Claris seviyesine inmek istemiyorum. Bisan kadroyu beğenmedim açıkcası@Murat-k Bisan rx 9300 Sora var, 3300-3400 civarina alabilirsiniz.
Sıfır Cavalier Claris baktiniz mi?
Claris seviyesine inmek istemiyorum. Bisan kadroyu beğenmedim açıkcası@Murat-k Bisan rx 9300 Sora var, 3300-3400 civarina alabilirsiniz.
Sıfır Cavalier Claris baktiniz mi?
(link)Claris seviyesine inmek istemiyorum. Bisan kadroyu beğenmedim açıkcası
Ruble aynakol vites kolları@Murat-k 1 adet ruble dışında Sora ile Claris'in ne farkı var?
Bunu biliyorum hocam firma özellikle sahibi olan şahıs bana hiç tekin gelmedi piyasada 3800tl olan bisiklet 3150tl olmaz o işte bir bit yeniği var mağaza için verilen yorumlar da hep o yönde. Aradım yaklaşım eski tahtakale esnafı gibi almayacaksan beni uğraştırma tarzında bir yaklaşım görünce oradan uzadım.(link)
Firma mossonun sitesinde resmi satış bayisi olarak gözüküyor. Belki pazarlıkla 3000 bine alınabilir.
(link)Ruble aynakol vites kolları
Bunu biliyorum hocam firma özellikle sahibi olan şahıs bana hiç tekin gelmedi piyasada 3800tl olan bisiklet 3150tl olmaz o işte bir bit yeniği var mağaza için verilen yorumlar da hep o yönde. Aradım yaklaşım eski tahtakale esnafı gibi almayacaksan beni uğraştırma tarzında bir yaklaşım görünce oradan uzadım.
Hocam o vakit 8 li claris alıp 9 lu sora ruble takarsam kollar 9 vites destekleyecek mi?@Murat-k Sora 9'lu ruble destekler onun dışında vites kolları, frenler, aynakol Claris ile birebir aynıdır. Yalnızca Claris silinmiş yerine Sora yazılmıştır.
Hocam kadroyu beğenmedim kablolar dışarda estetik durmuyor malesef(link)
Tanıdık bir sağlık çalışanı bulabilirseniz. Delta Bisiklette sağlık çalışanlarına liste fiyatı üzerinden peşine %20 kredi kartıyla %15 indirim varmış.
Bu bisiklet nasıl, ben de bir ara almayı düşünüyordum.
Bana da temmuz dediler hocam bakalım hayırlısı.Hocam onumuzdeki pazartesinden itibaren bir cok model bayilirde. Adamlari instagramdan, site uzerinden, telefondan surekli darladik sonunda geliyorlar sanirim![]()
Hocam titiz adamım merak ettiğimi sorarım böyle satıcılar hemen ortamı gerer bende gerilirim sonra durduk yere tadımız kaçmasın@Murat-k 1 hafta önce carraro race 052 aldım teknik bisikletten kutulu garantili birtek satıcısı sıkıntı onun haricinde bisiklette bir sıkıntı yok
Anladım hocam ancak 9 vites oluşu viteş geçişlerinde daha seri olmayı sağlayacak diye düşünüyorum. Birde mosso cavalier stok jant seti hakkında hiçbir bilgim yok hantal bir set ise vazgeçmek daha mantıklı olur sanırım ikinci el almayı düşündüğüm mosso cavalier sora bisiklette jant seti değiştirilmiş yerine specialized axis classic takılmış hakkında detaylı bir bilgi bulamadığım halde daha iyi bir seçim olacağını düşünüyorum emin olmamakla birlikte...@Murat-k bakın şunu demeye çalışıyorum. Butceniz kisitliysa eğer Sora'ya takılıp bisikletsiz kalmayın.
Sora 9 ruble, Claris 8 ruble destekliyor ve elbette arttiricilari da ona göre.
Bunun haricinde yani tek vites haricinde bir fark yok diyorum, gerek performans gerekse malzeme kalite ve teknolojileri bire bir ayni diyorum.
Ben Sora'ya takılıp bisikletsiz kalmaktansa Claris alıp keyfime bakardım.
Malesef öyle, ilginiz için teşekkür ederim.@Murat-k evet jantlar ağır. Kendi jantları qr mandallarla birlikte 2.820 gram. Bisiklet bu haliyle toplamda 10.5 kg.
Giriş seviyesi başka bi jant olsaydı wh rs500 gibi 9.6-9.7 kg ağırlığı olacaktı.
Mosso hafifliği değil görüntüyü tercih etmiş.
Bence satıcı kötü birşey demiş gibi durmuyor.Çünkü malı ucuza veriyor herkes de şüphe ile bakıyor anlşılan.Adam da bıkmış.Ürün belli, alacaksan al demek istemiş.Ruble aynakol vites kolları
Bunu biliyorum hocam firma özellikle sahibi olan şahıs bana hiç tekin gelmedi piyasada 3800tl olan bisiklet 3150tl olmaz o işte bir bit yeniği var mağaza için verilen yorumlar da hep o yönde. Aradım yaklaşım eski tahtakale esnafı gibi almayacaksan beni uğraştırma tarzında bir yaklaşım görünce oradan uzadım.
Hocam bayiler nakitte %10-15 indirim yapabiliyorlar, hatta çektikleri mal yüklü ise iskontoları daha fazla oluyor. Kuskucu yaklaştığınız için satıcı öyle cevap vermiştir. Sıkıntılı rakamlar değil verdikleri rakamlar.Malesef öyle, ilginiz için teşekkür ederim.
Hocam bıkan kişi o işi yapmayacak yaklaşım yanlış kusura bakma. yorumlara baktığında sadece o mala özgü bir durum olmadığı aşikar. Bende konuştum bu kişiyle, müşteriye yaklaşımı hiç hoş değil!Bence satıcı kötü birşey demiş gibi durmuyor.Çünkü malı ucuza veriyor herkes de şüphe ile bakıyor anlşılan.Adam da bıkmış.Ürün belli, alacaksan al demek istemiş.
Bu ürün neden ucuz filan demedim hiç kuşku ile yaklaşmadım sorduğum iki soru, "ürün halen satılık mı", "fiyat halen 3150tl mi" Nede olsa Şubat ilanı elbette soracağız! Sert ve tripli cevap gelince işin rengi değişti elbet. Sanki adamı elli kere aramışızda bıktırmışız gibi....Hocam bayiler nakitte %10-15 indirim yapabiliyorlar, hatta çektikleri mal yüklü ise iskontoları daha fazla oluyor. Kuskucu yaklaştığınız için satıcı öyle cevap vermiştir. Sıkıntılı rakamlar değil verdikleri rakamlar.
O ilanı birkaç haftadır takip ediyordum, birkaç hafta önce 3000 liraydı, zam yapmış.Hocam bıkan kişi o işi yapmayacak yaklaşım yanlış kusura bakma. yorumlara baktığında sadece o mala özgü bir durum olmadığı aşikar. Bende konuştum bu kişiyle, müşteriye yaklaşımı hiç hoş değil!
Bu ürün neden ucuz filan demedim hiç kuşku ile yaklaşmadım sorduğum iki soru, "ürün halen satılık mı", "fiyat halen 3150tl mi" Nede olsa Şubat ilanı elbette soracağız! Sert ve tripli cevap gelince işin rengi değişti elbet. Sanki adamı elli kere aramışızda bıktırmışız gibi....