Hocam bayinizin kıymetini bilin. Iyi günlerde kullanın.@amasseia Sağolsunlar anlayışlı karşıladılar zaten fazla kullanmamıştım.
Üzerine farkını vererek bunu aldım. Bu daha iyi oldu.
Bisan Grand Tour Eco alacaktım fakat fabrikadan hiç bir bisan bisiklet gelmiyormuş.
Bu da yeni gelmiş.
Abi biz birini alamadik (grand tour) sen ucuncuye gectin valla helal olsun, tekerine tas degmesin guzel gunlerde pedalla@amasseia Sağolsunlar anlayışlı karşıladılar zaten fazla kullanmamıştım.
Üzerine farkını vererek bunu aldım. Bu daha iyi oldu.
Bisan Grand Tour Eco alacaktım fakat fabrikadan hiç bir bisan bisiklet gelmiyormuş.
Bu da yeni gelmiş.
Kron rc 4000 önerebilirim bizzat kullanıyorum. bisanla aynı set var üstünde ve karbon maşalı. oldukça hafif.
hiç bilmiyordum hocam ilk defa gördüm böyle bir şeyi, 500km yi devirdim çok şükür hiç bir problem yaşamadım, umarım yaşamam da :/ Acaba bantta üretimden kaynaklanan bir durum mu?Kron RC 4000 Karbon Maşa Kırılması Vaktiniz olduğunda okursanız iyi olur. Şaft borusunda kelebek mi kullanılmış, yoksa plug mu, bir gözden geçirin. Kelebek kullanıldı ise Allah göstermesin, ilerde birden elinizde kalabilir gidon.
Kron'dan karbon maşalı bisiklet alan, veya almaya niyetli diğer arkadaşlar da bu hususa dikkat ederlerse, olası bir kazayı engellemiş olurlar.
Kron RC 4000'e gelirsek, maşa problemi haricinde genel olarak amatör bir kullanıcı için iyi sayılır. Kırmadan, başına bir şey getirmeden kullanırsanız rahatlıkla sizi tatmin edebilir.
hiç bilmiyordum hocam ilk defa gördüm böyle bir şeyi, 500km yi devirdim çok şükür hiç bir problem yaşamadım, umarım yaşamam da :/ Acaba bantta üretimden kaynaklanan bir durum mu?
Toplama işi bence daha pahalıya gelir. Sizin ihtiyacınıza en uygun model bence Carraro 224 veya Carraro 227. 224 v fren, 227 disc fren ve bir üst segment vites. Lastik donanımı tam istediğiniz şartlar için. Bütçenize göre karar verebilirsiniz. Farklı markalarında benzer donanımlı bisikletleri var. Bence size en uygun bu tarz.@SeYaP Bu konulara biraz baktım disk fren ve kilitli amortisör olması iyi olur hatta mümkünse frenlerin iyi olmasını isterim çünkü bir ara mahalleden komusumuzun bisikletine bindiğimde çok duracakmış gibi gelmemişti eski bişeydi gerçi vitesten çok frenleri iyi olsun
kendimiz alsak parçaları bisikletçide birleştirsek nasıl olur ?