğraşacak halim yok. Başta sorduğunuz soruyu kendinize sormanız gerekli. Ben yorumumda kendi kullandığım bisikletin kadro boyunu yazdım. Arkadaşın ölçülerini bilmediğim için onun ile ilgili yorum yapmadım. Bu tablodaki small kadro bisikleti kullanıyorum. Her markanın ölçüleri farklı olacağı gibi, her modelin de kendine göre ölçüleri var. Teknik bilgiler ile yorum yapıyorum. Sonuçta alman da japon da çinli de bu tabloya bakıp satın alıyor.Size tam olan başkasınada tam olcak diye birşeymi var ? Kaldıki siz ilerde bel ağrısıyla uğraşıp durcaksınız başkasına neden sebep oluyonuz ? Tabloda bile 1.70-180 arası diyor 54 kadroyu pardon siz daha iyi biliyodunuz gidip diyim almanlara bu tablo yanlış bizim bir türk arkadaş dedi. Sizin dediğiniz bacak boyunu o kadroda ayarlamak münkün 45 kadroda kolların uzunluğunuda unutuyonuz..

54 kadro alma sakın, ben 182 boy, 82 iç bacak boyumla 54 kadro mosso cavalier kullanıyorum, sana kesin büyük gelir.İlk olarak iç bacak boyunu ölç, boyundan ziyade iç bacak boyun daha önemli.Sonra bu iki ölçüyle sana uygun olabilecek kadro boyunu hesaplayan siteler var, onları kullanabilirsin.Evet çok haklisi valla 5 dakka satın almak üzere olduğum bisiklete bindim 2 gündür agiriyo 😁😁
İyiki almamisim
Bide birşey daha sorucam şehir dışından bisiklet alinirmi sizce
Boyum 173, İç bacak boyum 78.Peki kadro boyu nasıl seçmeliyim farklı sitelerde farklı baktım biri diğerini tutmuyor .
Boy 174
Şimdi daha iyi anladım demek istediğini teşekkür ederim..Ben sizin sadece, arkadaşın boyundan yola çıkıp kesin 54 kadro alın demenizi yadırgadım. Hiç kimseye şu kadro sana tam olur diyipte kimsenin ağrısıyla uğraşacak halim yok. Başta sorduğunuz soruyu kendinize sormanız gerekli. Ben yorumumda kendi kullandığım bisikletin kadro boyunu yazdım. Arkadaşın ölçülerini bilmediğim için onun ile ilgili yorum yapmadım. Bu tablodaki small kadro bisikleti kullanıyorum. Her markanın ölçüleri farklı olacağı gibi, her modelin de kendine göre ölçüleri var. Teknik bilgiler ile yorum yapıyorum. Sonuçta alman da japon da çinli de bu tabloya bakıp satın alıyor.
238350 dosyayı görüntüle
238343 dosyayı görüntüle
238349 dosyayı görüntüle
Merhaba, giriş seviyesi güzel bir bisiklet olduğunu düşünüyorum. 52'li aynakol çok yokuş dostu değil ama tam yorum veremeyeceğim bu konuda fakat kullanan arkadaşlar da bir şekilde hallediyorlarArkadaşlar bisan grand tour eco dan vazgeçmek zorunda kaldığım için yeni bir yol bisikleti almak istiyorum puegot r14 iyi midir, kullanacağım yerde yokuşlarda gayet fazla
Scott addict bu fiyatlara hem karbon hem ultrgra hem de endurance , onu da ekleyin derim listeyeMerhaba,
Farkli bir sayfada daha yorumlarinizi istedim ancak kimse birsey yazmayinca bir de buraya yazayim dedim. 1 yildir kullandigim Tiagra setli 34/50 aynakol 11/34 rubleli Carraro Gravel G2 bisikletimi degistirmeyi düşünüyorum. Aklimda asagidaki 2 opsiyon var. Fiyat olarak birbirine cok yakin 2 alüminyum kadrolu bisiklet. Grupset olarak da neredeyse ayni parcalar kullanilmis. Ozellikle kullananlar varsa Canyon ve Orbea nin Endurance kadrolarinin rahatligi, kadro geometrisi surus pozisyonu gibi konularda bilgi edinmek istiyorum. Orbeayi Turkiyeden alabiliyorken Canyon icin biraz ugrasmak gerekecek.
(link)
(link)
Tesekkurler.